Cum se remediază codul Netflix UI-800-2 pe Smart TV

⏱️ 4 min read

Remediați codul Netflix UI-800-2: În ultimii ani, smartphone-urile au devenit esențiale. În mod similar, oamenii trec de la televizoarele tradiționale la televizoarele inteligente. Această inovație în zona de divertisment a făcut cu siguranță un număr mare de alegeri pentru a alege pentru oameni. Aceste televizoare inteligente, cum ar fi telefoanele inteligente, vă permit să descărcați aplicațiile dorite și să vă permit să explorați mai multe. O astfel de aplicație care oferă o gamă largă de lucruri distractive este Netflix. Cine nu cunoaște Netflix în aceste zile? În puțin timp, Netflix a făcut o poziție în lista de priorități a aplicațiilor pentru nenumărate. Și asta este ceea ce este astăzi subiect.

Aplicația Netflix este o platformă unde puteți obține o gamă largă de filme și seriale TV. Și acestea nu sunt orice serie aleatorie. Sunt sigur că majoritatea dintre noi suntem conștienți de acest lucru. Uneori, în timp ce sunteți binging pe Netflix sau pe cale să îl porniți, este posibil să apară uneori o eroare. Acest lucru nu se întâmplă foarte frecvent și chiar și atunci când se întâmplă, nu trebuie să vă faceți griji. Deoarece avem această eroare Netflix UI-800-2 acoperită în acest articol. Continuați să citiți pentru a afla cum o puteți remedia.

Ce este codul Netflix UI-800-2?

Potrivit Netflix, codul de eroare UI-800-2 indică de obicei informațiile stocate pe dispozitivul dvs. care trebuie actualizate. Această problemă poate apărea pe Samsung Smart TV, alte televizoare inteligente, set-top box, Streaming Media Player, Blu-Ray Player, Roku și în mod similar cu alte astfel de dispozitive.

Alte motive despre care suntem conștienți ar putea fi: conectivitate la internet slabă, probleme de conectivitate a dispozitivului, eroare de conexiune Netflix, problemă hardware și multe altele. Cu toate acestea, în cea mai mare parte apare din cauza motivului pentru care a menționat Netflix – necesitatea de a actualiza informațiile stocate pe dispozitivul dvs.

Cum se remediază codul Netflix UI-800-2?

Mai jos am menționat 3 metode diferite care sunt compatibile cu dispozitive precum Samsung Smart TV, alte televizoare inteligente, Set-top box, Streaming Media Player, Blu-Ray Player, Roku și în mod similar cu alte astfel de dispozitive. Dacă cele trei metode menționate nu vă pot ajuta, încercați să contactați producătorul.

Metoda 1: comutați comutatorul Wi-Fi

 • Deconectați sau opriți comutatorul Wi-Fi.
 • Așteptați 10-15 secunde.
 • Conectați-vă sau comutați la Wi-Fi. Așteptați 30-40 de secunde.
 • Deschideți aplicația Netflix pentru a verifica dacă problema prezidează în continuare.

Citiți mai multe: Cum să remediați PFN_LIST_CORRUPT

Metoda 2: conectare și deconectare cont Netflix

 • Accesați Setările sau Cutia de viteze. Alegeți opțiunea pentru Deconectare sau Resetare sau Dezactivare. Deoarece problema apare în principal din cauza nevoii de reîmprospătare a informațiilor stocate, deconectarea ar trebui să fie utilă.
 • Dacă dispozitivul dvs. nu are meniul Setări sau cutia de viteze, încercați să utilizați tasta săgeată oarecum așa – SUS, SUS, JOS, JOS, STÂNGA, DREAPTA, STÂNGA, DREAPTA, SUS, SUS, SUS, SUS, trăgând în sus ecranul de dezactivare .
 • Acum Opțiunea de deconectare sau dezactivare sau resetare va fi afișată pe ecran.
 • Când vă deconectați de la Netflix, după câteva secunde conectați-vă din nou.

Trebuie să vizitați: Cum să remediați eroarea Snapchat

Metoda 3: Resetați Smart Hub-ul

 • Navigheaza catre Meniul. Apoi selectați Hub inteligent. Acolo, alege Resetare Smart Hub> Introduceți pinul 0000 și apoi reveniți la Smart Hub.
 • Dacă dispozitivul pe care îl utilizați o face să nu aibă tastatură, apoi Du-te la Setări. Apoi căutați opțiunea de A sustine. Selectați Autodiagnosticare. Și, în cele din urmă, Resetați Smart Hub.
 • Acest lucru ar trebui să vă rezolve cu siguranță problema. Dar rețineți că toate aplicațiile de pe dispozitivul dvs. vor fi dezinstalate dacă efectuați resetarea Smart Hub.

Oricare dintre cele 3 de mai sus ar trebui să vă ajute să vă rezolvați problema Netflix Error UI-800-2. Dacă nu, rămâneți cu alegerea de a contacta producătorul.

Trebuie vizitat: Cum se remediază eroarea închisă a conexiunii ERR

Contactați producătorul:

Dacă toate cele trei metode menționate mai sus nu vă pot ajuta să remediați codul Netflix UI-800-3, contactul cu producătorul dispozitivului dvs. va fi ultimul dvs. apel. Acestea vă vor ajuta în principal prin resetarea hard sau prin instalarea firmware-ului actualizat.

Rotunjind:

A fost vorba doar de remedierea Cod Netflix UI-800-2. Sper că toți au găsit util articolul menționat mai sus în același lucru. Spuneți-ne dacă aveți întrebări sau sugestii pentru noi. Continuați să vizitați pagina noastră pentru mai multe articole. Sau vă puteți abona în continuare la Newsletter-ul nostru pentru notificările în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x