Cum se instalează Windows 11 22H2 fără USB folosind ISO

Cum se instaleaza Windows 11 22H2 fara USB folosind ISO
⏱️ 2 min read

Puteți instala Windows 11 22H2 fără o unitate flash USB dacă dispozitivul rulează deja versiunea originală a Windows 11 sau orice versiune acceptată de Windows 10. Trebuie doar să montați fișierul ISO în File Explorer și să lansați procesul de actualizare.

Deși, de obicei, veți avea nevoie de o unitate flash USB pentru a efectua o instalare curată sau o actualizare la loc, puteți utiliza și suportul pentru unitatea de disc virtuală pentru a monta fișierul ISO Windows 11 22H2 pentru a lansa configurarea fără suport fizic.

Acest ghid vă va învăța pașii pentru a efectua o actualizare Windows 11 22H2 sau o instalare curată fără un USB de pornire sau un instrument de creare media.

Important: Acest proces va șterge totul de pe dispozitiv. Este recomandat să faceți o copie de rezervă completă a computerului înainte de a continua. Ai fost avertizat. De asemenea, aceste instrucțiuni sunt menite să vă ajute să instalați Windows 11 atunci când este disponibil oficial, nu înainte.
Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

Instalați Windows 11 22H2 din ISO fără USB

Pentru a instala Windows 11 22H2 fără o unitate flash USB, urmați acești pași:

 1. Descarca Fișier ISO Windows 11 22H2.

  Notă rapidă: Dacă citiți acest ghid înainte ca actualizarea să fie disponibilă, puteți folosi aceste instrucțiuni pentru a descărca cea mai recentă previzualizare a versiunii 22H2.
 2. Faceți clic dreapta pe fișierul ISO, selectați Deschis cu submeniu și alegeți Windows Explorer opțiune.

 3. Faceți clic pe unitatea montată din panoul de navigare din stânga.

 4. Faceți dublu clic pe Înființat pentru a începe procesul de actualizare la Windows 11 22H2.

 5. (Opțional) Faceți clic pe Schimbați modul în care Windows Setup descarcă actualizările opțiune.

 6. Selectează Nu acum opțiune.

  Dezactivați actualizările în timpul instalării

 7. Apasă pe Următorul buton.

 8. Apasă pe Accept butonul pentru a fi de acord cu termenii.

  Setările Instrumentului de creare media

 9. Apasă pe Instalare buton.

Dacă doriți să faceți o instalare curată a versiunii 22H2, faceți clic pe „Schimbați ce să păstrați” opțiunea, selectați Nimic opțiunea, faceți clic pe Următorul butonul, apoi faceți clic pe Instalare buton.

După ce ați finalizat pașii, noua versiune de Windows 11 se va instala pe computer. Deoarece aceasta este o actualizare in loc, nu va trebui să parcurgeți experiența out-of-box (OOBE), deoarece toate setările, aplicațiile și fișierele dvs. vor migra automat.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x