Cum se remediază „Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu această versiune” pe Google Play Store

⏱️ 8 min read

Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu acest mesaj de eroare de versiune din Magazin Google Play

Odată cu progresul în tehnologie și dezvoltare, există o serie de servicii disponibile pe internet pentru a vă ajuta chiar și cu cele mai elementare lucruri din viața noastră de zi cu zi. Un astfel de mediu care ne ajută și creat cu scopul de a ajuta oamenii cu cât mai multe lucruri este Aplicațiile.

În zilele noastre, există aplicații la îndemână pentru aproape fiecare lucru pe care doriți să îl îndepliniți. Fie că vă exercitați, interacționați social, studiați, organizați lucruri, gestionarea timpului și ce nu, veți obține cel puțin 100 de aplicații pentru fiecare job pe care îl menționați. Și suntem cu toții de acord cu acest lucru, astfel de aplicații ne ajută foarte mult.

Uneori, când utilizați Magazin Google Play, întâlniți un mesaj – Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu această versiune. Acesta este cel mai enervant lucru care se poate întâmpla atunci când sunteți atât de dispus să descărcați o anumită aplicație. Conform experienței noastre, acest lucru se întâmplă în timpul instalării sau chiar actualizării unei anumite aplicații.

Acum ați putea crede că acest lucru se întâmplă pentru unele aplicații de calitate inferioară, care nu sunt bine dezvoltate. Dar permiteți-mi să vă spun că această problemă a fost văzută pentru aplicațiile cu mai mult de milioane și miliarde de utilizatori precum Instagram, Clash of Clans, HUJI și multe altele pe listă. Acest lucru se întâmplă din cauza unor probleme din sistemul de operare Android Google.

Ați văzut acum care este problema și care sunt motivele acesteia. Acum, permiteți-mi să vă duc în punctul în care puteți aborda o astfel de situație și puteți instala aplicația pe dispozitiv. Aici, în acest articol, v-am oferit cinci metode diferite, astfel încât să puteți rezolva problemele de compatibilitate cu care se confruntă dispozitivul dvs. în timp ce instalați o aplicație din Google Play Store:

Metoda 1: prin ștergerea cache-ului magazinului Google Play

Când doriți să instalați o anumită aplicație și primiți mesajul de eroare – „Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu această versiune”. Pentru a face față acestei situații, urmați pașii de mai jos.

Pasul 1: Trageți în jos bara de notificare a dispozitivului dvs., acolo, atingeți pictograma de setări din colțul din dreapta sus al acestuia sau găsiți opțiunea de setări în bara de aplicații.

Pasul 2: În setările dispozitivului dvs. Android, accesați aplicațiile sau Managerul de aplicații. Acolo, derulați în jos și căutați Magazin Google Play. Când îl vedeți, deschideți fila Magazinului Google Play.

Pasul 3: Acolo, veți întâlni o opțiune de Clear Cache. Atingeți-l și ștergeți memoria cache a Magazinului Google Play.

Acest lucru va duce la dispariția oricărui fișier corupt sau orice altceva care întrerupe procesul. Această procedură pare să funcționeze pentru majoritatea dispozitivelor și aplicațiilor.

Metoda 2: prin dezinstalarea actualizărilor din serviciile Google Play

Mai jos este un alt truc pe care îl puteți încerca să faceți față problemei „Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu această versiune”:

Pasul 1: Mergi la Setări a dispozitivului dvs. Android.

Pasul 2: Accesați opțiunea spunând- Manager aplicații sau aplicații.

Pasul 3: Caută Servicii Google Play. Apasa pe el.

Pasul 4: Apăsați pe Dezinstalați actualizările opțiune. Click pe Bine.

În acest fel, dezinstalarea actualizărilor din Serviciile Google Play va ajuta la rezolvarea mesajului de eroare din Magazinul Google Play.

Metoda 3: prin dezinstalarea actualizărilor în Google Play Store

Mai jos este un alt truc pe care îl puteți încerca să faceți față problemei „Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu această versiune”. În metoda anterioară, am dezinstalat actualizări din Google Play Service, dar în această metodă, vom dezinstala actualizări din Magazin Google Play:

Pasul 1: Mergi la Setări a dispozitivului dvs. Android.

Pasul 2: Accesați opțiunea spunând- Manager aplicații sau aplicații.

Pasul 3: Caută Magazin Google Play. Apasa pe el.

Pasul 4: Apăsați pe Dezinstalați actualizările opțiune. Click pe Bine.

În acest fel, dezinstalarea actualizărilor din Google Play Store va ajuta la rezolvarea mesajului de eroare din Google Play Store.

Metoda 4: Prin aplicația ES File Explorer

Înainte de a intra în procedură, permiteți-mi să vă spun că această metodă este aplicabilă numai pentru dispozitivele Samsung. În cazul în care, pașii de mai jos funcționează pe dispozitivul dvs. de la orice companie, puteți oferi o metodă acestei metode. Dar asta va fi responsabilitatea ta.

