Cum se remediază eroarea „err_cache_miss” din Chrome

Cum se remediază eroarea „err_cache_miss” din Chrome

Navigați fericit în Chrome când primiți brusc un mesaj de eroare. De obicei, eroarea „err_cache_miss” din Chrome apare atunci când conexiunea dvs. este întreruptă în timp ce trimiteți date, cum ar fi detaliile de plată atunci când faceți cumpărături online.

Nu vă panicați și nu vă faceți griji. Această eroare se întâmplă uneori. Știind de ce se întâmplă și cum să o rezolvi este cheia pentru a te ocoli la data viitoare când se va întâmpla.

Ce cauzează eroarea err_cache_miss în Chrome

Pentru a remedia eroarea „err_cache_miss” din Chrome, trebuie să știți de ce se întâmplă. După cum sugerează și numele, eroarea implică memoria cache. Acesta este motivul pentru care primiți adesea eroarea atunci când încercați să trimiteți un formular, dar conexiunea se întrerupe cumva.

Datele sunt vitale pentru încărcarea paginii următoare, dar, din moment ce conexiunea s-a oprit, pagina nu vă poate citi memoria cache corect sau datele nu au fost stocate deloc. Datele sunt stocate temporar, deoarece sunt transmise de la o pagină la alta. Când vă conectați la o pagină web, de aceea fiecare altă pagină pe care o vizitați ulterior arată că sunteți autentificat.

Problema se poate întâmpla la sfârșitul dvs. sau din cauza unei erori de browser. Aveți mai mult control asupra rezolvării problemei dacă oricare dintre acestea este cauza. Cu toate acestea, uneori este problema serverului site-ului web și nu puteți face prea multe lucruri în acel moment. Dar puteți depana problemele pentru a afla cauza și a o remedia dacă este posibil.

ad-banner

Reîmprospătați pagina dacă este sigură

Adesea, eroarea err_cache_miss din Chrome apare atunci când treceți date, cum ar fi completarea unui formular pentru a crea un cont de utilizator nou. Simpla reîmprospătare a paginii poate face unul din cele două lucruri. În primul rând, poate reîncărca pagina originală cu un formular necompletat. Sau poate încerca să retrimită datele pe care le-ați trimis inițial.

Cum se remediază eroarea de eroare a memoriei cache în actualizarea Chrome

Acesta din urmă sună grozav, nu? Nu trebuie să reintroduci nimic. Cu toate acestea, atunci când primiți această eroare, nu înseamnă că datele dvs. nu au fost transmise cu succes. Sincer, nu aveți niciun indiciu dacă nu încercați să îl verificați.

De exemplu, dacă ați creat un cont de utilizator nou și ați primit eroarea „err_cache_miss” în Chrome, puteți încerca să deschideți o pagină nouă și să vă conectați la contul dvs. Dacă nu funcționează, atunci veți ști că trebuie să reîmprospătați pagina originală.

În majoritatea cazurilor, nu aveți nimic de pierdut. Dar dacă trimiteți o comandă online sau plătiți o factură, ați putea ajunge să efectuați tranzacția de două ori. În loc să reîmprospătați, conectați-vă la contul dvs. pe o pagină web separată sau chiar pe un alt browser. Verificați dacă tranzacția dvs. a trecut. Este mai bine să așteptați câteva ore, dacă este necesar, decât să faceți tranzacția de două ori accidental.

De asemenea, puteți închide și reporni complet Chrome. Aceasta nu vă va reîmprospăta pagina decât dacă permiteți Chrome să deschidă toate filele deschise anterior.

Actualizați Chrome

Uneori, eroarea „err_cache_miss” din Chrome se întâmplă din cauza utilizării unei versiuni mai vechi de Chrome. Dacă eroarea se întâmplă des și pe mai multe site-uri, este un semn bun că aceasta ar putea fi problema.

Deschideți meniul din partea dreaptă a ferestrei Chrome și alegeți „Ajutor -> Despre Chrome”.

