Cum se remediază Epic Games Launcher LS-0009 Manifest Eroare la încărcare

⌛ Reading Time: 2 minutes

Manifestul LS-0009 Epic Games Launcher nu a putut fi încărcat Eroare: Games este unul dintre cei mai buni editori și distribuitori de jocuri video. Jocurile lor sunt puse la dispoziție pentru toate platformele majore și sunt renumite pentru titlurile lor, precum seria Fortnite și Gears of War. Ambele jocuri sunt accesibile pe PC prin propriul lor lansator numit Epic Games Launcher.

Citește și: Cum se remediază jocurile care lipsesc din biblioteca Epic Games Launcher

Acum, o mulțime de utilizatori raportează că se confruntă cu Epic Games Launcher LS-0009 Manifest Eroare la încărcare. Eroarea, în general, este cauzată de un fișier de joc corupt sau nevalid. Deci, dacă sunteți un utilizator de lansare Epic și vă confruntați cu o problemă similară, nu vă faceți griji, deoarece în această postare vă vom ajuta să remediați eroarea Manifestului LS-0009 Epic Games Launcher.

Procesul pas cu pas de remediere a Manifestului Epic Games Launcher LS-0009 Eroare la încărcare

  1. Pe computer, închideți Epic Launcher dacă rulează. Pentru a face acest lucru, puteți face clic dreapta pe pictograma săgeată din colțul din dreapta al barei de activități și găsiți pictograma Epic Games și ieșiți din ea.
  2. Găsiți aplicația Epic Games Launcher din meniul Start și faceți clic dreapta pe ea.
  3. De aici, selectați și alegeți Deschidere locație fișier și acest lucru vă duce la folderul principal Epic Games. Găsește aici jocurile tale.
  4. Sau, alternativ, puteți naviga la Local Disk C și găsiți folderul Joc cu care aveți o problemă.
  5. După ce îl găsiți, faceți clic dreapta pe folder și alegeți șterge.
  6. Acum, deschide din nou Epic Games și caută același joc pe care l-ai șters.
  7. După ce îl găsiți, descărcați și instalați jocul.

Citește și: Descarcă Google Camera 7.4 pentru Samsung Galaxy S10 Lite

Dacă metoda menționată anterior nu a funcționat pentru dvs. și nu puteți rezolva problema, puteți contacta Suport Epic Launcher. Dacă această postare v-a ajutat să remediați eroarea de încărcare a manifestului Epic Games Launcher LS-0009, luați în considerare partajarea acestui ghid prietenilor dvs. pentru care acest articol ar putea ajuta. Noi, la Routech.ro, urmăm o ideologie pentru a împărtăși sfaturi tehnologice și de jocuri de genul acesta în fiecare zi. Așadar, asigurați-vă că ne marcați și rămâneți la curent. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.