Cum se remediază eroarea „VCRUNTIME140.dll lipsește” în Windows 10

Come correggere l'errore "VCRUNTIME140.dll mancante" in Windows 10
⏱️ 7 min read

 

O eroare DLL lipsă sugerează că există un fișier important legat de software-ul care lipsește pe computer. Eroarea „VCRUNTIME140.dll lipsește” este o versiune a erorii de fișier lipsă care apare din cauza instalării nereușite a unui anumit program sau după o actualizare Windows. În mod vizibil, când un fișier DLL sau un fișier Dynamic Link Library al unui anumit program este corupt sau lipsește, veți întâlni o eroare VCRUNTIME140.dll, împiedicându-vă să utilizați software-ul. Din fericire, această eroare poate fi remediată. Aici vă oferim mai multe metode pentru a remedia eroarea „VCRUNTIME140.dll lipsește” în Windows 10.

Ce este eroarea „VCRUNTIME140.dll lipsește”?

Ca întotdeauna, înainte de a verifica metodele care vă vor ajuta să remediați eroarea VCRUNTIME140.DLL, să înțelegem mai întâi ce este de fapt această eroare. VCRUNTIME140.DLL este o extensie a aplicației Microsoft C Runtime Library și poate fi localizată sub folderul System32.

În plus, este un fișier care este utilizat de Visual C ++ Redistribuibil pentru Visual Studio 2015/2017/2019 și face parte din fișierele pachetului C ++. Unele programe adaugă fișierul VCRUNTIME140.dll împreună cu programul de instalare a pachetului. O instalare eșuată sau o actualizare Windows ar putea corupe / șterge cu ușurință.

Există mai multe motive pentru care vedeți această eroare. Dacă sistemul dvs. este infuzat cu programe malware, atunci veți întâlni această eroare. De multe ori, astfel de fișiere DLL sunt șterse de antivirusuri, ceea ce duce la această eroare VCRUNTIME140.dll.

Acum, că avem unele cunoștințe despre VCRUNTIME140.dll lipsește eroarea în Windows 10, permiteți-ne să parcurgem remedierile.

Înregistrați din nou fișierul VCRUNTIME140.dll

Puteți să înregistrați din nou fișierul VCRUNTIME140.dll lipsă folosind comanda Regsvr32 în Command Prompt (Admin) de pe computer. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos:

1. Apăsați tasta Victorie de pe tastatură și căutați „Prompt de comandă”.

2. Faceți clic dreapta pe promptul de comandă. Din meniu, selectați „Executare ca administrator”.

Vcruntine140.dll Windows Cmd lipsă

3. Trebuie să anulați înregistrarea fișierului tastând comanda de mai jos și apăsând pe Enter:

4. Reînregistrați fișierul dll tastând comanda de mai jos și apăsând Enter:

5. După executarea ambelor comenzi, închideți promptul de comandă și încercați din nou să rulați programul problematic.

Reinstalați Visual C ++ Redistribuibil

După cum sa menționat mai devreme, eroarea VCRUNTIME140.dll își are rădăcinile în Visual C ++ Redistribuibil pentru Visual Studio 2015/2017/2019. Dacă primiți eroarea VCRUNTIME140.dll, atunci este recomandat să încercați să reinstalați Visual C ++ Redistributable pentru Visual Studio 2015/2017/2019 pentru a remedia problema.

1. Mergeți către Site-ul oficial Microsoft pentru a descărca Visual C ++ Redistribuibil.

2. Vi se vor afișa două fișiere: „vc_redist.x64.exe” și „vc_redist.x86.exe”. Fișierul x86 este pentru sistemul de operare Windows pe 32 de biți, în timp ce .x64 este pentru sistemul de operare Windows pe 64 de biți. În funcție de configurația computerului dvs., descărcați fișierul corespunzător.

Visual Studio Vcruntime140.dll Windows lipsește

3. Verificați fișierul pe care doriți să îl descărcați și apăsați butonul Următorul din colțul din dreapta jos.

4. După finalizarea descărcării, deschideți fișierul, acceptați Termenii licenței software Microsoft și apăsați butonul Instalare.

Instalați Visual Studio 2015

Rulați Verificatorul de fișiere de sistem

Există un instrument numit Verificator de fișiere de sistem, care este încorporat în Windows 10. Se mai numește Scanare SFC și este una dintre cele mai bune modalități de a remedia fișierele corupte și alte probleme legate de sistem.

1. Deschideți linia de comandă ca administrator.

2. Tastați comanda de mai jos și apăsați Enter:

Sfc Scan Windows 10

3. Verificatorul de fișiere de sistem va începe să verifice erori. Dacă detectează probleme (în cazul nostru lipsește VCRUNTIME140.dll), atunci scanarea SFC o va remedia automat.

Înlocuiți manual fișierul VCRUNTIME140.dll lipsă

Dacă un anumit program este cauza din spatele erorii VCRUNTIME140.dll din Windows 10, atunci puteți încerca, de asemenea, să descărcați și să înlocuiți manual fișierul din directorul aplicației.

1. Vizită Fișiere DLL și descărcați fișierele VCRUNTIME140.dll. Din nou, depinde dacă PC-ul dvs. este pe 32 de biți sau pe 64 de biți.

2. Va fi descărcat un fișier zip. Extrageți-l cu programe precum WinRAR sau 7zip.

Vcruntime140.dll Zip

3. Pur și simplu copiați și lipiți fișierul „vcruntime140.dll” în directorul programului problematic.

4. Asigurați-vă că înlocuiți fișierul original dacă vi se solicită.

Actualizați sistemul de operare Windows 10

O altă soluție pe care o puteți încerca este să vă actualizați copia Windows 10 cu cea mai recentă versiune. Microsoft lansează noi actualizări pentru sistemul de operare care includ mai multe remedieri. Există mai multe șanse ca o nouă actualizare a Windows 10 să remedieze eroarea VCRUNTIME140.dll pe un computer Windows 10.

Puteți verifica actualizările Windows accesând „Setări -> Actualizare și securitate -> Actualizare Windows”.

Windows Update 1

Reinstalați programul problematic

Dacă niciuna dintre soluțiile menționate mai sus nu vă ajută să rezolvați această problemă pe computerul dvs. Windows 10, atunci, în ultimă instanță, încercați să reinstalați programul problematic. Reinstalarea software-ului vă va oferi o ardezie curată cu care să lucrați.

Încercați un software de recuperare

Este posibil ca fișierul care lipsește să nu fie la locul lui deoarece a fost șters din greșeală. Merită să încercați un software de recuperare a datelor șterse, cum ar fi Remo File Recovery.

Pur și simplu rulați programul, alegeți directorul din care doriți să vă recuperați fișierul și așteptați ca programul să finalizeze procesul de recuperare. Simplu, nu-i așa?

Încheierea

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să remediați eroarea VCRUNTIME.dll de pe computerul dvs. Windows 10. Dacă aveți alte erori, cum ar fi eroarea „CTF Loader Error” sau „Parametrul este incorect”, avem soluții și pentru acestea.

Legate de:

  • Cum se remediază eroarea „Eroare la starea alimentării driverului” în Windows 10
  • Cum se remediază eroarea „Informații de configurare a sistemului greșite” în Windows 10
  • Cum se depanează erorile aplicației Windows cu Process Monitor

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x