Cum se realizează imagini de fundal live și video pe Android

Cum se realizează imagini de fundal live și video pe Android
⏱️ 4 min read

Imagini de fundal vii. Îți amintești de ele? Obișnuiau să fie o declarație de modă pentru pasionații de Android și una dintre caracteristicile care distingeu Android de rivalul său, iPhone-ul. Și, deși imaginile de fundal vii pe Android s-ar putea să nu fie chiar minunea tehnică de odinioară, acum este un moment mai bun ca niciodată să le încerc, văzând că ecranele telefonului se înghesuie în mai multe culori și pixeli decât oricând. Aici vă arătăm cum să setați un tapet viu pe Android.

Se obține tapet viu

În primul rând, pentru a seta un tapet viu, va trebui să puneți mâna pe unul.

Puteți încerca o aplicație de tapet viu, cum ar fi Maxelus.netsau urmăriți unele dintre cele mai bune imagini de fundal vii, cum ar fi Cartogramă, care stilizează o hartă a zonei dvs. locale într-o temă dinamică elegantă.

Există și Imagine de fundal live cu ceas Hypno, care vă spune ora într-o frumoasă abstractizare a interiorului unui ceas.

Puteți încerca, de asemenea, una dintre acele mari aplicații de catalog de tapet viu, cum ar fi Imagini de fundal live 4K sau Imagini de fundal vii, dar așteptați să treceți prin o grămadă de reclame înainte de a obține imaginea de fundal live pe care o doriți.

Realizați imagini de fundal live pentru imagini de fundal Android

După ce ați descărcat imaginea de fundal live la alegere, accesați „Setări -> Afișare -> Avansat -> Tapet -> Imagini de fundal vii”.

Aici veți găsi toate imaginile de fundal vii pe care le-ați descărcat. Atingeți doar pe cel pe care doriți să îl deschideți, apoi atingeți „Setați imaginea de fundal”.

Cum să faci dintr-un videoclip un tapet viu

Aceste imagini de fundal live gata făcute sunt bune, dar dacă vrei să transformi unul dintre videoclipurile tale într-un tapet viu?

Unele telefoane vă permit de fapt să transformați videoclipurile în imagini de fundal vii de pe off. Pe telefoanele Samsung S, mergeți doar la Galerie, selectați fișierul video pe care îl doriți ca fundal, apoi atingeți pictograma meniu din dreapta sus și „Setați ca fundal”. Apoi puteți tăia bucla video folosind butonul „Editați”.

Telefoanele Xiaomi vă permit, de asemenea, să setați imagini de fundal video accesând „aplicația Teme -> Pagina mea -> Imagini de fundal -> Imaginile mele de fundal live”, apoi făcând clic pe pictograma „+”. Aici puteți selecta unul dintre videoclipurile dvs. pentru a-l face fundal.

Pe majoritatea celorlalte dispozitive, va trebui să descărcați o aplicație terță parte pentru a seta un videoclip ca fundal viu. O opțiune bună este Imagine de fundal video live.

Creați aplicația de fundal video live pentru Android

Odată ce ați instalat aplicația, deschideți-o, adăugați videoclipul pe care doriți să-l folosiți ca fundal, apoi schimbați lucruri precum lungimea clipului, activarea sau dezactivarea sunetului și, în mod crucial, modul în care doriți să fie redusă. Pentru videoclipurile orientate vertical, selectați „Scale Fit”. Pentru cele orizontale, selectați „Ajustați scalarea cu decuparea”.

După ce ați configurat totul după cum doriți, faceți clic pe pictograma pătrată din colțul din dreapta sus, apoi pe „Setați imaginea de fundal” pentru a-l face fundal.

Realizați imagini de fundal video live Android Video Wallpaper Cosmos

Dacă doriți să vă schimbați imaginea de fundal video, puteți să reveniți la aplicație sau să o accesați prin „aplicația Imagini de fundal Google -> Imagini de fundal vii”.

Creați aplicația Imagini de fundal pentru imagini de fundal video live

Acum, că știți cum să setați imagini de fundal live pe telefonul dvs. Android, consultați lista noastră de aplicații gratuite pentru descărcare de muzică pentru Android. De asemenea, consultați ghidul nostru despre cum să instalați TWRP Recovery fără a vă înrădăcina telefonul.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x