Cum se instalează și se configurează IPTV pe Roku

⏱️ 3 min read

Dacă vă întrebați cum puteți instala și configura IPTV pe Roku, iată un ghid complet pentru a vă ajuta. În acest articol, vă împărtășim toate modalitățile de a instala și configura IPTV pe Roku și de a ne bucura de mii de canale pe Roku.

Ce este Roku?

Roku este un player media digital care poate fi folosit pentru a transmite în flux mai multe canale TV, filme etc. Puteți obține acest dispozitiv fie sub forma unui set-top box, fie a unui stick, ceea ce înseamnă că este portabil. Aici puteți transmite în flux oricâte canale doriți gratuit.

Ce este IPTV?

IPTV, abrevierea pentru Internet Protocol, este un player media digital care permite oamenilor să vizioneze peste 73.000 de canale IPTV, 9.600 de programe VOD HD și conținut la cerere la tarife mai mici. Obțineți peste 6000 de canale din întreaga lume din 38 de țări diferite. Puteți transmite în flux videoclipuri, programe TV și așa mai departe folosind IPTV.

Cea mai bună parte a acestui serviciu de streaming este că conținutul media va fi stocat pe capătul de transmisie al serverului. Astfel, utilizatorii vor putea accesa canalele lor preferate oricând vor. Un alt avantaj include, acest serviciu de streaming este compatibil cu aproape toate serviciile de operare, inclusiv Android, Mac, iOS, Linux și așa mai departe.

Cum se instalează și se configurează IPTV pentru Roku

Rețineți că atunci când selectați furnizorul IPTV, acesta vă oferă toate canalele populare, împreună cu funcții precum Fără tampon, Suport 24/7, Streaming mai rapid, Fără contract, Compatibilitate EPG etc.

 1. Pentru început, conectați dispozitivul Roku la televizor.
 2. Dacă nu ați descărcat încă playerul M3U Playlist din Magazinul Roku, accesați Magazin de canale Roku si cauta M3U Playlist Player.
 3. În M3U Playlist Player, Click pe Accesați Canalele.
 4. Acum faceți clic pe Nouă listă de redare opțiune.
 5. Apoi introduceți URL M3U și Nume listă de redare pe care l-ați primit de la furnizorul IPTV și faceți clic pe salva.
 6. Aveți răbdare până când toate canalele IPTV sunt încărcate pe dispozitivul dvs. Roku.
 7. Odată încărcat, reporniți dispozitivul Roku și apoi deschideți aplicația IPTV.
 8. Alegeți lista de redare pe care ați adăugat-o mai devreme, iar apoi toate canalele IPTV abonate vor fi afișate pe ecran.

Sunteți pregătit să vă bucurați în flux de canalele dvs. TV preferate!

Cel mai bun player IPTV pentru PC Windows

Cum să vizionați IPTV pe Roku?

Pentru a viziona IPTV pe Roku, va trebui mai întâi instalați aplicația Smart IPTV când instalați Smart IPTV, configurați detaliile abonamentului IPTV pentru streamingul canalelor TV live.

 1. În primul rând, Deschide Roku și activați oglindirea ecranului mergând la Setări> Sistem> Activați reflectarea ecranului.
 2. Acum asigurați-vă că ați conectat Roku și dispozitivul dvs. Android la aceeași rețea WiFi.
 3. Acum accesați aplicația de setări de pe telefonul dvs. Android, apoi sub Conexiune Bluetooth și dispozitiv meniul, faceți clic pe Opțiunea Cast.
 4. Dispozitivul dvs. Android va căuta acum dispozitivele disponibile care sunt conectate la aceeași rețea WiFi.
 5. Din lista care apare, Alegeți dispozitivul Roku unde trebuie să oglindiți media.
 6. Apoi faceți clic pe oricare Accept sau Acceptați întotdeauna pe ecranul TV conectat Roku.
 7. Acum veți vedea dispozitivul dvs. Android pe ecranul televizorului.
 8. În acest moment, lansați fișierul Aplicație IPTV inteligentă pe dispozitivul dvs. Android și transmiteți în flux canalul dorit.
 9. Acum veți vedea că canalul în flux va apărea pe ecranele mai mari ale televizorului.

Acesta este cât de ușor a fost instalarea și configurarea IPTV pe Roku. Presupun că ați configurat IPTV cu succes pe Roku. Pentru orice dubii, nu ezitați să ne întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x