Cum se măsoară înălțimea unei persoane cu un iPhone 12 Pro

Cum se măsoară înălțimea unei persoane cu un iPhone 12 Pro
⏱️ 3 min read

Una dintre principalele adăugiri la gama iPhone cu iPhone 12 Pro și Pro Max a fost adăugarea unui senzor LiDAR. Senzorul LiDAR este punctul negru de lângă obiectivele camerei, aproximativ de aceeași dimensiune ca blițul. Senzorul LiDAR (Light Detection and Ranging) utilizează lasere pentru a evalua distanțele și adâncimea. Are multe aplicații promițătoare în realitatea augmentată și aplicații conexe; cu toate acestea, încă nu am văzut prea multă utilizare a acestuia. Aici vă arătăm cum să măsurați înălțimea unei persoane cu un iPhone 12.

Cum funcționează LiDAR?

LiDAR este un tip de cameră cu timp de zbor. Camerele normale pentru smartphone măsoară adâncimea cu un singur impuls luminos. Cu toate acestea, un senzor LiDAR trimite valuri de impulsuri luminoase într-un spray de puncte infared. Fiecare este măsurat cu senzorul, care creează un câmp de puncte și permite senzorului să mapeze distanțele. Folosind aceste puncte, dispozitivul poate „împleti” dimensiunile zonei sau spațiului și obiectele din acesta. Aceste impulsuri sunt invizibile pentru ochiul uman, dar le puteți vedea cu o cameră de vizionare nocturnă.

Una dintre micile caracteristici ale senzorului este aceea de a permite utilizatorilor să măsoare înălțimea unei persoane. Măsurarea lungimilor și înălțimilor a fost, de asemenea, disponibilă pe versiunile anterioare ale iPhone-ului, dar senzorul LiDAR încorporat pe cele mai noi iPhone face acest lucru mai precis și mai precis.

Măsurarea înălțimii folosind aplicația Măsurare

Aplicația de măsurare încorporată Apple vă permite să măsurați înălțimea unei persoane cu precizie.

1. Deschideți aplicația Măsurați pe iPhone.

2. Faceți clic pe fila Măsură din partea de jos a ferestrei.

3. Asigurați-vă că întregul corp al persoanei se află în ecranul dvs.

4. Veți vedea un punct care apare pe ecran, care este utilizat pentru a măsura înălțimea și lungimea. Atingeți-l și trageți-l în partea de sus a capului subiectului. Acest lucru ar trebui să indice automat înălțimea lor.

Măsurați înălțimea utilizând înălțimea Iphone

5. Apăsați butonul declanșator pentru a le fotografia (dacă este necesar).

6. Atingeți imaginea din colțul din stânga jos pentru a salva fotografia, apoi atingeți Terminat. Salvați fotografia în Fotografii sau Fișiere.

Asta este! Folosind această funcție la îndemână, puteți măsura cu ușurință înălțimea oricui utilizează iPhone-ul. Dacă doriți să măsurați din nou persoana, asigurați-vă că îndreptați iPhone-ul înainte de a-l îndrepta din nou spre el. Aceasta va reseta înălțimea anterioară măsurată.

Căutați mai multe trucuri utile pentru iPhone-ul dvs.? Încercați să utilizați iPhone-ul ca mouse pentru Mac, lucru pe care ar trebui să-l găsiți interesant.

Legate de:

  • Cum să răciți un iPhone supraîncălzit
  • Cum să organizați fotografii pe iPhone
  • Cum să ascundeți fotografii și videoclipuri pe iPhone

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x