Cum se remediază codul de eroare Disney Plus 83

Cum se remediază codul de eroare Disney Plus 83

A numi Disney o franciză elimină o parte din magia cultivată, dar asta este. Franciza Disney a făcut minuni oferindu-i utilizatorilor țintă Fear Of Missing Out (FOMO) de zeci de ani. Pentru abonații Disney Plus, Codul de eroare 83 transformă acea frică într-un scenariu din lumea reală.

În această postare, ne uităm la ce este codul de eroare Disney Plus 83 și încercăm să vă ajutăm să remediați problema. În primul rând, să vorbim mai multe despre eroarea în sine.

Ce este codul de eroare Disney Plus 83

La fel ca multe aplicații, nu totul funcționează fără probleme și uneori veți întâlni erori. Dacă o aplicație este bine proiectată, vi se va oferi o descriere de un fel, împreună cu un cod. Acest lucru ajută echipele tehnice să diagnosticheze problema și să vă ofere o soluție.

Codul de eroare Disney Plus 83 constă din următorul mesaj:

Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou. Dacă problema persistă, vizitați Centrul de ajutor Disney + (Cod de eroare 83).

Vestea proastă este că acesta nu este cel mai util mesaj. Pentru a afla de ce se întâmplă acest lucru, trebuie să faceți câteva săpături. Am făcut săpăturile necesare pentru dvs., după cum vă explicăm în continuare.

De ce există

Eroarea este frustrantă din două motive. În primul rând, aveți o problemă care vă împiedică să urmăriți Disney Plus. În al doilea rând, mesajul nu este suficient de descriptiv pentru a vă ajuta să rezolvați problema.

Chiar și așa, oficialul Pagina de ajutor Disney Plus oferă câteva sfaturi despre care este cauza principală. Poate fi redus la una dintre cele trei cauze:

  • Problemă de conectivitate
  • Probleme de compatibilitate a dispozitivului
  • Probleme cu contul dvs.

Având în vedere acest lucru, aveți trei locuri pentru a începe să eliminați o soluție la codul de eroare Disney Plus 83. Să găsim o soluție în continuare.

Cum se remediază codul de eroare Disney Plus 83

După cum am menționat, trebuie să investigați trei domenii. Primul pas este să determinați dacă utilizați un dispozitiv compatibil. Disney Plus are un lista dispozitivelor aprobate, iar treaba ta aici este să verifici dacă ai tău.

În general, dacă încercați să vizionați pe un dispozitiv Apple care rulează iOS 12 sau o versiune ulterioară sau un dispozitiv Android care rulează OS 5.0 (Lollipop) sau o versiune ulterioară, sunteți bine să mergeți. Pentru televizoare, modelele realizate după 2016 sunt adesea suficient de bune (deși va trebui să verificați modelul dvs. specific).

În timp ce majoritatea browsere de internet moderne sunt acceptate, rețineți că Linux nu este acceptat. Mai mult, nici browserele care rulează pe dispozitive precum televizoarele inteligente, consolele de jocuri și altele nu sunt acceptate. Pe scurt, utilizați o aplicație oficială pentru dispozitivul dvs. și ar trebui să fiți bun.

O explicație mai simplă ar putea fi că există o problemă de conexiune care trebuie rezolvată singură. Puteți efectua unele diagnostice la sfârșitul dvs., cum ar fi verificarea vitezei dvs. de internet pentru probleme. O unealta precum Speedtest vă va oferi toate indicii de care aveți nevoie dacă problema se află pe capul dvs.

Site-ul Speedtest.net.

Dacă Internetul dvs. este în regulă, Disney Plus ar putea fi vinovat. Un site precum Detector de jos vă poate ajuta să vedeți dacă și alții au avut probleme.

Pagina Down Detector pentru Disney Plus.

Dacă totuși nu ai noroc, poți încerca și alți pași pentru a reveni la funcționare:

  • Ștergeți, reinstalați și / sau actualizați aplicația Disney Plus.
  • Opriți și reporniți dispozitivul.
  • Actualizați firmware-ul de pe dispozitiv.

În acest moment, poate fi necesar să contactați echipa de asistență dacă întâmpinați în continuare probleme. După eliminarea tuturor celorlalte, problema comună va fi bazată pe conturi. Ca atare, asistența Disney vă va putea vorbi printr-o rezoluție.

În concluzie

Modelul de afaceri Disney este unul care implică mult FOMO pentru client. Deși, cu codul de eroare Disney Plus 83, aceasta nu este o încercare deliberată de a cultiva FOMO. Cu toate acestea, trebuie să rezolvați o problemă de compatibilitate. Sfaturile din acest articol vă vor ajuta, sperăm, să le rezolvați.

Dacă nu sunteți încă la bord cu ceea ce Disney Plus are de oferit, vă recomandăm să consultați articolul nostru pe această temă. Ați întâlnit codul de eroare Disney Plus 83 și v-a ajutat sfatul? Împărtășiți-vă gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Legate de:

Scroll to Top