Cum se integrează plata PayPal în site-ul dvs. WordPress

Cum se integrează plata PayPal în site-ul dvs. WordPress
⏱️ 4 min read

Internetul elimină bariera geografică dintre cumpărători și vânzători. Atâta timp cât există o conexiune la internet, ai putea locui pe o insulă îndepărtată în mijlocul nicăieri și să-ți vinzi bunurile sau serviciile cuiva din alte părți ale lumii, totul datorită revoluției plății online.

Unul dintre numele care are o contribuție semnificativă la revoluție este PayPal. Trimiteți și primiți plăți online practic la fel de ușor ca un clic pe un buton. Dacă utilizați site-ul dvs. WordPress pentru a primi plăți, iată câteva modalități de a adăuga plăți PayPal pe site-ul dvs. WordPress.

Folosind PayPal.Me

În septembrie 2015 a fost lansat PayPal PayPal.me pentru a ajuta oamenii obișnuiți să fie plătiți cu ușurință folosind o adresă web simplă.

Pentru a utiliza PayPal.me, trebuie să vă înregistrați numele ca adresă și veți avea un link unic pe care îl puteți utiliza pentru a solicita plata. Link-ul va arăta astfel: „PayPal.me/username”.

De asemenea, puteți adăuga o anumită sumă de bani la ultima parte a linkului, dacă doriți. De exemplu, dacă vreau ca prietenul meu să-mi trimită un dolar, mi-aș putea modifica linkul pentru a arăta astfel: „PayPal.me/username/1” unde „1” la sfârșitul adresei URL reprezintă un dolar.

Când cineva dă clic pe link și merge la adresă, persoana respectivă va ajunge la o pagină receptivă (care ar arăta bine pe toate tipurile de dispozitive, inclusiv pe smartphone-uri), unde vă poate trimite cu ușurință un dolar.

paypal-mte-me-pay

Puteți insera linkul dvs. PayPal.me într-un e-mail, tweet, mesaj scurt sau orice altceva, inclusiv o pagină web sau o postare WordPress.

Plugin PayPal pentru plăți rapide

Plăți Paypal rapide pluginul este simplu și puternic. Creați un formular de plată prin intermediul setărilor și adăugați formularul la orice pagină folosind un shortcode. De asemenea, puteți personaliza aspectul formularului de plată utilizând o interfață de utilizator ușor de utilizat.

paypal-mte-quick-paypal-payment

Plugin pentru donații PayPal

Deși numele vine cu cuvântul „donație”, acest plugin poate fi personalizat pentru a accepta orice plată. Folosește codul scurt similar cu plata PayPal rapidă, dar vine, de asemenea, cu un widget WordPress gata de utilizat pe care îl puteți utiliza în bara laterală sau în alte zone widget disponibile.

După instalarea și activarea pluginului, îl puteți personaliza prin „Setări -> Donații PayPal”. De asemenea, puteți redirecționa persoanele către o „pagină de mulțumire” personalizabilă după ce au făcut donația / plata.

paypal-mte-paypal-donații

Plugin WordPress simplu pentru coșul de cumpărături WordPress

Dacă doriți să vindeți mai multe produse, fie digitale, fie fizice, aveți nevoie de mai mult decât un simplu buton de cumpărare / plată / donare. Ai nevoie de un coș de cumpărături. Acest plugin este pluginul de care aveți nevoie pentru a adăuga un coș de cumpărături simplu (de aici și numele) în care oamenii vă pot adăuga produsele, iar când au terminat cumpărăturile, pot merge la casă pentru a vă plăti folosind PayPal.

paypal-mte-wordpress-shopping-cart-example-screenshot

Plugin simplu pentru coșul de cumpărături PayPal

Acest plugin este un alt plugin pentru coșul de cumpărături pentru WordPress care vă poate ajuta să vindeți articole pe site-ul dvs. Adăugarea unui buton de coș este la fel de simplă ca introducerea acestuia în orice postare / pagină WordPress.

Dacă faceți clic pe buton, veți duce cumpărătorii la PayPal, iar la finalizarea plății vor fi redirecționați către o pagină de confirmare sau de mulțumire.

paypal-mte-easy-paypal-cart

PayPal pentru pluginul WooCommerce

Setările mai avansate pentru cei care trebuie să includă un buton de plată pe site-ul lor este să construiască un magazin online. Și unul dintre cele mai cunoscute nume pentru constructorii de magazine online pe WordPress este WooCommerce.

Pluginul WooCommerce vine cu suport încorporat pentru un cont PayPal standard. Dar dacă aveți nevoie de funcții PayPal mai avansate, vă recomandăm să adăugați PayPal pentru WooCommerce plugin în combinație.

Adăugarea PayPal pentru WooCommerce va oferi utilizatorilor asistență suplimentară atât pentru PayPal Express Checkout, cât și pentru PayPal Pro API pentru toate site-urile web WooCommerce. Puteți să-l configurați în fila PayPal Payments Pro din setările „Checkout”.

paypal-mte-paypal-woocommerce

Deoarece lista conține doar o fracțiune din pluginurile disponibile, dacă pluginul dvs. preferat PayPal nu se află pe listă, vă rugăm să îl împărtășiți în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x