Cum se instalează recuperarea TWRP și rădăcină Google Pixel 3 și 3 XL

⏱️ 5 min read

Deblocați Bootloader, instalați TWRP Recovery și rădăcinați Google Pixel 3 XL: Cu caracteristicile uimitoare, inclusiv hardware, software și structura generală, Google Pixel 3 XL a devenit o mulțime de alegeri ale oamenilor. Având un software AOSP curat, acest telefon tinde să fie mult mai ușor și mai puțin complicat să funcționeze chiar și pentru începători. Deși este umplut cu atât de multe specificații, totuși îi puteți adăuga doar mai multe. Dacă doriți să știți cum, continuați să citiți articolul nostru.

Prin instalarea TWRP Recovery și înrădăcinarea dispozitivului, puteți face un număr mare de modificări la funcționarea și software-ul Google Pixel 3 XL. Dar cum ar putea fi atât de ușor atât de distractiv? Datorită sistemului de partiții Flagships și A / B și a obstacolelor de securitate, înrădăcinarea telefoanelor Google părea a fi destul de inaccesibilă până când a apărut cea mai recentă versiune a Magisk. Și asta este ceea ce vom acoperi în acest articol.

Ce este nou în Magisk?

Versiunile anterioare ale Magisk aveau Boot Image Header v0. Acest Magisk, deși a fost cea mai populară soluție rădăcină (și încă este), Google Pixel 3 și 3 XL conțin Boot Image Header v1.În punctul de vedere al Google, toate smartphone-urile care vin cu Android 9 Pie trebuie să vină cu Boot Image Header v1.

Deci, dacă încercați să înrădăcinați Google Pixel 3 și 3 XL cu Magisk, veți face o simplă lucrare de măgar. Așa cum ar eșua oricum. Dar cu noua versiune de Magisk, puteți să rădăcinați și Google Pixel 3 și 3 XL. Iată cum-

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Condiție preliminară:

 • Încărcați complet Google Pixel 3 și 3 XL.
 • Asigurați-vă că ați deblocat Bootloader-ul Google Pixel 3 și Pixel 3 XL.
 • Efectuați un de rezervă a tuturor datelor dvs. personale.
 • Activați Opțiunile pentru dezvoltatori în Google Pixel 3 și 3 XL. Puteți face acest lucru mergând la Setări> Sistem> Opțiuni dezvoltator> Activare deblocare OEM.
 • Descărcați ADB și Fastboot. De asemenea, extrageți-le pe PC. Opțional, puteți utiliza și instrumentul Minimal Fastboot și ADB. Când le instalați pe amândouă, deschideți fereastra Terminal în folderul Instrumente extrase.

Pentru Windows, accesați folderul „Platform Tools” extras anterior. Apăsând tasta Shift, faceți clic dreapta oriunde pe spațiul gol din folder. Din opțiunea de meniu, alegeți- deschideți „fereastra Power Shell aici”

Pentru Mac sau Linux, deschideți Terminalul și CD-ul la locația folderului Platform-Tools, după cum urmează:

cd/users/ashish/desktop/platform-tools

Cum se instalează TWRP Recovery pe Google Pixel 3 și 3 XL:

dacă sunteți aici, nu cred că ceea ce face instalarea TWRP Recovery pe dispozitivul dvs. Și când aveți un dispozitiv cu bootloader deblocat, puteți rădăcina cu ușurință Google Pixel 3 XL cu Magisk! Cu instrucțiunile date mai jos, puteți instala TWRP Recovery pe Google Pixel 3XL: –

 • Pentru Google Pixel 3, descărcați TWRP Recovery img și fișierul de instalare.
 1. Descărcați imaginea TWRP blueline Google Pixel 3.
 2. Descărcați imaginea TWRP Google Pixel 3 XL.
 • Mutați fișierul de instalare în spațiul de stocare intern al Pixel 3.
 • Opriți dispozitivul.
 • Apăsați și țineți apăsate butoanele de pornire și de reducere a volumului, simultan. Aceasta va introduce Google Pixel în modul Bootloader.
 • Când vă aflați în modul Bootloader, conectați Pixel 3 și computerul dvs. prin cabluri USB.
 • Acum copiați imaginea de recuperare pe care ați descărcat-o la pasul 1 în dosarul „Platform Tools” din computer.
 • Aplicați comanda de mai jos pentru a porni TWRP Recovery img pe Google Pixel 3, momentan.

.fastboot boot twrp-3.2.3-0-blueline.img

 • Utilizați următoarea comandă pentru Google Pixel 3 XL:
.fastboot devices twrp-3.2.3.3-crosshatch.img

 • Acum, dispozitivul dvs. va porni în TWRP Recovery și ecranul va afișa- „Partiție de sistem nemodificată”. Acolo, glisați opțiunea de Permiteți modificări.
 • apăsați pe Instalare opțiune. Apoi accesați secțiunea în care ați mutat mai devreme fișierul de instalare TWRP pe spațiul de stocare intern al dispozitivului.
 • Selectând fișierul de instalare TWRP, glisați comutatorul din partea de jos a ecranului, astfel încât să clipiți TWRP pe Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, permanent.

Google Pixel 3 și 3 XL vor porni acum în sistemul de operare.

Nu veți putea adăuga fișiere de încărcare laterală pe Google Pixel 3 XL, deoarece nu acceptă ADB. De asemenea, Google Pixel 3 și 3 XL Ambele nu acceptă MTP.

Rădăcina Google Pixel 3 și 3 XL:

 • Descărcați ultima versiune de Magisk 18.0.
 • Cu ajutorul cablurilor USB, conectați dispozitivul la computer. Activați Transferați fișiere Mod.
 • Acum mută Magisk fișierul de instalare pe care l-ați descărcat la pasul 1 în spațiul de stocare intern al Google Pixel 3.
 • Apoi deconectați dispozitivul și PC și comutați dispozitivul oprit.
 • Țineți apăsat Putere buton și reducere volum buton simultan pentru a porni în Mod bootloader pe Google Pixel 3 și 3 XL.
 • Continuă să atingi Buton de volumpână când dai peste un ecran care afișează- Mod de recuperare.
 • Apoi, țineți butonul butonul de alimentare pentru a porni în TWRP Recovery.
 • Când dispozitivul este pornit în TWRP Recovery, faceți clic pe Install. Selectați fișierul Magisk 18.0.
 • Acum glisați pentru a confirma Flash.
 • Când procesul de instalare este finalizat, Rebbot dispozitivul atingând opțiunea de repornire.

Google Pixel 3 și 3 XL vor fi înrădăcinate. Când dispozitivul repornește în sistemul de operare, veți întâlni un Manager Magisk în lista de aplicații.

Încheierea:

Așadar, băieți, așa puteți debloca bootloader-ul, instalați TWRP Recovery și Root Google Pixel 3 și 3 XL. Sper că articolul vă va fi de folos tuturor. În caz de nelămuriri sau întrebări, nu ezitați să comentați mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x