Cum se instalează TWRP pe MediaTek folosind SP Flash Tool

⏱️ 6 min read

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă personaliza dispozitivul Android acceptat de MediTek, atunci ați ajuns la locul potrivit. Iată un ghid despre Cum Instalați TWRP pe MediaTek folosind SP Flash Tool.

MediaTek este unul dintre cele mai populare chipset-uri care acceptă o mulțime de smartphone-uri uimitoare. Mulți utilizatori Xiaomi vor vedea acest chipset pe dispozitivele lor.

Și dacă sunteți un utilizator Android avansat, veți ști că acum personalizarea a devenit destul de mai ușoară pe dispozitivele MediaTek. În consecință, veți obține, de asemenea, un număr mare de opțiuni pentru a vă ajusta și personaliza dispozitivul.

Și, prin urmare, instalarea unei recuperări personalizate ar fi al tău primul pas spre personalizare a dispozitivului acceptat MediaTek. Deși veți obține recuperarea oficială a stocului de la OEM, ulterior va limita gama de personalizare.

Dacă doriți să accesați operațiunile de nivel avansat ale dispozitivului dvs., este necesară instalarea unei recuperări personalizate. Acum, vorbind despre recuperări personalizate, avem diferite opțiuni, cum ar fi – Recuperare CWM, recuperare OrangeFox, și Recuperare TWRP.

Dintre acestea, puteți alege oricare, dar vom merge cu cea mai populară, Recuperare TWRP. Dacă sunteți încă sceptic cu privire la motivele pentru care TWRP, atunci permiteți-mi să menționez motivele pentru care ați fost.

Unul, folosit popular. Două, caracteristici precum Flash IMG și fișiere ZIP, faceți NANDroid Backup, montați dispozitive externe, și așa mai departe. Pe de altă parte, odată cu recuperarea stocului, este posibil să trebuiască să vă confruntați cu probleme precum formatul dispozitivului.

Un alt motiv crucial pentru alegerea TWRP este abilitatea de a flash Magisk Installer ZIP care vă va ajuta să vă rădăcinați dispozitivul și, astfel, să luați administratorul responsabil de dispozitivul dvs.

Acum, presupunând că ați putea obține claritatea de care aveți nevoie, iată un ghid detaliat despre cum să instalați TWRP pe Mediatek cu SP Flash Tool.

Declinare de responsabilitate www.androidjungles.com nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune (dacă există) cauzate dispozitivului dvs. sau garanției acestuia, oricum, după urmarea procesului de mai jos. Acest ghid este doar în scopuri de cunoaștere. Vă rugăm să efectuați pe propriul pericol.

Cum se instalează TWRP pe MediaTek folosind SP Flash Tool

Înainte de a vă scufunda direct în ghid, asigurați-vă mai întâi că respectați cerințele de mai jos pentru o procedură mai ușoară. Rețineți că toate acestea sunt obligatorii.

Condiții prealabile

 • Deblocați Bootloader pe dispozitivul dvs. Android. Rețineți că acest lucru vă va șterge toate datele dispozitivului și, prin urmare, trebuie faceți o copie de rezervă în prealabil. De asemenea, acest lucru ar putea anula garanția dispozitivului dvs. Dar dacă ești bun cu el, poți continua înainte fără să te gândești prea mult.

Aici am menționat două ghiduri ușoare pentru același scop. puteți alege oricare dintre cele de mai jos în funcție de comoditatea dvs.

Deblocați Bootloader utilizând Fastboot pe Android

Deblocați Bootloader Fără PC pe Android

 • Descărcați SP Flash Tool. Extrageți acest lucru într-o locație de pe computerul dvs. unde doriți.
 • Descărcați drivere USB MTK. După descărcarea driverelor, deschideți fișierul .exe și apoi urmați instrucțiunile date pentru a le instala pe dispozitiv.

Instalați TWRP pe MediaTek folosind SP Flash Tool

Pasul 1. Descărcați și extrageți firmware-ul MTK Stock.

Începând cu, va trebui să descărcăm firmware-ul stoc al dispozitivului dvs. pentru aceeași versiune de firmware, pe care dispozitivul dvs. rulează în prezent. Pentru aceasta, puteți merge la Setări> Despre telefon și verificați Numărul de construcție actual a dispozitivului dvs.

Acum veți găsi în mare parte stocul firmware pe site-ul oficial al OEM-ului dvs. Cu toate acestea, dacă firmware-ul dvs. nu îl are listat, îl puteți descărca din alte surse de încredere.

Pasul 2. Descărcați TWRP Recovery pentru dispozitivele MediaTek

 • Următorul este să descărcați TWRP Recovery pentru dispozitivele MediaTek mergând la Site-ul oficial de recuperare TWRP.
 • După descărcarea TWRP Recovery pentru dispozitivele MediaTek, redenumiți fișierul în recuperare care va schimba numele fișierului în recuperare. img.
 • Mutați acest fișier în dosar unde ați salvat Firmware stoc fişier. aici, veți fi întrebat dacă doriți înlocuiți fișierul existent. Click pe Da sau ok.
 • Asta e. Ați înlocuit fișierul firmware stoc cu TWRP Recovery.

Pasul 3. Conectați dispozitivele MediaTek la computer

Acest lucru se poate face în 3 moduri diferite. Alegeți metoda care vă convine cel mai mult –

Metoda 1.

 • Opriți dispozitivul tau.
 • Conectați-l la computer utilizând un cablu USB și apăsați tasta Buton de reducere a volumului o singura data.

Metoda 2.

 • In primul rand, opriți-vă dispozitivul tau.
 • Conectați un capăt al cablului USB la dispozitiv.
 • Apoi apăsați lung pe Butonul de creștere a volumului și de reducere a volumului împreună și în timp ce apăsați ambele butoane, conectați dispozitivul la celălalt capăt al cablului USB.

Metoda 3.

 • Opriți dispozitivul tau.
 • Conectați-l la computer utilizând un cablu USB și apăsați tasta Volum scăzut butonul o dată.

Pasul 4. Instalați TWRP folosind SP Flash Tool

Acum vine partea cea mai importantă. Dar mai întâi, asigurați-vă că ați urmat fiecare pas menționat mai sus, pentru a evita orice alte probleme.

 • Deschideți SP Flash Tool. Puteți face acest lucru făcând clic pe fișierul flash_tool.exe.
 • Click pe Alege opțiune prezentă lângă Fișier de încărcare a dispersiei și du-te la pliant unde ați salvat Firmware.
 • Aici, veți găsi fișier scatter.txt. Faceți clic pe el pentru a-l deschide.
 • Aceasta va încărca firmware-ul în instrumentul SP Flash.
 • Tot ce trebuie să faci acum este debifați toate partițiile cu excepția secțiunii Recuperare.
 • Și faceți clic pe opțiunea Descărcare.

Intermitentul va începe acum. După terminarea procesului, veți primi un mesaj pe ecran. Puteți apoi să scoateți dispozitivul de pe computer și să porniți în sistemul de operare.

Asta e. Ați instalat cu succes TWRP pe MediaTek prin SP Flash Tool!

Dacă doriți să oferiți controlului la nivel de administrator al dispozitivului dvs. și să faceți orice personalizare pe care o doriți, atunci aceasta este cea mai bună și singură opțiune pentru dvs.

Cuvinte de încheiere

A fost cât de ușor a fost Instalați TWRP pe MediaTek folosind SP Flash Tool. Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare.

Dacă aveți întrebări sau întrebări de la sfârșitul dvs., nu ezitați să ne întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom veni în ajutorul tău.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x