Cum se remediază eroarea de eroare a memoriei cache în Ajutorul Chrome

Dacă este depășit, Chrome începe automat să caute actualizări. De asemenea, puteți verifica manual actualizările apăsând pe Căutare actualizări în Google Chrome.

Dacă sunteți la curent, veți vedea o bifă și mesajul „Google Chrome este actualizat”.

Cum să remediați eroarea de eroare a memoriei cache în actualizarea Chrome

Dezactivați extensiile problematice

Extensiile Chrome sunt perfecte pentru a adăuga funcționalitate și viteză browserului dvs., dar nu se joacă întotdeauna frumos cu site-urile web. În loc să ajute, unele extensii interferează cu conexiunea dvs. la un site web și modul în care browserul dvs. cache memorează fișierele.

Încercați să dezactivați extensiile, în special pe cele pe care le-ați adăugat recent, pentru a vedea dacă acest lucru împiedică recurgerea erorii.

Într-o filă Chrome, introduceți chrome: // extensii / pentru a vedea o listă a tuturor extensiilor curente pe care le-ați instalat, împreună cu dacă sunt activate sau dezactivate.

Cum se remediază eroarea de eroare a memoriei cache în extensiile Chrome

Dezactivați o extensie utilizând comutatorul de comutare din dreapta sau eliminați-o complet folosind butonul Eliminare. Adblockerii sunt vinovați obișnuiți. Puteți utiliza setările extensiei de blocare a anunțurilor pentru a lista albă a unui site dacă aveți probleme.

Ștergeți memoria cache

Este greu de știut dacă ați corupt fișierele cache până când nu primiți un mesaj de eroare. Cu toate acestea, eroarea „err_cache_miss” din Chrome apare uneori când aveți fișiere corupte. În loc să poată citi fișierele necesare, site-ul web oprește conexiunea, deoarece memoria cache nu funcționează corect. Acest lucru generează mesajul de eroare destul de inutil.

Accesați Chrome și deschideți meniul din dreapta sus. Selectați Setări și accesați „Confidențialitate și securitate”. Alegeți „Ștergeți datele de navigare”.

Cum se remediază eroarea de eroare a memoriei cache în Chrome Clear

Selectați fila Advanced și setați intervalul de timp la „All Time”. Asigurați-vă că totul este bifat și faceți clic pe butonul „Ștergeți datele”. Acest proces poate dura câteva secunde.

Cum se remediază eroarea de eroare a memoriei cache în Chrome Clear Data

Resetați-vă rețeaua

Dacă primiți în continuare eroarea „err_cache_miss” în Chrome, trebuie să încercați un ultim lucru. Dacă acest lucru nu funcționează și nu primiți eroarea pe alte site-uri, problema este probabil cu site-ul în sine. Proprietarul site-ului ar trebui să rezolve problema în câteva zile.

Resetarea setărilor de rețea vă ajută să reîmprospătați conexiunea DNS și Internet. Aceasta nu este de obicei cauza, dar se întâmplă ocazional.

Deschideți meniul Start și tastați cmd. Alegeți opțiunea Prompt comandă.

Cum se remediază eroarea de eroare a memoriei cache în Chrome Cmd

Introduceți fiecare dintre următoarele comenzi pe rând în fereastra Prompt comandă. Apăsați „Enter” după fiecare pentru a executa comanda. Introduceți următoarea comandă în linie după ce cea anterioară este terminată.

Cum se remediază eroarea cache de eroare în Chrome Ip

Este posibil să trebuiască să reporniți computerul când ați terminat. Începeți întotdeauna cu cel mai simplu pas de depanare. Dacă aveți dubii, încercați să contactați proprietarul site-ului web pentru a vedea dacă eroarea s-ar putea opri. De obicei, sunt fericiți atunci când cineva îi anunță că ceva poate fi în neregulă cu site-ul lor.

Legate de:

  • Cum să adăugați o caracteristică de citit mai târziu în Google Chrome
  • Cum se creează noi profiluri de utilizator în Google Chrome și Firefox
  • Cum se creează un cod QR instantaneu în Google Chrome
Scroll to Top