Cum se remediază eroarea închisă a conexiunii ERR

⏱️ 5 min read

ERR_CONNECTION_CLOSED este o eroare obișnuită, cu care ne-am întâlnit cu toții, la un moment dat în viața noastră. Acest tip de problemă apare atunci când serverul site-ului web de la care ați solicitat date refuză solicitarea dvs. Cu cuvinte mai simple, serverul la care încercați să vă conectați vă scoate din linie și nu vă oferă datele necesare pentru a vizita acel site web.

Alte forme în care poate fi afișat ERR_CONNECTION_CLOSED sunt – Această pagină web nu este disponibilă, Această pagină web de pe www.webname.com ar putea fi temporar defectă sau s-ar putea să se fi mutat permanent la o nouă adresă și așa mai departe. Va fi de mare ajutor dacă știți care ar putea fi motivul acestei erori. Dar chiar dacă nu aveți nicio idee despre asta, metodele prezentate mai jos sunt ușoare într-un mod în care puteți efectua majoritatea în cel mai scurt timp și puteți rezolva eroarea.

Cum se remediază eroarea de conexiune ERR închisă?

O serie de motive ar putea fi responsabile pentru eroarea ERR_CONNECTION_CLOSED. Unele dintre acestea sunt – fără răspuns de la serverul DNS, setări DNS slabe în Windows, cache vechi, date și cache DNS, etc. Pentru a remedia această problemă, puteți încerca oricare dintre următoarele metode.

Metoda 1: – Resetați browserul Chrome la valorile implicite

Această metodă este ușoară și o soluție rapidă de cele mai multe ori. Cu greu va dura două minute pentru a remedia eroarea dvs. ERR Connection Closed.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android
 • introduce chrome: // steaguri / în bara de adrese Chrome.
 • Apoi lovește introduce Buton.
 • O pagină va apărea pe ecran cu Setări în browserul Google Chrome.
 • În dreapta paginii, veți vedea o opțiune pentru Resetați toate la valorile implicite. Selectați-l și apoi Repornire browserul.

Metoda 2: – Ștergeți cache-ul și cookie-urile de navigare pe Internet

Dacă metoda de mai sus nu a funcționat pentru dvs., încercați cea de mai jos. Dar înainte de a începe, rețineți că toate datele salvate în Google Chrome vor fi apoi șterse. Aceasta include Parolele salvate, Istoricul navigării, Formularele de completare automată etc.

 • Accesați browserul Google Chrome. Copiați acest link acolo: – chrome: // settings / clearBrowserData
 • Lipiți acest link într-o filă nouă și apoi apăsați introduce.
 • A casetă întrebând ce să ștergeți va apărea pe ecran.
 • Alegeți toate opțiunile și apoi apăsați Sterge istoricul de navigare.

Metoda 3: – Schimbați setarea DNS

De multe ori motivul pentru ERR_CONNECTION_CLOSED ar putea fi lipsa unui răspuns de la serverul DNS pe care computerul dvs. îl primește automat. Schimbarea adresei serverului DNS pe servere similare cu Open DNS sau Google vă poate rezolva problema.

 • Pe Windows logo, faceți clic dreapta și alegeți Conexiuni de retea Opțiune.
 • Acum Click dreapta pe Rețea activă. adică conexiunea la internet pe care ai dreptate nu o folosești și alege opțiunea de proprietăți.
 • În lista de opțiuni, selectați Protocol Internet versiunea 4 și apăsați tasta Proprietăți butonul din dreapta jos.
 • Când apare o fereastră nouă, verificați adresa DNS preferată și adresa DNS alternativă de jos și introduceți setările DNS date în ea.
 • Adresă DNS preferată: 8.8.8.8
 • Adresă DNS alternativă: 8.8.4.4
 • Acum faceți clic pe Bine pentru a salva setările făcute.

Metoda 4: – Dezactivați opțiunea proxy

 • Clic Tasta Windows + R și apoi tastați inetcpl.cpl și selectați introduce deci ca să deschideți Proprietățile Internetului.
 • Mergi la Conexiuni și alegeți Setări LAN.
 • Acum debifați Utilizați un proxy erver pentru rețeaua LAN și bifați Detectare automată setări.
 • În cele din urmă, faceți clic Bine și aplica și apoi Repornire computerul.

Trebuie să verificați: Descărcați cele mai bune 7 emulatoare pentru PUBG

Metoda 5: – Resetați setările de rețea și Flush DNS

Un motiv pentru ERR_CONNECTION_CLOSED ar putea fi o configurare greșită a setărilor de rețea sau a setărilor DNS. Cu toate acestea, nu aveți de ce să vă faceți griji, deoarece puteți cu ușurință, cu ajutorul unor comenzi, să resetați setările de rețea și să ștergeți și DNS-ul.

 • apasă pe Windows buton. Căutare cmd și a prompt de comandă rezultatul căutării va apărea pe ecran. Apoi faceți clic dreapta pe același și alegeți opțiunea pentru Rulat ca administrator.
 • Când apare promptul de comandă, introduceți următoarele rânduri. De asemenea, puteți copia comenzile date mai jos și apoi le puteți lipi în prompturile de comandă. După ce le introduceți pe toate, apăsați pe opțiunea Enter.

ipconfig / release

ipconfig / all

ipconfig / flushdns

ipconfig / renew

netsh int ip set dns

netsh winsock reset

 • Când ați terminat de executat toate comenzile enumerate, tot ce trebuie să faceți este să reporniți Windows sau PC.

Citit Mai mult: Cum se remediază mesajul „Este necesară autentificarea Google Play”

Încheiere: –

Presupun că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În cazul în care sunteți în continuare blocați la oricare dintre metodele de mai sus sau aveți îndoieli, ne puteți anunța în secțiunea de comentarii de mai jos. Continuați să vizitați pagina noastră pentru mai multe astfel de lucruri sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x