Cum se reflectă un ecran Android utilizând TeamViewer în Windows

Cum se reflectă un ecran Android utilizând TeamViewer în Windows
⏱️ 4 min read

Vor fi momente când va trebui să reflectați ecranul Android pe computer. Acest lucru se poate datora faptului că trebuie să faceți o prezentare rapidă, să înregistrați ecranul, să vă vizualizați fotografiile și videoclipurile pe un ecran mai mare, fără a le distribui sau încărca pe computer, etc. Indiferent de motiv, puteți să Ecranul Android pe computerul dvs. Windows și poate chiar să transfere fișiere și foldere prin rețea locală sau Internet. Iată cum puteți oglindi ecranul Android utilizând TeamViewer.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Oglindați ecranul Android pe Windows utilizând TeamViewer

Pentru a începe, trebuie să instalați gratuit Suport rapid TeamViewer de pe dispozitivul dvs. Android și de pe Aplicația TeamViewer pe computerul dvs. Windows. Partea bună a acestei abordări este că dispozitivul dvs. Android nu trebuie să fie înrădăcinat.

După instalare, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să obțineți ID-ul dvs. TeamViewer unic de pe dispozitivul dvs. Android. Pentru aceasta, deschideți aplicația TeamViewer QuickSupport pe mobilul dvs. Android. Pe ecranul de pornire, veți vedea ID-ul dvs. unic.

teamviewer-unique-id

Acum, deschideți aplicația TeamViewer instalată pe computerul dvs., căutând-o în meniul Start.

teamviewer-search-teamviewer

Odată ce aplicația a fost deschisă pe sistemul dvs. Windows, introduceți ID-ul unic afișat pe dispozitivul dvs. Android și faceți clic pe butonul „Conectați-vă la partener”.

teamviewer-enter-id

De îndată ce faceți clic pe buton, veți vedea un mesaj de alertă care vă cere permisiunea pe ecranul Android. Pur și simplu apăsați pe opțiunea „Permiteți” pentru a continua.

teamviewer-allow-connection

Veți vedea un alt mesaj pe ecranul Android; faceți clic pe butonul „Începeți acum” pentru a continua.

teamviewer-tap-start-new

După ce permiteți accesul, veți vedea oglindirea ecranului Android pe computerul dvs. Windows în fereastra TeamViewer. Un lucru pe care trebuie să-l rețineți este că aplicația TeamViewer de pe Android este capabilă doar să oglindească; nu puteți interacționa cu ecranul.

teamviewer-oglindire-în-acțiune

După cum am mai spus, puteți transfera fișiere folosind TeamViewer. Pentru aceasta, faceți clic pe opțiunea „Transfer fișiere” care apare în colțul din stânga sus.

teamviewer-oglindire-transfer de fișiere

Această acțiune va deschide fereastra Transfer fișiere. Partea stângă a ferestrei este unitățile / fișierele / folderele de sistem, iar partea dreaptă sunt fișierele și folderele dispozitivului dvs. Android. Pentru a transfera un fișier, selectați fișierul din sistemul dvs., selectați destinația de pe dispozitivul dvs. Android și faceți clic pe butonul „Trimite”.

teamviewer-send-files

Aceasta va iniția transferul de fișiere. În funcție de viteza conexiunii la internet sau de viteza rețelei locale, fișierul va fi transferat în câteva minute.

teamviewer-speed-transfer-file

În mod implicit, TeamViewer optimizează oglindirea ecranului pentru viteze mai bune, ceea ce este foarte util dacă utilizați conexiunea dvs. normală la Internet. Dar dacă nu sunteți o rețea locală, puteți optimiza oglindirea ecranului pentru o calitate mai bună. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma ecran complet care apare în fereastra TeamViewer.

teamviewer-select-full-screen

Acum, faceți clic pe fila „Vizualizare”, apoi selectați opțiunea „Optimizați calitatea”. În doar câteva secunde veți vedea oglindirea ecranului clar pe dispozitivul dvs. Windows.

teamviewer-optimize-quality

Dacă doriți, puteți înregistra și ecranul. Pentru aceasta, selectați fila „Fișiere și extra” și selectați opțiunea „Începeți înregistrarea sesiunii”.

teamviewer-începe-înregistrarea

După ce ați terminat totul, puteți închide conexiunea de pe dispozitivul dvs. Android făcând clic pe butonul „Închidere” și apoi selectând opțiunea „Închidere” din fereastra de confirmare.

teamviewer-close-connection

Concluzie

După cum puteți vedea, TeamViewer este o aplicație bună care vă permite să reflectați cu ușurință ecranul Android pe un PC Windows și vă permite chiar să transferați fișiere și foldere de la și către. Există mult mai multe funcții, cum ar fi posibilitatea de a dezinstala aplicații, de a monitoriza utilizarea procesorului, a memoriei și a bateriei, de a cunoaște informațiile despre dispozitiv etc. Așadar, dacă vreodată trebuie să reflectați ecranul Android pe computerul dvs. Windows, încercați aplicația.

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. despre utilizarea TeamViewer pentru a reflecta un ecran Android pe un computer Windows.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x