Cum se poate rădăcini temporar dispozitivul Android folosind Magisk

⌛ Reading Time: 4 minutes

În acest articol, vă vom împărtăși cu toți Cum să rădăcinați temporar dispozitivul Android utilizând Magisk. Înrădăcinarea unui dispozitiv are multe repercusiuni, unele bune și altele rele. Prin urmare, chiar dacă o persoană este un pasionat de tehnologie, ar putea ezita înainte de a-și înrădăcina dispozitivul. Dar apoi, desigur, un tehnician geek poate controla doar puțin când vine vorba de modificarea dispozitivului lor.

Astfel, pentru toți acei geeks tehnici care doresc să își rădăcină dispozitivul, dar nu sunt siguri, aveți o opțiune de a înrădăcina temporar dispozitivul Android folosind Magisk. Dacă încă vă întrebați, da, este posibil să rădăcinați temporar dispozitivul Android cu Magisk.

Având în vedere toate riscurile probabile și problemele de confidențialitate care pot apărea odată cu înrădăcinarea unui dispozitiv, pentru cei care doresc să rămână în siguranță, totuși experimentează modificările și controlul la nivel de administrator după înrădăcinarea telefonului, înrădăcinarea temporară a dispozitivului Android cu magisk este o opțiune excelentă . Deci, dacă doriți să faceți același lucru, continuați să citiți mai departe pentru un ghid detaliat.

Cum se poate rădăcini temporar dispozitivul Android folosind Magisk

Mai jos este prezentată o descriere detaliată pas cu pas a modului de rădăcină temporară a dispozitivului Android utilizând Magisk. Urmați pașii de mai jos în ordinea dată și cu cea mai mare atenție pentru a nu provoca niciun accident. Noi, la www.androidjungles.com, nu vom fi responsabili pentru daunele cauzate dispozitivului dvs., dacă există, urmând ghidul de mai jos. Efectuați pe propriul pericol.

Înainte de a trece la rădăcina temporară a dispozitivului Android utilizând Magisk, asigurați-vă că îndepliniți toate cerințele de mai jos.

Condiții prealabile

  • Faceți o copie de rezervă completă a datelor dispozitivului, deoarece înrădăcinarea va șterge toate datele.
  • Asigurați-vă că aveți o baterie de cel puțin 70% pe telefon sau altfel s-ar putea să se oprească și poate fi necesar să urmați din nou întreaga procedură.
  • Descărcați instrumentele Android SDK Platform pe computer. Extrageți instrumentele în orice locație care vă este convenabilă pe computer. După extragere, veți obține folderul Instrumente platformă.
  • Activați depanarea USB – Înainte de a urma următoarea condiție prealabilă, asigurați-vă că activați depanarea USB pe dispozitivul dvs. Pentru aceasta, puteți urma ghidul ușor aici pentru a activa Depanarea USB. Sau, pur și simplu accesați Setări> Despre telefon> Apăsați pe numărul de construcție de 7 până la 8 ori. Reveniți la Setări. Aici veți vedea o nouă opțiune – Opțiunea pentru dezvoltatori. Atingeți-l, apoi derulați în jos și apoi activați comutarea USB Debugging.
  • Unlock Device Bootloader – Primul pas și o condiție prealabilă pentru a rădăcina dispozitivul Android este deblocarea bootloaderului dispozitivului respectiv. Rețineți că, atunci când deblocați bootloader-ul dispozitivului, datele dispozitivului dvs. vor fi șterse. Deci, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă completă în prealabil. Puteți urma oricare dintre ghidurile de mai jos pentru a debloca bootloader-ul pe dispozitivul Android.

Cum deblocați Bootloader utilizând Fastboot pe Android

Cum deblocați Bootloader fără PC pe Android

Cum deblocați Bootloader pe orice dispozitive Xiaomi

Pasul 1: obțineți fișierul Stock Boot.img

Descărcați fișierul firmware stoc pe care l-ați instalat pe dispozitiv. Rețineți că versiunea de firmware trebuie să se potrivească cu versiunea instalată pe dispozitivul dvs. După ce ați descărcat fișierul firmware, extrageți-l în orice locație de pe computer.

În cazul în care aveți un dispozitiv Pixel, atunci veți vedea direct fișierul boot.img. Întrucât utilizatorii OnePlus vor primi direct fișierul payload.bin. Puteți consulta ghidul nostru aici pentru a afla cum să extrageți fișierul payload.bin și cum să obțineți fișierul imagine de pornire stoc.

