Cum se instalează WSA pe versiunea Dev a Windows 11

Como instalar o WSA na versao Dev do Windows 11.webp
⏱️ 2 min read

Deși Microsoft a lansat deja prima previzualizare a subsistemului Windows pentru Android (WSA) pentru a oferi suport pentru instalarea și rularea aplicațiilor Android pe Windows 11, a făcut-o disponibilă doar pentru dispozitivele înscrise în Canalul Beta. Cu toate acestea, este posibil să instalați platforma pe computerele care sunt conectate în Canalul Dev. Singura avertizare este că procesul necesită descărcarea și instalarea manuală a componentelor folosind PowerShell.

Dacă intenționați să testați compatibilitatea aplicațiilor Android pe o previzualizare a Windows 11 în Canalul Dev, luați în considerare că computerul are nevoie în continuare de 8 GB de RAM (16 GB recomandat), o unitate SSD și un procesor acceptat (Intel Core). i3 a 8-a generație, AMD Ryzen 3000, Qualcomm Snapdragon 8c sau o versiune superioară), iar aplicația Microsoft Store trebuie să aibă versiunea 22110.1402.6.0 sau o versiune superioară.

De asemenea, computerul trebuie să accepte virtualizarea și trebuie să activați funcția „Virtual Machine Platform”. Setări > Aplicații > Caracteristici opționale > Mai multe caracteristici Windows.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a instala WSA pentru a rula aplicații Android pe dispozitivele înscrise în Canalul Dev al programului Windows Insider.

Important: Aceasta nu este o metodă acceptată, prin urmare utilizați aceste instrucțiuni pe propriul risc. Microsoft intenționează să aducă previzualizarea aplicațiilor Android pe Windows 11 în previzualizările viitoare.

Instalați Windows Subsystem pentru Android în Dev Channel

Pentru a instala manual Windows Subsystem pentru Android pe un computer care rulează Windows 11 în Dev Channel, urmați acești pași:

 1. Deschide rg-adguard.net site-ul web.

 2. Selectează Productid opțiunea, lipiți acest ID: 9p3395vx91nrselectează Încet opțiunea și faceți clic pe Verifica buton.

 3. Apasă pe MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_1.7.32815.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe.msixbundle link pentru a salva pachetul aplicației (1,2 GB).

  Descărcare directă WSA

 4. Deschis start.

 5. Caută PowerShellfaceți clic dreapta pe rezultatul de sus și selectați Rulat ca administrator opțiune.

 6. Tastați următoarea comandă pentru a schimba directorul în folderul cu fișierul Msixbundle și apăsați introduce:

  cd C:\PATH\TO\Msixbundle

  În comandă, actualizați calea cu locația în care ați salvat fișierul pachetului.

 7. Tastați următoarea comandă pentru a instala Windows Subsystem pentru Android pe Windows 11 și apăsați introduce:

  Add-AppxPackage MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_1.7.32815.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe.msixbundle

  Instalare PowerShell WSA

  În comandă, asigurați-vă că actualizați numele pachetului aplicației cu cel pe care l-ați descărcat.

După ce ați finalizat pașii, subsistemul Windows pentru Android și aplicația Amazon Appstore se vor instala pe computer.

Această previzualizare a platformei acceptă, de asemenea, aplicații de încărcare laterală, ceea ce este ceva pe care îl puteți face folosind instrumentele Android Debugging Bridge (ADB).

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...