Pasul 1: Găsiți exact numărul modelului celui mai recent dispozitiv Android care a fost lansat de producătorul dvs. Puteți verifica acest lucru pe internet. Căutați un astfel de dispozitiv care este disponibil la locația dvs. Copiați numărul modelului respectiv.

Pasul 2: Acum Descărcați și instalați aplicația ES File Explorer pe dispozitivul dvs. Android din Magazinul Google Play. Apoi lansați aplicația ES File Explorer.

Pasul 3: Odată ce lansați aplicația, deschideți-o și accesați Secțiunea Instrumente. Acolo, permite Rădăcină de explorare impreuna cu Arată fișierele ascunse Opțiune.

Pasul 4: Acolo, sub pagina cu numele „/”Căutați un fișier denumit„Sistem„.

Pasul 5: Căutați un fișier cu numele „construi.prop”Și apoi redenumiți-l ca„xbuild.prop„.

Pasul 6: Acum, copiați fișierul pe care tocmai l-ați redenumit și apoi lipiți fișierul în spațiul de stocare SD al dispozitivului dvs. Android.

Pasul 7: Apoi, deschideți fișierul pe care tocmai l-ați copiat cu ajutorul aplicației ES Note Editor.

Pasul 8: Odată ce fișierul se deschide, introduceți numărul modelului pe care l-ați copiat la începutul acestui ghid după comenzile date mai jos-

„Ro.product.model = introduceți numărul modelului aici”

„Ro.product.name = introduceți numărul modelului aici”

„Ro.product.device = introduceți aici numărul modelului”

„Ro.build.product = introduceți numărul modelului aici”

Pasul 9: Introduceți oricare dintre ultimul număr de versiune Android după – “ro.build.product = introduceți model număr aici ”.

Step 10: Apoi salvați modificările pe care tocmai le-ați făcut.

Pasul 11: Continuați înapoi la „/”Și apoi„Sistem”Fișier acolo.

Pasul 12: Căutați „xbuild.prop”Și apoi redenumiți-l în„construi.prop„.

Pasul 13; apoi copiați-lipiți acest lucru în memoria SD spațiul dispozitivului dvs. Android.

Pasul 14: Apoi, modificați permisiunile fișierului. Da- Citit permisiuni pentru Proprietar, grup și altele.

Pasul 15: Da Scrie permisiuni numai pentru Proprietar.

Pasul 16: Nu uitați să nu acordați permisiunile Executare niciunei dintre ele.

Pasul 17: Apoi salvați toate modificările făcute și reporniți dispozitivul Android.

Acum, când telefonul repornește, încercați să descărcați aplicații din Google Play Store. Eroarea compatibilității dispozitivului cu versiunea aplicației ar trebui acum să fie remediată.

Metoda 5: Prin aplicația SuperSU (numai pentru dispozitivele înrădăcinate)

În această metodă, vom rezolva eroarea de compatibilitate a dispozitivului cu ajutorul aplicației SuperSU. Rețineți că pentru ca această metodă să se execute pe dispozitivul dvs., dispozitivul dvs. trebuie să fie înrădăcinat cu aplicația SuperSU instalată.

Pasul 1: Pentru a începe cu rezolvarea erorilor, descărcați Market Helper pentru Android APK din linkul dat mai jos, apăsând butonul. După descărcarea APK-ului, instalați-l pe dispozitiv.

DESCĂRCAȚI AJUTORUL DE PIAȚĂ PENTRU ANDROID APK

Pasul 2: Acum, lansați aplicația pe dispozitivul dvs. Android.

Pasul 3: Apoi, din Lista verticală, selectați opțiunile furnizate astfel încât să emulați orice dispozitiv Android cel mai recent de la producătorul dispozitivului dvs.

Pasul 4: Acum faceți clic pe butonul Activare și permiteți orice permisiuni rădăcină vă solicită aplicația.

Pasul 5: Aveți răbdare până când vedeți mesajul Activat cu succes care apare pe aplicație.

Pasul 6: În cele din urmă, lansați aplicația Magazin Google Play și descărcați aplicația dorită.

Ai terminat aici!

Notă: dacă primiți un mesaj de eroare – „Acest articol nu este disponibil în țara dvs.”, atunci instalați o aplicație VPN din Magazinul Google Play și conectați VPN-ul și încercați să descărcați aceeași aplicație pe care ați primit anterior mesajul „articolul nu este disponibil”. pe. Ar trebui să scăpați de această eroare.

Rotunjind:

Acestea au fost cele cinci metode prin care puteți rezolva mesajul de eroare în timp ce instalați o aplicație din Google Play Store. Am menționat toate cele cinci metode într-un grad crescut de dificultate. În opinia mea, primele trei par a fi ușoare și ar trebui să încercăm mai întâi. Dacă toate cele trei nu reușesc la încercare, atunci ar trebui să treceți la următoarele două metode.

A fost vorba despre rezolvarea erorii foarte frecvente – „Această versiune nu este compatibilă cu dispozitivul dvs.”. Sper că ați găsit articolul de utilizare. Și am primit aplicația dorită.

În cazul în care aveți întrebări, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x