Cum se remediază Eroarea FAILED (la distanță: variabila nu a fost găsită)

⌛ Reading Time: 4 minutes

În acest articol de astăzi, vă vom împărtăși tuturor cum se remediază eroarea FAILED (remote: variable not found). Această eroare este una dintre cele mai frecvente erori ale ferestrei CMD în care fereastra nu reușește să afle variabila dispozitivului. Cu toate acestea, recent această problemă a fost raportată de mulți utilizatori Pixel și, prin urmare, nu ar fi nepotrivit să spunem că este de cele mai multe ori legată de dispozitivele Pixel.

Pentru aceia dintre voi care nu știu, CMD este fereastra de linie de comandă care se deschide când se tastează „cmd” în bara de adrese a folderelor cu instrumente Platform, adică instrumente ADB și Fastboot. ADB și Fastboot au fost una dintre cele mai importante părți ale dezvoltării personalizate Android. Se pot efectua un număr „n” de funcții folosind aceste instrumente.

Fie că este vorba de sarcini simple, cum ar fi instalarea APK utilizând comenzi ADB, executarea comenzilor Android ADB Fastboot pe WIFI sau sarcini precum Fixarea dispozitivului neautorizat cu comenzi ADB, puteți face multe lucruri cu aceste comenzi ușoare. De asemenea, comenzile ADB și fastboot sunt folosite pentru a efectua sarcini precum Unlock Bootloader folosind Fastboot pe Android.

În afară de acestea, aceste comenzi sunt, de asemenea, utilizate ca o condiție prealabilă în modificările de nivel avansat, cum ar fi –Rootarea dispozitivelor Android fără recuperarea TWRP Instalarea TWRP și Rooting Android și multe altele.

Dacă doriți să cunoașteți mai multe utilizări ale comenzilor ADB pentru a face procedurile complexe mai ușoare, atunci iată toate principalele comenzi ADB Fastboot pentru Android, Windows, Mac și Linux.

Deci, dacă sunteți cineva cu un dispozitiv Pixel și căutați câteva modificări și dezvoltări personalizate pe acesta, dar primiți Remediați mesajul de eroare FAILED (remote: variable not found), apoi iată un ghid detaliat despre cum să remediați FAILED (telecomandă: variabilă nu a fost găsită).

Cum se remediază FAILED (telecomandă: variabilă nu a fost găsită)

Tot ce trebuie să faceți este să descărcați Android SDK Platform-tools și Stock firmware ROM de pe pagina oficială Google listată mai jos și apoi să editați fișierul firmware flash-all.bat și să blocați apoi toate fișierele firmware. Cu toate acestea, vă recomandăm să aruncați o privire la ghidul detaliat mai jos, altfel s-ar putea să vă pierdeți toate datele dispozitivului.

Condiții prealabile

 1. Instalați Android SDK Platform Tools pe computer – Vom solicita instrumentele de platformă Android SDK care sunt instrumentele ADB și Fastboot de la binarul Google pentru a deschide fereastra de comandă pentru a executa unele comenzi. Descărcați-le în orice locație de pe computer, dar asigurați-vă că le amintiți.

Pasul 1: Descărcați stocul ROM

Vom începe cu descărcarea Stock ROM. Pentru aceasta, puteți descărca firmware-ul stocului pentru dispozitivul Pixel din pagina de mai jos –

Descarca: Pagina de imagine Google Factory

După ce ați descărcat ROM-ul stoc pentru dispozitivul dvs., extrageți acest fișier în folderul instrumente platformă de pe computer.

Pasul 2: porniți dispozitivul în modul Fastboot

Puteți introduce dispozitivul în modul Fastboot folosind cele două metode de mai jos. Faceți clic pe ele pentru a vedea ghidul detaliat pentru același lucru.

 1. Porniți în modul Fastboot folosind combinații de taste – Această metodă este utilă dacă dispozitivul este blocat.
 2. Porniți în modul Fastboot folosind comenzile ADB – Pur și simplu utilizați comanda – ADB reboot bootloader în promptul de comandă pentru a porni în modul fastboot.

Pasul 3: Editați fișierul Pixel’s Flash All Firmware

După descărcarea fișierului firmware Stock la pasul 1 pentru dispozitivul dvs. Pixel, veți găsi și un fișier – flash-all.bat. Acesta este fișierul pe care îl vom edita pentru a remedia eroarea FAILED (remote: variable not found). Urmați pașii de mai jos pentru același lucru –

 • În primul rând, descărcați editorul de text avansat ca Notepad ++
 • Acum du-te la ROM extras Fastboot și aici veți găsi fișier flash-all.bat.
 • Pur și simplu faceți clic dreapta pe acel fișier și apoi alege Editați cu Notepad ++ sau orice editor de text ați descărcat.
 • După deschiderea fișierului, veți vedea cuvântul cheie – fastboot -w. Acest ‘-w‘în comandă vă va șterge toate datele dispozitivului și, prin urmare, va trebui să pur și simplu ștergeți acea parte – cratima și alfabetul w. Apoi salvați fișierul și vei fi terminat aici.

După ce ați făcut modificările menționate mai sus și ați salvat fișierul, puteți trece la pasul următor.

Pasul 4: Remediați FAILED (telecomandă: variabilă nu a fost găsită)

 • Înainte de a continua, asigurați-vă că ați urmat cu atenție toți pașii de mai sus. Dispozitivul dvs. va fi necesar să se afle în modul Fastboot și va trebui să editați fișierul flash sau altfel datele dispozitivului dvs. vor fi pierdute complet.
 • Odată bifat, puteți acum conectați dispozitivul la computer folosind cabluri USB.
 • Mutați fișierele firmware stoc la instrumentele Platformei pliant.
 • Acum faceți dublu clic pe deschideți fișierul flash-all.bat.
 • Acest fișier va bloca apoi toate fișierele pe partițiile lor.
 • După fișierele sunt clipite, dispozitivul va porni pe sistemul de operare al sistemului automat.
 • În cazul în care acest lucru nu are loc automat, puteți apăsa pe Tasta de alimentare sau comanda de mai jos –
fastboot reboot

Ai terminat aici! Ați remediat eroarea eșuată (la distanță: variabila nu a fost găsită).

Verificați – Descărcați driverele ADB și Fastboot

Alte remedieri pentru eroarea FAILED (la distanță: variabilă nu a fost găsită)

În cazul în care metoda de mai sus nu v-a ajutat să remediați eroarea variabilă la distanță care nu a fost găsită, atunci puteți încerca soluțiile ușoare de mai jos –

 • Verificați dacă utilizați Port USB 2.0 în timp ce vă conectați dispozitivul la computer.
 • Vezi dacă Cablul USB pe care îl utilizați funcționează corect.
 • Folosește cele mai noi instrumente ale platformei SDK Android versiune.
 • Instalați cel mai recent driver Android USB pentru computerul dvs. pentru a recunoaște dispozitivul.

Cuvinte de încheiere

Comenzile ADB și Fastboot, așa cum ați fi înțeles până acum, joacă un rol major în majoritatea personalizărilor Android. Dar izbucnirea recentă a erorii (de la distanță: variabilă nu a fost găsită) pe majoritatea dispozitivelor pixel a cauzat o eroare pentru mulți geeki din tehnologie.

Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare de mai sus la remedierea erorii variabilei de la distanță nereușite. În cazul în care aveți îndoieli sau sunteți blocați la oricare dintre pașii de mai sus, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.