Cum se remediază bucla de reparare automată Windows 10

Cum se remediază bucla de reparare automată Windows 10
⏱️ 3 min read

Bucla de reparare automată poate fi unul dintre cele mai frustrante lucruri care se întâmplă cu computerul dvs. Windows. În mod ironic, niciodată nu repară nimic, ci pune computerul într-un bootloop inutil care te blochează din Windows. Vă spune că „Repararea automată nu a putut să vă repare computerul” (mulțumesc pentru asta), apoi vă oferă opțiunile de a opri computerul și, probabil, a renunța la el pentru totdeauna sau de a intra în „Opțiuni avansate”.

Este o problemă critică care are nevoie de soluții rapide – și uneori drastice – și am compilat o grămadă de remedieri pentru dvs. chiar aici.

Cum se întâmplă buclele de reparații automate?

În primul rând, o explicație. Cel mai frecvent motiv pentru buclele de reparații automate este atunci când Windows nu se oprește corect – din cauza unei întreruperi a curentului electric, de exemplu, a unui accident, sau a bateriei laptopului dvs. descărcată. dacă se întâmplă acest lucru, datele din registru pot fi completate cu intrări incomplete și corupte care nu s-ar fi produs dacă ați fi închis, hard diskul dvs. ar putea fi deteriorat deoarece brațul de citire nu a avut timp să meargă în poziția sa de așteptare și orice fel de alte probleme.

Deci, lecția simplă de învățat din bucla dvs. de reparații automate – închideți întotdeauna!

Corect, suficientă predicare. Pe soluții.

Porniți Windows în mod normal

Să începem cu cea mai simplă soluție. Uneori, bucla de reparații automate poate apărea nu pentru că există o problemă cu PC-ul dvs., ci pentru că Windows din greșeală crede există una. Deci, pentru a lucra în jurul buclei, încercați să apăsați F8 în mod repetat atunci când computerul pornește pentru a intra în Windows Boot Manager, apoi selectați „Porniți Windows normal”

fix-windows-10-bucla-de-reparare-automată-windows-boot-manager

Cu un pic de noroc, această soluție va funcționa și sunteți clar. Dacă nu, citiți mai departe.

Efectuați o restaurare a sistemului

Următorul pas este să încercați să efectuați o restaurare a sistemului. Rețineți că va trebui să fiți activat anterior protecția sistemului în Windows pentru ca acest lucru să funcționeze.

fix-windows-10-reparație-automată-buclă-sistem-restaurare

Bucla dvs. de reparații automate ar trebui să vă conducă la ecranul albastru Opțiuni avansate de pornire. Aici, selectați „Depanare -> Opțiuni avansate -> Restaurare sistem” și selectați o dată înainte ca problemele să înceapă.

Utilizați linia de comandă

Dacă acest lucru nu funcționează, atunci Windows-ul dvs. este într-adevăr un pic de murături și va trebui să faceți magie la promptul de comandă pentru a încerca să o faceți să funcționeze din nou.

În ecranul de pornire avansată, faceți clic pe „Depanare -> Opțiuni avansate”.

De acolo, selectați Command Prompt și introduceți următoarele comenzi, separate prin Enter.

Notă: pentru ultima comandă, „c:” va depinde de litera unității dvs. Windows.

Concluzie

Sperăm că una dintre aceste soluții de complexitate crescândă vă va face să creați și să rulați pe Windows. Cu toate acestea, cel mai rău scenariu este că va trebui să reinstalați Windows. Puteți face acest lucru din ecranul de pornire avansat. Accesați „Depanare -> Resetați computerul” și urmați instrucțiunile.

În cazul în care nu reușește, creați un CD sau o unitate flash pentru Windows 10. Este gratuit să creați una și am creat aici un ghid despre cum să o faceți. Pentru a utiliza acest suport de boot, din Opțiunile avansate de pornire de pe computerul dvs. în buclă, selectați opțiunea „Utilizați un dispozitiv”, apoi urmați instrucțiunile.

Mult noroc!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x