Cum se instalează TWRP Recovery și Root Redmi Note 9 Pro Max

⌛ Reading Time: 4 minutes

Cum se instalează TWRP Recovery și Root Redmi Note 9 Pro Max: Seria de smartphone-uri Redmi’s Note are un succes remarcabil, deoarece ambalează hardware și caracteristici presante la un preț foarte agresiv. Acest lucru are ca rezultat vânzări și popularitate ridicate în întreaga țară. Iar Redmi Note 9 Pro, lansat luna aceasta, nu face excepție.

Credite pentru imagine: Android Authority

După o mulțime de scurgeri și speculații, Redmi Note 9 Pro Max a fost lansat în India și dispozitivul vine cu o crestătură de afișare cu perforare, afișaj Full HD + și este alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 720G. Dispozitivul a fost lansat la 16,999 INR și este disponibil pe Amazon India.

Specificații Redmi Note 9 Pro Max

Redmi Note 9 Pro Max are un ecran IPS LCD de 6,67 inch cu un raport de aspect de 20: 9. Rezoluția acestui afișaj este de 1080 x 2400 pixeli, iar densitatea pixelilor acestui panou este de aproximativ 395 PPI. Sub capotă, așa cum am menționat mai devreme, dispozitivul este alimentat de un chipset Qualcomm Snapdragon 720G care este cuplat cu 4 GB RAM, 6 GB sau 8 GB RAM.

În ceea ce privește stocarea internă, dispozitivul este disponibil în trei variante de stocare, care includ 64 GB, 128 GB. Adreno 618 se ocupă aici de sarcinile grafice. În ceea ce privește jocurile, dispozitivul nu este mai mic decât oricare dintre dispozitivele emblematice care rulează pe Snapdragon 720Gchipset.

După cum ne-am aștepta, Xiaomi nu a tăiat niciun colț în ceea ce privește camerele. Sinceră să fiu, Poco F1 strălucește. Senzorul principal este un senzor de 64 MP cu o deschidere F / 1.9. Diafragmă de 8 MP f / 2.2. Și nu îți voi pierde timpul vorbind despre celelalte două camere. În partea din față, există un aparat de fotografiat selfie de 16 MP.

Dispozitivul rulează MIUI 11, care este construit deasupra Android 10. MIUI este una dintre interfețele de utilizator bogate în funcții, care vine cu un pachet de caracteristici, dar uneori puțin întârziată. Acum, aici intră ROM-urile personalizate în joc. Dar pentru asta, va trebui să deblocați bootloader-ul și să aveți recuperarea TWRP. Acum, în această postare, vom discuta cum se instalează TWRP Recovery și Root Redmi Note 9 Pro Max.

Cerințe preliminare pentru a descărca TWRP Recovery pe Redmi Note 9 Pro Max

 • Instalarea driverelor USB pe dispozitivele dvs. Windows, Mac, Linux.
 • Înainte de a începe, asigurați-vă că Redmi Note 9 Pro este taxat cu cel puțin 70%.
 • Apoi, instalați driverele și instrumentele ADB și Fastboot și instrumente de platformă pe Windows, Mac, Linux care rulează PC-uri
 • Asigurați-vă că ați activat Depanarea USB și Deblocarea OEM.
 • Bootloader-ul ar trebui să fie deblocat (puteți urma acest ghid pentru a afla Cum deblocați Bootloader-ul Redmi Note 9 Pro Max
 • Faceți o copie de rezervă a tuturor fișierelor necesare pe măsură ce Bootloader Unlock șterge stocarea internă.
 • Descarca Recuperare TWRP pentru Redmi Note 9 Pro Max

Ce este TWRP Recovery?

Toate telefoanele Android au propria lor recuperare, care poate fi utilizată pentru a efectua anumite sarcini simple, cum ar fi ștergerea datelor, ștergerea cache-ului etc. Dar aceste recuperări sunt orientate către producător și pot clipi doar imagini sau fișiere originale de la companie. Acum, acesta este locul în care TWRP Recovery pentru Redmi Note 9 Pro Max intră în acțiune.

În general, TWRP este unul dintre cele mai populare proiecte de recuperare. TWRP înseamnă Team Win Recovery Project. TWRP este unul dintre cele mai bune proiecte de recuperare Android, care este disponibil pentru o multitudine de dispozitive. Alegerea recuperării TWRP față de recuperarea stocului creează o mulțime de beneficii. Pentru început, interfața de utilizare aici este foarte interactivă, cu multe funcții avansate. Folosind TWRP Recovery pentru Redmi Note 9 Pro, puteți comuta diverse ROM-uri, testați un set de moduri și alte caracteristici.

Recuperare TWRP pentru Redmi Note 9 Pro Max (Caracteristici)

 • Puteți bloca ROM-uri personalizate.
 • Flash Magisk și rădăcină dispozitivul.
 • Flash diferite moduri precum Dolby Atmos și alte moduri audio.
 • Opțiuni de format integrat.
 • Depozitare montare
 • Caracteristicile partiției cardului SD
 • ADB Sideload și Terminal Access.

Cum se instalează TWRP Recovery pe Redmi Note 9 Pro Max

 1. Pe Redmi Note 9 Pro, introduceți setări apoi navigați la Despre telefon și apăsați pe versiunea MIUI de 7 ori.
 2. Reveniți la pagina principală a setărilor și deschideți Setari aditionale.
 3. Aici veți găsi Opțiuni pentru dezvoltatori, faceți clic și selectați pe el pentru a deschide. Aici va trebui să activați Depanare USB și Activați Deblocare OEM.
 4. După ce ați terminat, deschideți folderul ADB de pe computer și conectați dispozitivul la computer.
 5. Aici va trebui să introduceți tipul CMD sau Powershell Dispozitive ADB, acum va afișa lista dispozitivelor conectate. Acum tastați ADB Reboot bootloader
 6. Acum activați fereastra pop-up de pe ecranul telefonului și veți intra modul fastboot pe telefonul tau. Mi Bunny va apărea prin care puteți confirma că ați intrat în modul bootloader sau fastboot.
 7. Copiați TWRP pe care l-ați descărcat anterior și redenumiți-l TWRP.img
 8. În CMD sau PowerShell, tastați dispozitive fastboot pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. este conectat.
 9. Odată asigurat, introduceți recuperare flash fastboot twrp.img
 10. Acum ați instalat TWRP Recovery pe Redmi Note 9 Pro. Puteți apăsa și menține apăsat volumul + tasta de pornire pentru a intra oricând în recuperare.

Cum să rădăcinați Redmi Note 9 Pro Max folosind Magisk

 1. Descarca Magisk.zip și plasați-l în secțiunea de descărcări din spațiul de stocare intern.
 2. Intrați în modul de recuperare apăsând volumul + tasta de pornire împreună.
 3. Acum continuați cu secțiunea de descărcări și selectați și glisați pentru a instala magisk.
 4. Asta este, iată cum se instalează recuperarea TWRP și rădăcină Redmi Note 9 Pro

Concluzie

Aia este! Ați finalizat cu succes procesul de instalați TWRP recovery și Root Redmi Note 9 Pro Max. Dacă acest articol v-a ajutat să instalați recuperarea TWRP și să rădăcinați Redmi Note 9 Pro Max, arătați-ne ceva dragoste partajând această postare utilizatorilor dispozitivului care ar putea avea nevoie de un ghid. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.