În același mod, utilizatorii Realme și Oppo vor vedea fișierul OZIP. Venind pe dispozitivul Sony, fișierul va veni ca fișier boot.sin. În cazul în care aveți un dispozitiv Sony și doriți să extrageți fișierul Sony Boot.sin și să obțineți fișierul Stock boot.img, atunci consultați ghidul aici.

Pasul 2: Patch Stock Boot.img fișier folosind Magisk

Odată ce ați extras fișierul, acum îl puteți patch. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos –

  1. Pentru început, mutați fișierul boot.img pe dispozitiv.
  2. Acum instalați aplicația Magisk pe telefon.
  3. Deschideți aplicația și apoi apăsați pe opțiunea Instalare de pe ecran.
  4. În timp ce alegeți tipul de metodă, atingeți Selectați și Patch un fișier.
  5. Accesați fișierul boot.img extras și apoi alegeți-l.
  6. Acum atingeți butonul „Să mergem” prezent în colțul din dreapta sus.
  7. În curând Magisk va încărca și corecta fișierul boot.img.

După terminarea procesului, veți primi mesajul Descărcare completă. Fișierul boot.img cu patch-uri va fi salvat în secțiunea de stocare internă din Descărcări. Fișierul va fi denumit ca magisk_patched.img cu câteva numere aleatorii după el. Va trebui să ștergeți numerele astfel încât să păstrați numele fișierului ca magisk_patched.img.

A se vedea, de asemenea, – Cum să remediați problemele Magisk Hide

Pasul 3: porniți dispozitivul în modul Fastboot

  • Accesați folderul Instrumente platformă de pe computerul dvs., pe care îl avem în condiții prealabile.
  • Conectați dispozitivul la computer utilizând cabluri USB. Vedeți că ați activat Depanarea USB.
  • Acum accesați folderul Instrumente platformă și introduceți „cmd” în bara de adrese fără ghilimele. Apoi apăsați tasta Enter de pe tastatură. prompt-comandă-adb
  • Aceasta va deschide fereastra de comandă.
  • Introduceți comanda de mai jos în fereastra de comandă pentru a porni dispozitivul în modul de pornire rapidă –
adb reboot bootloader

Pasul 4: Boot Magisk Patched Boot.img

În cele din urmă, vă vom înrădăcina temporar dispozitivul folosind Magisk.

  • Odată ce ați intrat în modul fastboot, aveți dispozitivul conectat la computer și fereastra de comandă deschisă pe ecran, puteți continua în continuare la rădăcină temporar.
  • Mutați fișierul magisk_patched.img în dosarul platformă-instrumente.
  • Acum, în fereastra promptului de comandă, introduceți comanda de mai jos pentru a porni dispozitivul în sistemul de operare înrădăcinat utilizând fișierul de imagine de încărcare Magisk cu patch-uri –
fastboot flash boot magisk_patched.img
  • După ce fișierul este intermitent, introduceți comanda de mai jos în fereastra cmd pentru a porni dispozitivul în sistemul de operare –
fastboot reboot

Odată ce dispozitivul este pornit, ați înrădăcinat dispozitivul cu succes temporar. După ce ați terminat, reporniți dispozitivul. Apoi veți fi repornit în sistemul de operare non-root.

Trebuie sa vezi –

  • Cum se descarcă modulul Magisk
  • Cum se instalează fișierul Magisk Module ZIP
  • Cum se verifică și se schimbă slotul curent activ pe Android?
  • Cum deblocați Bootloader și Root OnePlus Nord folosind Magisk
  • Cum se remediază eroarea 1 de instalare Magisk?

Cuvinte de încheiere

Sper că veți putea cu ușurință rădăcina temporar telefonul Android utilizând Magisk. Datorită naturii complexe în momentele de înrădăcinare a unui dispozitiv, mulți oameni ar dori să aibă doar o mică experiență de înrădăcinare a dispozitivului lor. Pentru astfel de geeks tehnologici, înrădăcinarea temporară a dispozitivului Android utilizând Magisk ar putea fi sigură și distractivă.

În cazul în care sunteți blocat la oricare dintre pașii de mai sus, nu ezitați să ne întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom reveni pentru a vă ajuta.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.