Cum se remediază erorile de ecran albastru PFN_LIST_CORRUPT (0x0000004E)

⌛ Reading Time: 2 minutes

Remediați eroarea PFN_LIST_CORRUPT: – Una dintre numeroasele erori de ecran albastru populare este eroarea de ecran albastru PFN_LIST_CORRUPT Error. PFN este abrevierea pentru baza de date Număr cadru pagină care constă din liste care reprezintă memoria fizică a paginilor sistemului Windows. Când acest PFN este corupt, computerul dvs. nu va funcționa corect prin el însuși și va apărea eroarea de ecran albastru.

Pentru a rezolva această problemă, am menționat trei metode diferite în acest articol și, de asemenea, cele mai probabile motive ale acestei probleme, prin care puteți ști ce metodă să implicați pe computerul dvs.

Motive pentru PFN_LIST_CORRUPT: –

Posibilele motive pentru care vi se va afișa ecranul albastru Eroare PFN_LIT_CORRUPT pe ecran sunt următoarele: –

  1. RAM defect.
  2. Drivere de dispozitiv depășite.
  3. Hard disk / unitate deteriorată.

Cum se remediază PFN_LIST_CORRUPT?

Dat mai jos sunt 3 metode bazate pe motivele prezentate mai sus prin care puteți rezolva această eroare de ecran albastru.

Metoda 1: – Verificați dacă există RAM defectă

RAM este abrevierea pentru Random Access Memory. Acesta este un fel de stocare a datelor pentru computer. Puteți verifica RAM defect prin intermediul Instrumentului de diagnosticare a memoriei Windows.

Pasul 1:- presa Tasta logo Windows și tasta R. ambele în același timp, astfel încât să deschidă Run box.

Pasul 2:- Acum tastați- mdsched.exe și apoi alegeți Bine.

Pasul 3:- Apoi Repornire și căutați probleme.

Pasul 4: – Instrument de diagnosticare a memoriei Windows va apărea acum pe ecran. Păstrați-l așa cum este și vedeți rezultatele câteva minute mai târziu.

Pasul 5:– Nuîncepe Windows și vedeți dacă eroarea de ecran albastru este acum rezolvată.

Acest lucru ar fi trebuit să vă rezolve PFN_LIST_CORRUPT problema, dacă nu, puteți merge la următoarea metodă pentru rezultatele așteptate.

Verificați: Cum se remediază eroarea închisă a conexiunii ERR

Metoda 2: -Actualizați toți driverele

Unul dintre cele mai probabile motive pentru Eroare PFN_LIST_CORRUPT ar putea fi un software de driver vechi învechit. În astfel de cazuri, puteți rezolva eroarea actualizând toți driverele dispozitivului.

Puteți actualiza driverele fie manual, fie automat. Vizitând site-ul web al producătorului, puteți actualiza driverele pentru dispozitivul dvs.

Citiți mai multe: ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED Eroare rezolvată

Metoda 3: – Verificați dacă există un hard disk deteriorat

Un hard disk deteriorat poate fi un motiv posibil pentru Eroare PFN_LIST_CORRUPT. Pentru a rezolva această problemă, urmați pașii de mai jos: –

Pasul 1:- În Meniul Start, Faceți clic dreapta pe Prompt de comandă.

Pasul 2:- Alege Rulați ca administrator.

Pasul 3:- Apoi apasa da la întrebarea de către Control cont utilizator.

Pasul 4: – Următorul, introduceți chkdsk / f în ea și apoi apăsați tasta introduce butonul tastaturii.

Pasul 5: – Procedura de scanare a hard diskului dispozitivului dvs. va începe acum pentru a căuta orice corupție. Aceasta va remedia ulterior automat eroarea.

Trebuie să citiți: Cum se remediază MMC Nu s-a putut crea Snap-in-ul

Linia de fund: –

Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare în rezolvarea PFN_LIST_CORRPUT emisiune. În cazul oricăror îndoieli, lăsați întrebările dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm pe toți. Continuați să vizitați pagina noastră Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.