Cum se mărește dimensiunea textului și a icoanelor pe un iPhone

Cum se mărește dimensiunea textului și a icoanelor pe un iPhone
⏱️ 2 min read

Puteți face textul mai mare și mai ușor de citit pe iPhone sau iPad, dar puteți, de asemenea, să măriți dimensiunea pictogramelor aplicației, a etichetelor de text și a elementelor interfeței utilizatorului de pe iPhone 6, 6 Plus, 6S sau 6S Plus, astfel încât să fie mai ușor să utilizare.

În mod implicit, rezoluția afișajului iPhone-ului dvs. este în modul „Standard”. Cu toate acestea, îl puteți seta în modul „Mărit”, ceea ce face în mod esențial ca iPhone-ul dvs. să afișeze aceeași interfață de utilizare cu cel mai mic model de iPhone. De exemplu, un iPhone 6S Plus în modul Mărit va arăta ca un iPhone 6S în modul Standard. În loc să vedeți mai mult conținut pe ecran, conținutul va fi mai mare, ceea ce este foarte util dacă aveți probleme la vizualizarea articolelor de pe ecranul iPhone-ului. Imaginea de mai sus arată modul Standard al unui iPhone 6S Plus în stânga și modul Zoomed al aceluiași iPhone în dreapta.

Nici nu afectează doar ecranul de pornire – întregul sistem de operare va afișa elemente ceva mai mari, astfel încât să fie mai ușor de văzut.

Pentru a pune iPhone-ul în modul Zoom, atingeți pictograma „Setări” de pe ecranul de pornire.

01_tapping_settings

Pe ecranul Setări, atingeți „Afișare și luminozitate”.

02_tapping_display_and_brightness

Apoi, atingeți „Vizualizare” pe ecranul Afișare și luminozitate.

03_tapping_view

Pe ecranul Afișare zoom, atingeți „Mărit”.

04_tapping_zoomed

Pictogramele de pe ecranul de eșantionare sunt mărite pentru a arăta cum va arăta rezoluția de afișare mărită. Pentru a seta această rezoluție, atingeți „Set”.

05_tapping_set

Se afișează o fereastră pop-up de confirmare cu mesajul că schimbarea zoom-ului afișajului va reporni iPhone-ul. Atingeți „Utilizați zoom” în partea de jos a ecranului pentru a utiliza afișajul zoom.

06_tapping_use_zoomed

Nu vă alarmați în acest moment. Ecranul se va înnegri un pic și apoi va reveni la ecranul Zoom afișat. Mesajul susținea că telefonul dvs. va reporni, dar nu trebuie să vă conectați din nou la telefon.

07_zoomed_set

Când reveniți la ecranul de pornire, pictogramele și etichetele text vor fi mai mari, la fel ca și alte texte și elemente de pe telefon.

08_zoomed_icons_on_home_screen

O ultimă captură: dacă aveți un iPhone 6 Plus sau 6S Plus, ecranul de pornire nu se va schimba în modul peisaj în timp ce vă aflați în modul zoom. Trebuie să reveniți la zoomul standard al afișajului pentru a permite ecranului de pornire al telefonului să treacă automat în modul peisaj atunci când îl rotiți.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x