Cum se recuperează aplicațiile Android dezinstalate în Google Play

Cum se recuperează aplicațiile Android dezinstalate în Google Play
⏱️ 4 min read

Google Play are peste 19 milioane de aplicații. Așa este, 19 milioane. Cu atât de multe aplicații poate fi puțin dificil dacă căutați o anumită aplicație. Să presupunem că aveți o aplicație, ați dezinstalat-o și ați dorit-o înapoi, dar ați uitat numele. Ce faci? Căutarea acestei aplicații ar fi ca și cum ai căuta un ac într-un fân. Singurul mod în care ați putea recupera aplicația este uitându-vă la istoricul aplicațiilor instalate în Google Play. Pentru a accesa acest istoric al aplicațiilor, deschideți aplicația Magazin Google Play și faceți clic pe pictograma hamburger din colțul din stânga sus. A doua opțiune ar trebui să fie „Aplicațiile și jocurile mele;” selectați-o.

În Instalat, veți vedea orice aplicații care trebuie actualizate, deci, dacă doriți, puteți continua și actualizați-le. Lângă „Instalat” veți vedea „Toate filele” și de aici veți găsi toate aplicațiile pe care le-ați descărcat. În această filă, toate aplicațiile pe care le-ați instalat sunt listate împreună cu aplicațiile dezinstalate, dar puteți identifica rapid aplicațiile dezinstalate după X pe care îl vor avea pe lateral. Dacă faceți clic pe un X, veți primi un mesaj care va spune „Eliminați (numele aplicației) din aplicațiile mele?” și opțiunile de anulare și OK.

Dacă vedeți o aplicație pe care doriți să o recuperați, atingeți-o și veți fi direcționată către aplicație, unde o puteți reinstala rapid. Amintiți-vă că Magazinul Play comandă aceste aplicații de la cele mai recente la cele mai vechi, așa că dacă aplicația pe care o căutați este puțin veche, aveți de parcurs. Trebuie să derulați doar dacă doriți, deoarece o modalitate mai ușoară de a accesa aplicații vechi este să accesați Google Play prin browserul dispozitivului dvs., deoarece aplicațiile de acolo sunt ordonate de la cele mai vechi la cele mai recente.

Recover_Uninstalled_Apps_All

Încă nu găsiți aplicația pe care o căutați? Asigurați-vă că vă aflați sub contul Google pe care îl utilizați atunci când ați descărcat acea aplicație. De exemplu, dacă nu găsiți aplicația, încercați să vă amintiți ce cont utilizați și utilizați metoda de încercare și eroare până când găsiți contul pe care îl utilizați în acel moment.

Dacă ați încercat toate conturile și încă nu găsiți aplicația, există șanse mari ca aplicația să fi fost eliminată de pe Google Play. Cu excepția cazului în care ați avut o copie de rezervă APK a acestei aplicații, mă tem că aplicația a dispărut de mult. Aș recomanda să faceți o copie de rezervă a tuturor aplicațiilor dvs. actuale, lucru care se poate face cu ușurință cu aplicații precum „Backup și restaurare aplicații. ”

Când accesați prima dată aplicația, veți vedea două file; Instalat și arhivat. În Instalat, veți vedea în mod natural aplicațiile pe care le aveți pe telefonul dvs. și în „Arhivat” aplicațiile pe care ați decis să le creați. Dacă doriți să selectați toate aplicațiile pe care le-ați instalat, atingeți pur și simplu pătratul situat în partea dreaptă jos.

Recover_Uninstalled_Apps_Backup

De asemenea, puteți selecta fiecare aplicație în mod individual și o puteți șterge, trimite aplicația către un alt dispozitiv sau o puteți scana pentru a vedea starea sa generală. Întrucât aplicația se numește Backup și restaurare a aplicației, numele nu ar fi complet corect dacă nu s-ar fi restaurat. Butonul respectiv poate fi găsit în partea de jos, la mijloc. În Setări (cele trei puncte verticale), puteți programa, de asemenea, aplicația pentru a face backup fiecărei aplicații la instalare. La îndemână, nu crezi?

Concluzie

Cu aceste informații utile, veți avea întotdeauna acces la aplicațiile dezinstalate, chiar dacă nu vă amintiți cum au fost numite. Nu uitați să trimiteți postării o parte și să ne anunțați părerile dvs. despre sfat în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x