Cum se remediază codul de eroare 0 al magazinului Google Play

⏱️ 5 min read

Remediați codul de eroare 0 al magazinului Google Play: – De multe ori, este posibil să întâlniți o eroare în Magazinul Google Play ca – Cod de eroare 0 Magazin Google Play în timp ce descărcați sau actualizați o aplicație. Acest lucru poate deveni foarte enervant atunci când așteptați cu nerăbdare să descărcați sau să actualizați orice aplicație și să scăpați de treaba dvs. Dar atunci când această eroare decide să apară, nu puteți merge mai departe în procesul de actualizare sau descărcare a oricărei aplicații. Dar nu vă faceți griji, deoarece articolul de astăzi este cam la fel – cum se remediază codul de eroare 0 Magazin Google Play.

Ce este codul de eroare 0 al magazinului Google Play?

Când descărcați o aplicație din Magazinul Google Play, vi se solicită, de asemenea, anumite permisiuni de care aplicația trebuie să funcționeze pe dispozitivul dvs. Aceste permisiuni sunt o parte crucială a funcționării aplicației.

Din anumite motive, dacă aceste permisiuni sunt dezactivate fie pentru Magazin Google Play, fie pentru Servicii Google Play, atunci veți întâlni Codul de eroare 0 Magazin Google Play.

Uneori, un conținut de memorie cache și date ar putea fi, de asemenea, un posibil motiv pentru codul de eroare al magazinului Google Play 0. Deoarece motivele pentru codul de eroare 0 ale magazinului Google Play sunt destul de simple, remedierea acestora vine pur și simplu.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ștergând memoria cache Google Play Store și datele, puteți remedia codul de eroare Google Play Store 0. Dar dacă acest lucru nu funcționează, puteți urma celelalte două metode pe care le-am menționat în articolul de astăzi. Continuați să citiți mai departe pentru mai multe.

Cum se remediază codul de eroare 0 al magazinului Google Play?

Pentru a remedia Codul de eroare 0 Magazin Google Play, am menționat mai jos 3 metode diferite care vă pot ajuta să rezolvați eroarea în cel mai scurt timp. Tot ce trebuie să faceți este să urmați cu atenție pașii de mai jos și să remediați cu succes codul de eroare 0 al magazinului Google Play.

Ștergeți memoria cache și datele Google Play Store

Pentru a începe cu remedierea Codului de eroare 0 Magazin Google Play, cel mai simplu lucru pe care l-ați putea face este să ștergeți memoria cache și datele Google Play Store.

Pentru a face acest lucru, puteți urmări ghidul nostru specific pentru ștergerea memoriei cache și a datelor Google Play Store, cu informații detaliate și capturi de ecran pentru a vă ajuta sau puteți, de asemenea, să urmați ghidul rapid de mai jos-

Pasul 1:- Mergeți la Setări a dispozitivului dvs. Android.

Pasul 2:- Apoi du-te la Aplicații instalate din Setări.

Pasul 3:- Căutați Magazin Google Play. Când îl găsiți, faceți clic pe același lucru.

Pasul 4: – Veți găsi o opțiune de- Ștergeți memoria cache. Apasa pe el.

Pasul 5: – Apoi faceți clic pe opțiunea de Date clare prezent undeva lângă Clear Cache.

Ai terminat aici! Ați șters cu succes memoria cache și datele din Google Play Store.

Acum încercați să utilizați Magazinul Google Play pentru a descărca sau actualiza orice aplicație doriți și verificați dacă Codul de eroare 0 Magazin Google Play a dispărut.

Dacă nu, atunci nu trebuie să vă faceți griji, deoarece avem alte două metode care vă vor scoate cu siguranță din această problemă.

Acordați permisiunea Magazinului Google Play

Pasul 1:- Navigați la Setări opțiunea de pe dispozitivul dvs. Android.

Pasul 2:- Mergi la Aplicații instalate secțiune. Acolo, du-te la Magazin Google Play.

Pasul 3:- Acum faceți clic pe Permisiunile aplicatiei.

Pasul 4: – Vedeți dacă ați activat toate permisiunile necesare pentru ca aplicația să ruleze. Dacă nu, atunci i se acordă permisiunea pentru serviciile Google Play, după cum solicită aplicația.

După ce ați terminat de acordat permisiunile pentru aplicația Magazin Google Play, deschideți același lucru și verificați dacă Codul de eroare 0 Magazin Google Play persistă. Dacă da, atunci nu vă faceți griji. Mai mult decât o altă metodă prezentată mai jos.

Acordați permisiunea Serviciilor Google Play

Pasul 1:- Mergi la Setări opțiunea de pe dispozitivul dvs. Android.

Pasul 2:- Mergeți la Aplicații instalate secțiune. Acolo, du-te la Servicii Google Play.

Pasul 3:- Apoi faceți clic pe Permisiunile aplicatiei.

Pasul 4: – Verificați dacă ați activat toate permisiunile necesare pentru ca aplicația să ruleze. Dacă nu, atunci acordați permisiunea pentru serviciile Google Play, după cum solicită aplicația.

După ce ați terminat de acordat permisiunile aplicației, accesați Magazin Google Play și vedeți dacă Codul de eroare 0 Magazin Google Play persistă.

Cuvinte finale: –

Asta a fost despre cum să remediați codul de eroare 0 Magazin Google Play. Presupun că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În caz de nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în regiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări frecvente despre postările noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x