Cum se instalează Windows 10 de pe un telefon Android

Cum se instalează Windows 10 de pe un telefon Android
⏱️ 3 min read

Unitățile flash USB sunt foarte utile, dar nu toată lumea are una și nu este întotdeauna posibil să puneți mâna pe un disc de recuperare Windows ori de câte ori doriți să instalați Windows 10 pe computer.

Mulțumită Drivedroid, puteți utiliza doar telefonul Android pe care îl purtați cu dvs. pentru a porni și instala Windows 10 pe computer. Este nevoie de doar câteva minute pentru a o configura.

Cerințe

Înainte de a continua acest tutorial, asigurați-vă că aveți la dispoziție următoarele lucruri:

  • Un dispozitiv Android înrădăcinat
  • Spațiu liber de 4,5 GB pe dispozitivul dvs. Android
  • Fișierul ISO Windows 10

Înființat

În primul rând, trebuie să instalați Drivedroid pe dispozitiv. Lansați aplicația Magazin Google Play pe dispozitivul dvs., căutați „Drivedroid” și instalați de acolo.

După ce îl aveți instalat, puteți rula expertul de configurare USB pentru a configura aplicația. Apăsați „Configurare” pentru a începe.

drivedroid-windows10-2

Acesta va verifica dacă dispozitivul dvs. nu a fost inclus pe lista neagră. Atingeți „Continuați” și apoi acordați accesul root aplicației.

drivedroid-windows10-3

Apoi, conectați dispozitivul Android la un computer utilizând un cablu USB.

Trebuie să alegeți dintr-o listă de sisteme USB pentru manipularea USB. Majoritatea dispozitivelor vor funcționa cu primul sistem USB disponibil.

drivedroid-windows10-4

În cele din urmă, deschideți managerul de fișiere de pe computer și confirmați dacă dispozitivul dvs. este montat ca o unitate USB sau CD. Acest lucru indică faptul că dispozitivul dvs. funcționează bine cu Drivedroid. Puteți închide vrăjitorul și puteți continua cu restul tutorialului.

drivedroid-windows10-5

Dacă dispozitivul dvs. nu apare deloc, reveniți la pagina anterioară și încercați alte sisteme USB până când unul funcționează.

Creați o imagine de pornire Windows 10

După ce ați scalat setarea inițială, crearea unui Windows 10 ISO bootabil pe dispozitivul dvs. Android ar trebui să fie o plimbare în parc.

Urmați pașii de mai jos și asigurați-vă că dispozitivul dvs. rămâne conectat la computer înainte de a continua.

1. Descărcați fișierul cel mai recent fișier ISO Windows 10 și mutați-l în memoria internă a dispozitivului sau cardul SD.

2. Lansați Drivedroid și apăsați butonul „+” din partea de jos a ecranului.

3. Selectați „Adăugare imagine din fișier”.

drivedroid-windows10-6

4. Denumiți imaginea și atingeți pictograma lupă pentru a selecta calea fișierului ISO. După ce ați terminat, atingeți bifa din partea de sus pentru a salva.

drivedroid-windows10-7

5. Atingeți intrarea nou creată și selectați una dintre opțiunile de găzduire. „CD-ROM” a funcționat pentru mine în acest caz.

drivedroid-windows10-8

6. Imaginea dvs. Windows 10 ar trebui să fie montată acum. Pe telefonul dvs. va apărea o notificare care indică montarea cu succes a imaginii.

drivedroid-windows10-9

7. În cele din urmă, reporniți computerul și porniți de pe unitatea în care este montat ISO-ul Windows.

Asta e! Windows 10 ar trebui să pornească normal și veți putea continua procesul de instalare de acolo. Cat de tare e asta?

drivedroid-windows10-10

Învelire

Drivedroid face posibilă montarea și instalarea Windows 10 destul de ușor de pe dispozitivul dvs. Android înrădăcinat, fără a fi nevoie să purtați o unitate USB bootabilă sau un CD ROM. Încercați și împărtășiți-vă părerile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x