Cum se recuperează un fișier Excel deteriorat cu Recovery Toolbox pentru Excel

Cum se recuperează un fișier Excel deteriorat cu Recovery Toolbox pentru Excel
⏱️ 7 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Recovery Toolbox. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Uneori, se pare că dezvoltatorii actualizează software, indiferent dacă avem nevoie de actualizări sau nu. Este întotdeauna plăcut să aveți remedieri de erori și o caracteristică suplimentară ocazională, dar upgrade-urile vă pot împiedica productivitatea. Cum puteți face ceva atunci când trebuie să învățați cum să folosiți ceea ce se simte ca un program complet diferit?

Acest lucru este valabil mai ales cu software-uri precum Excel, pe care oamenii se bazează în general pentru părțile cheie ale afacerii lor. Respectarea unei versiuni mai vechi vă poate ajuta să vă efectuați munca mai eficient, astfel încât utilizatorii vor evita adesea actualizările. Problema este că, cu cât folosiți ceva mai mult timp, cu atât este mai probabil să întâlniți o problemă majoră.

Una dintre noile caracteristici din Excel 2019 este o capacitate mai bună de a repara fișiere. Nu obțineți acest lucru dacă utilizați versiuni mai vechi, deci probabil va trebui să vă adresați unei terțe părți pentru a remedia fișierele Excel deteriorate. O treime bună pentru un instrument terț este Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel

De ce să folosiți Recovery Toolbox pentru Excel?

Una dintre caracteristicile principale ale Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel este că poate remedia foi de calcul Excel mai mari. În general, cu cât fișierul este mai mare, cu atât este mai greu de reparat. Dacă utilizați Excel pentru afacerea dvs., este posibil să aveți de-a face cu cel puțin un fișier.

În timp ce Excel 2019 este mai bun decât a fost vreodată la repararea fișierelor deteriorate, acest lucru tinde să funcționeze mai bine cu fișierele mai noi. Dacă utilizați o versiune veche de Excel, este posibil ca noua versiune să nu vă repare fișierul. De asemenea, este posibil să nu doriți să vă actualizați versiunea de Microsoft Office doar în speranța că Excel Mai remediați fișierul deteriorat.

Pe de altă parte, Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel este mult mai accesibil. O singură licență pentru aplicație vă va costa doar 27 USD, iar apoi puteți utiliza aplicația cât doriți.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plata pentru diferite versiuni ale software-ului pe mai multe platforme. Recovery Toolbox are, de asemenea, un instrument de recuperare a fișierelor online puteți utiliza pe orice platformă.

Versiunea dvs. de Excel este acceptată?

Software-ul Recovery Toolbox și serviciile de reparații online acceptă ambele o gamă largă de versiuni Excel. Chiar dacă utilizați în continuare fișiere în format de fișier Excel 98, veți putea încerca să le reparați utilizând software-ul.

Majoritatea fișierelor Excel utilizează extensia .XLS sau .XLXS. Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel acceptă ambele tipuri de fișiere. De asemenea, acceptă alte tipuri de fișiere, inclusiv .XLT, .XLSM, .XLTM și .XLAM.

Cum se folosește Recovery Toolbox pentru Excel pe Windows

Folosind Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel este destul de simplu. Descărcați și rulați programul de instalare, apoi rulați aplicația. Primul pas este pur și simplu să selectați fișierul pe care doriți să îl reparați. Orice fișier cu una dintre extensiile menționate mai sus va funcționa atâta timp cât provine dintr-o versiune de Excel acceptată.

Cum să recuperați fișierul de recuperare a fișierelor Excel Site-ul web online

Când încercați să recuperați un fișier, Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel o va examina de câteva ori. Prima dată este să vedeți cât de mult, dacă există, datele din fișier sunt recuperabile. Apoi aplicația vă va arăta o previzualizare a datelor. Acest lucru vă ajută să vă anunțați dacă continuați cu procesul de recuperare sau dacă fișierul este prea deteriorat pentru a deranja.

După ce ați stabilit că fișierul conține datele pe care doriți să le preluați, Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel începe a doua analiză. Acest lucru durează mai mult, deoarece construiește de fapt un nou document de la zero, folosind datele din fișierul deteriorat. Odată ce a terminat, programul vă va anunța și apoi veți ieși în siguranță.

Ce se întâmplă dacă nu utilizați Windows?

Standardul Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel software-ul este disponibil numai pentru Windows, deși poate recupera date din fișiere Excel create pe alte platforme. Aceasta poate fi în continuare o problemă dacă sunteți utilizator Mac sau Linux. Vestea bună este că acest software nu este singura dvs. opțiune. Caseta de instrumente de recuperare instrument de reparare online va funcționa pe orice platformă atâta timp cât rulați un browser acceptat.

Utilizarea software-ului online este destul de ușoară. Tot ce trebuie să faceți pentru a începe este să introduceți adresa de e-mail și să încărcați fișierul. Instrumentul are nevoie de e-mailul dvs., deoarece acesta vă anunță dacă a fost capabil să recupereze date din fișierul dvs. sau nu. De asemenea, acest lucru poate dura mai mult decât versiunea Windows, deci este plăcut să vă puteți îndepărta de computer și să vă solicitați instrumentul să vă anunțe prin e-mail când fișierul dvs. este gata.

Cum se recuperează serviciul online de recuperare a fișierelor Excel

Dacă recuperarea a avut succes, puteți previzualiza fișierul recuperat pentru a vă asigura că datele de care aveți nevoie sunt prezente. După aceasta, puteți plăti pentru a descărca fișierul complet. Nu trebuie să plătiți din timp și să sperați că recuperarea funcționează.

Prețurile pentru serviciul online variază în funcție de dimensiunea fișierului, dar primul fișier recuperat este de doar 5 USD. După aceasta, majoritatea oamenilor se pot aștepta să plătească aproximativ 10 USD pentru a recupera un document Excel de dimensiuni medii.

Pentru mai multe informații despre utilizarea instrumentului de reparare online, Recovery Toolbox oferă o prezentare generală pentru utilizatori.

Cât de bine funcționează Recovery Toolbox pentru Excel?

Dacă un fișier este iremediabil deteriorat, niciun software nu va putea recupera datele, inclusiv Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel. Specialiștii companiei estimează că aproximativ 40-50 la sută din fișiere au unele date recuperabile. Totuși, dacă ați pierdut date cheie, este mai bine decât nimic să aveți șanse de 50% să le recuperați.

Versiunea pentru Windows a Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel oferă o încercare gratuită. Acest lucru vă permite să rulați tot procesul până la previzualizarea finală. Folosind testul, puteți afla dacă fișierul dvs. este recuperabil, plătind doar după ce știți că software-ul poate recupera datele. Apoi veți avea software-ul pentru totdeauna, în cazul în care acest lucru se va întâmpla din nou.

Serviciul de recuperare a fișierelor online este similar, cu excepția faptului că funcționează o singură dată. Având în vedere că este mai ieftin, aceasta poate fi opțiunea mai bună dacă sunteți sigur că nu veți mai avea nevoie niciodată să reparați un fișier Excel.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x