Cum se instalează și se administrează aplicațiile Slack

Cum se instalează și se administrează aplicațiile Slack

În doar câțiva ani scurți, Slack a devenit rapid modul principal în care comunică colegii de muncă, unii optând chiar pentru „Slack” pe cineva (acum un verb, cum ar fi „Googling”), mai degrabă decât să se ridice de la biroul lor și să vorbească cu ei în persoană. Dar Slack este mult mai mult decât o simplă platformă de comunicare și îi puteți extinde serviciile și capabilitățile cu ajutorul aplicațiilor și pluginurilor Slack.

Instalarea aplicațiilor Slack

Pentru a începe acest proces, vizitați Aplicații Slack pagină. Asigurați-vă că v-ați conectat mai întâi la spațiul de lucru pe care doriți să instalați aplicația, deoarece fiecare aplicație se va instala o singură dată pentru fiecare spațiu de lucru. De exemplu, am mai mulți clienți pentru care scriu și fiecare site are propriul spațiu de lucru, deci dacă instalez integrarea Google Drive în timp ce sunt conectat la camera Routech.ro Slack, se va instala doar pentru Routech.ro și nu pentru odihnă.

În mod similar, unele aplicații se vor instala numai dacă aveți acces de administrator la acel canal Slack, în funcție de nivelul de funcționalitate pe care încercați să îl scoateți din acesta. Pentru acest exemplu, vă vom arăta cum să instalați Google Drive (ceva ce poate face orice nivel de utilizator) și ce trebuie să faceți dacă doriți să reconfigurați instalarea sau să dezinstalați complet aplicația.

Există două moduri în care aplicația ar putea fi instalată. Primul este dacă pur și simplu postați un link Google Drive în Slack, aplicația de chat va detecta automat tipul de fișier și vă va solicita să vedeți dacă doriți să instalați aplicația din depozitul lor.

Al doilea este să vizitați pagina Slack Apps legată mai sus și să căutați Google Drive în bara de căutare văzută aici.

install-slack-apps-get

De aici veți fi întâmpinați de o pagină care detaliază toate diversele funcții și beneficii ale pluginului pe care le veți obține din aplicație

slack-apps-install-drive

Pentru a instala aplicația, trebuie doar să faceți clic pe butonul verde „Instalare” din partea stângă a ferestrei.

Gestionarea aplicațiilor Slack

După ce ați instalat aplicațiile pe care doriți să le utilizați, fiecare va apărea ca o listă sub lista de contacte din bara din stânga a ferestrei principale Slack.

Pentru a gestiona ce aplicații au ce permisiuni (sau pentru a elimina cu totul o aplicație), faceți clic pe linkul etichetat „Aplicații” din partea de sus și apoi alegeți opțiunea „Gestionați aplicațiile …” din colțul din stânga sus.

slack-apps-install-manage-2

De aici veți vedea lista completă a tuturor aplicațiilor care sunt instalate în prezent în acel spațiu de lucru. Pentru a dezinstala o anumită aplicație, faceți clic pe ea în listă și va apărea o altă pagină.

De aici, derulați în jos în partea de jos a listei de funcții și veți vedea un buton mare și roșu etichetat „Dezinstalați aplicația:”

install-slack-apps-delete

Faceți clic pe acesta și veți fi întâmpinat cu un mesaj de confirmare. Alegeți „Da” și veți fi bine să mergeți!

Încheierea

Slack este un program uimitor care a făcut ca oboseala zilnică de sortare prin lanțuri de e-mail să devină un lucru din trecut și să crească productivitatea pe tot parcursul. În mod uimitor, puteți crește această productivitate și mai mult cu ajutorul sutelor de aplicații Slack și a integrărilor care sunt adăugate pe platformă în fiecare an!

Scroll to Top