Cum se modifică expirarea ecranului de blocare Windows 10

Cum se modifică expirarea ecranului de blocare Windows 10
⏱️ 4 min read

În mod implicit, ecranul de blocare al Windows 10 expiră și oprește monitorul după un minut. Dacă doriți să rămână mai mult de atât – spuneți, dacă aveți o imagine de fundal la care vă place sau vă place să aveți Cortana la îndemână – există o simplă hack de registry care va adăuga setarea la opțiunile dvs. de alimentare.

În primul rând, va trebui să abordați registrul pentru a adăuga setarea de expirare la opțiunile de alimentare ale computerului. Puteți face acest lucru editând manual Registrul sau descărcând hacks-urile noastre cu un singur clic. După adăugarea setării, veți stabili timpul dvs. de expirare utilizând appletul Power Options standard din panoul de control. Iată cum puteți face totul.

Adăugați setarea de expirare la opțiunile de alimentare editând manual registrul

Pentru a adăuga setarea de expirare la opțiunile de alimentare, trebuie doar să faceți o ajustare la o setare din registrul Windows.

Avertisment standard: Editorul de registry este un instrument puternic și utilizarea abuzivă a acestuia poate face sistemul dvs. instabil sau chiar inoperabil. Acesta este un hack destul de simplu și atâta timp cât respectați instrucțiunile, nu ar trebui să aveți probleme. Acestea fiind spuse, dacă nu ați mai lucrat cu el până acum, vă recomandăm să citiți despre cum să utilizați Editorul de registry înainte de a începe. Și cu siguranță faceți o copie de rezervă a registrului (și a computerului!) Înainte de a face modificări.

Deschideți Editorul registrului apăsând Start și tastând „regedit”. Apăsați pe Enter pentru a deschide Editorul de registry și acordați-i permisiunea de a face modificări pe computerul dvs.

lst_1

În Editorul de registry, utilizați bara laterală din stânga pentru a naviga la următoarea cheie:

HKEYLOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlPowerPowerSettings7516b95f-f776-4464-8c53-06167f40cc998EC4B3A5-6868-48c2-BE75-4F3044BE88A7

lst_2

În panoul din dreapta, faceți dublu clic pe Attributes valoare pentru a deschide fereastra de proprietăți.

lst_3

Schimbați valoarea din caseta „Valoare date” de la 1 la 2, apoi faceți clic pe OK.

lst_4

Asta este tot ce trebuie să faceți în registru. Următorul dvs. pas va fi modificarea setării de expirare folosind Power Options. Dacă vreți vreodată să eliminați această setare din Opțiuni de alimentare, trebuie doar să vă întoarceți și să schimbați Attributes valoare de la 2 înapoi la 1.

Descărcați hack-ul nostru cu un singur clic

lst_5

Dacă nu aveți chef să vă scufundați în registru, am creat câteva hack-uri de registru pe care le puteți folosi. Hackul „Adăugare setare expirare ecran blocare la opțiuni de alimentare” creează modificările Attributes valoarea de la 1 la 2. Hackul „Eliminare setare expirare ecran de blocare din opțiuni de alimentare (implicit)” modifică Attributes valoarea de la 2 înapoi la 1, restabilind setarea implicită. Ambele hacks sunt incluse în următorul fișier ZIP. Faceți dublu clic pe cel pe care doriți să-l utilizați și faceți clic prin instrucțiuni. Când ați aplicat hack-ul dorit, modificările vor avea loc imediat.

Hacks pentru expirarea timpului de blocare a ecranului

Aceste hacks sunt într-adevăr doar 8EC4B3A5-6868-48c2-BE75-4F3044BE88A7 cheie, dezbrăcată până la Atribute valoare despre care am vorbit în secțiunea anterioară și apoi exportată într-un fișier .REG. Rularea oricăreia dintre activări setează acea valoare la numărul corespunzător. Și dacă vă place să vă jucați cu registrul, merită să vă alocați timp pentru a afla cum să vă creați propriile hack-uri din registru.

Modificați setarea de expirare în Opțiuni de alimentare

Acum că ați activat setarea de expirare, este timpul să declanșați opțiunile de alimentare și să le puneți în funcțiune. Apăsați Start, tastați „Opțiuni de alimentare”, apoi apăsați Enter pentru a deschide Opțiuni de alimentare.

lst_6

În fereastra Opțiuni de alimentare, faceți clic pe linkul „Modificare setări plan” de lângă orice plan de alimentare pe care îl utilizați.

lst_7

În fereastra Editare setări plan, faceți clic pe linkul „Modificare setări avansate de alimentare”.

lst_8

În dialogul Opțiuni de alimentare, extindeți elementul „Afișare” și veți vedea noua setare pe care ați adăugat-o afișată ca „Afișare blocare consolă oprită expirare”. Extindeți acest lucru și puteți seta apoi expirarea oricăror minute doriți.

lst_9

Este puțin greu să ai de-a face cu Registrul doar pentru a face această setare disponibilă, dar cel puțin este acolo. Și dacă aveți un computer desktop sau un laptop conectat la o sursă de alimentare, este bine să știți că puteți lăsa ecranul de blocare mai mult de un minut, dacă doriți.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x