Como corrigir o erro “Este acessório pode não ser compatível” no iPhone

Cum se remediază eroarea „Acest accesoriu nu poate fi acceptat” pe iPhone

⌛ Reading Time: 4 minutes

Când vine vorba de erori pe iPhone, sunteți de obicei pe mâini bune. Acest lucru se datorează faptului că multe dispozitive Apple afișează mesaje de eroare clare, cum ar fi „Acest accesoriu nu poate fi acceptat”. Ca atare, diagnosticarea unei probleme este simplă, dar rezolvarea acesteia ar putea dura ceva timp.

Această postare va analiza modul în care puteți rezolva eroarea „Acest accesoriu nu poate fi acceptat”. Cu toate acestea, nu ne vom uita la unele dintre cele mai simple remedieri. Vă vom explica de ce în continuare.

Ce ar fi trebuit să încercați deja pentru a remedia eroarea „Acest accesoriu nu poate fi acceptat”

Pentru cei neinițiați, eroarea „Acest accesoriu nu poate fi acceptat” apare atunci când ați conectat un dispozitiv, cum ar fi căștile sau un ceas inteligent la iPhone. Adesea, este un dispozitiv cu fir, deși accesoriile fără fir provoacă de asemenea eroarea.

Dacă sunteți suficient de nefericit pentru a obține această eroare, Apple are un articol dedicat bazei de cunoștințe conținând câțiva pași simpli de încercat. Ca atare, nu intrăm aici. De asemenea, nu vorbim despre alte remedieri foarte simple, cum ar fi:

  • Actualizarea dispozitivului
  • Opriți și porniți telefonul
  • Curățarea conexiunilor accesorii
  • Schimbarea cablurilor

În schimb, ne uităm la trei metode de remediere a erorii „Acest accesoriu poate să nu fie acceptat” pe care poate nu l-ați luat în considerare.

Cum se remediază eroarea „Acest accesoriu nu poate fi acceptat” pe iPhone

Cele trei metode de mai jos nu sunt liniare. Ca atare, sunteți liber să alegeți o soluție pe baza a ceea ce ați constatat deja despre eroare.

1. Activați „Modul avion”

În primul rând, avem o metodă simplă. Modul Avion întrerupe toate conexiunile care vă pot afecta în timpul zborurilor. Ca atare, este o soluție rapidă pe care o puteți implementa.

Pentru a începe, glisați în jos din partea de sus a dispozitivului și faceți clic pe pictograma Avion.

Apoi, opriți dispozitivul, așteptați un minut și reporniți dispozitivul. Este posibil să trebuiască să încercați diferite implementări ale acestui lucru pentru a reporni lucrurile. De exemplu, încercați să comutați modul avion după o perioadă de timp la repornire.

Cu toate acestea, modul Avion nu dezactivează Bluetooth în mod implicit. Ca atare, există o soluție separată pentru asta.

2. Resetați conexiunea Bluetooth

Bluetooth-ul dvs. ar putea fi cauza erorii „Acest accesoriu nu poate fi acceptat”. Cu toate acestea, dacă încercați acest lucru cu un accesoriu cu fir, probabil că nu va fi cauza. Totuși, dacă vă luptați cu un accesoriu Bluetooth, acest pas vă poate ajuta.

Mai întâi, accesați „Setări -> Bluetooth” pe iPhone.

Ecranul Setări Bluetooth.

Deși pur și simplu puteți dezactiva Bluetooth, probabil veți obține un rezultat mai bun dacă vă uitați rețelele. Pentru fiecare conexiune, atingeți pictograma Info (i) și faceți clic pe „Uitați acest dispozitiv”.

Uitarea unui dispozitiv Bluetooth.

Când lista este clară, reporniți iPhone-ul și adăugați din nou conexiunea Bluetooth.

3. Schimbați sau resetați setările

Pasul nostru final este similar cu metoda Bluetooth. Cu toate acestea, aici resetăm toate setările iPhone.

Pentru aceasta, accesați „Setări -> General -> Resetare”.

Ecranul Resetare setări.

Mai întâi, încercați „Resetați setările de rețea”. Rețineți că acest lucru vă va șterge toate parolele de internet, deci veți dori ca acestea să fie la îndemână înainte de a apăsa înainte.

Apoi, reporniți telefonul și vedeți dacă problema persistă. Dacă da, este posibil să trebuiască să „Resetați toate setările” și să reporniți telefonul ultima dată. Cu toate acestea, aceasta este o ultimă soluție, deoarece va șterge practic fiecare personalizare pe care ați făcut-o la telefon. Ca atare, faceți o copie de rezervă curată a telefonului înainte de a continua.

Rezumând

Rezolvarea erorii „Acest accesoriu nu poate fi acceptat” pe iPhone va trebui să parcurgeți o mulțime de pași de triaj pentru a determina problema reală. De exemplu, va fi necesar să curățați conexiunile, să reporniți dispozitivul și multe altele pentru a rezolva problema. De acolo, saparea în setările de rețea mai profunde va fi probabil utilă.

Dacă nu vă descurcați de eroare și doriți totuși să folosiți accesorii de calitate, am vorbit despre acest lucru într-un articol anterior. Ați avut vreodată eroarea „Acest accesoriu nu poate fi acceptat” și, dacă da, cum ați remediat-o? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Legate de:

  • Cum să dezactivați efectele iMessage pe iPhone
  • Cum să remediați un ecran negru pe iPhone
  • Cele mai bune 8 hack-uri de accesibilitate pentru iPhone pe care le poate folosi toată lumea

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.