Cum se instalează PowerToys pe Windows 10

1643227882 Cum se instaleaza PowerToys pe Windows 10
⏱️ 5 min read

PowerToys este un instrument gratuit creat de Microsoft pe care îl puteți descărca și instala pe Windows 10 pentru a îmbunătăți și mai mult experiența cu ajustări și instrumente pentru a vă ajuta să fiți puțin mai productiv.

De exemplu, aplicația include Windows Manager pentru a facilita crearea diferitelor aspecte ale ferestrelor. Puteți utiliza dispozitivul de redimensionare a imaginilor pentru a redimensiona rapid imaginile cu un singur clic și instrumentul PowerRename pentru a redenumi în bloc fișierele. Managerul de tastatură vă permite să remapați tastele și să creați comenzi rapide personalizate, există, de asemenea, un selector de culori pentru a găsi rapid culorile de pe ecran și multe altele.

În acest ghid, veți afla pașii simpli pentru a descărca și instala PowerToys pe Windows 10.

One piece 1029 vostfr
One piece 1029 vostfr

Instalați PowerToys pe Windows 10

Pentru a instala aplicația PowerToys pe Windows 10, urmați acești pași:

 1. Deschis PowerToys GitHub pagină.

 2. În secțiunea „Cel mai recentă versiune”, sub Active, faceți clic pe PowerToysSetup-x.xx.x-x64.exe fișier pentru a descărca programul de instalare.

 3. Faceți dublu clic pe programul de instalare pentru a lansa instalarea.

 4. Apasă pe Următorul buton.

  Configurare PowerToys

 5. Apasă pe Următorul butonul pentru a fi de acord cu licența.

 6. (Opțional) Selectați folderul de destinație.

  Personalizarea instalării PowerToys
  Personalizarea instalării PowerToys

 7. (Opțional) Verificați Porniți automat PowerToys la conectare opțiune.

 8. Apasă pe Următorul buton.

 9. Apasă pe Instalare buton.

 10. Apasă pe finalizarea buton.

Odată finalizați pașii, aplicația va rula în fundal și o puteți deschide folosind pictograma din zona de notificare sau din meniul Start.

Caracteristici și instrumente PowerToys

Aplicația arată similar cu aplicația Setări, cu panoul de navigare din stânga, care vă permite să accesați și să gestionați toate instrumentele disponibile pentru a îmbunătăți experiența Windows 10.

Selector de culoare este un instrument care vă permite să utilizați o comandă rapidă de la tastatură (Tasta Windows + Shift + C) pentru a găsi rapid o culoare pe ecran și a o copia în clipboard ca HEX, RGB, HSL și multe alte coduri. Interfața arată chiar și un istoric al culorilor pe care le-ați ales anterior.

Selector de culoare
Selector de culoare

FancyZones este un manager care vă permite să predefiniți aspectul ferestrelor pe desktop. După ce ați creat un aspect, puteți pur și simplu să plasați ferestrele în fiecare zonă, iar acestea se vor redimensiona automat, fără a fi nevoie să redimensionați manual fiecare fereastră.

FancyZones
FancyZones

Explorator de fișiere include îmbunătățiri pe care le puteți adăuga la managerul de fișiere implicit pe Windows 10. În prezent, aplicația oferă posibilitatea de a previzualiza fișiere .svg și .md.

Explorator de fișiere
Explorator de fișiere

Redimensionare imaginedupă cum sugerează și numele, este un instrument care vă permite să redimensionați rapid imaginile cu un simplu clic dreapta pe o imagine din File Explorer.

Redimensionare imagine
Redimensionare imagine

Manager tastatură este un alt instrument care vă permite să remapați tastele și să creați comenzi rapide personalizate.

Manager tastatură
Manager tastatură

PowerRename face posibilă redenumirea în bloc a unei liste extinse de fișiere folosind căutare și înlocuire sau expresii regulate.

PowerRename
PowerRename

PowerToys Run este o nouă interpretare a comenzii moștenite Run pe Windows 10. După ce activați această opțiune, puteți utiliza Alt + Spațiu comandă rapidă de la tastatură pentru a căuta și a porni rapid aplicația – la fel ca Tasta Windows + R.

PowerToys Run
PowerToys Run

Ghid de comenzi rapide este o afișare simplă pe ecran a comenzilor rapide disponibile pentru starea curentă a desktopului. Odată activat, pentru a invoca ghidul, pur și simplu apăsați și mențineți apăsată tasta Windows.

Ghid de comenzi rapide
Ghid de comenzi rapide

Dezactivare video conferință este o caracteristică experimentală care poate sau nu să fie disponibilă pentru toată lumea la momentul scrierii acestui articol, dar introduce o opțiune de a opri microfonul și camera web folosind Tasta Windows + N Comanda rapidă de la tastatură.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x