Cum se remediază fila Twitch Mods care nu se încarcă

⌛ Reading Time: 2 minutes

În acest ghid, vom împărtăși un ghid detaliat despre cum să remediați fila Twitch Mods, fără a încărca probleme cu 3 metode diferite. Continuați să citiți ghidul.

Twitch este unul dintre cele mai populare servicii de streaming din comunitatea de jocuri. Twitch este utilizat în principal de spectatorii care transmit jocuri populare de la creatorii lor preferați. Da, YouTube a fost centrul tuturor jucătorilor, dar în ultimii doi ani, Twitch tocmai ucide YouTube, în special cu funcțiile sale de streaming live.

Citește și: Descarcă imagini de fundal OPPO Reno 4 Pro

Cu toate acestea, conform rapoartelor și postărilor recente pe care le-am văzut, actualizarea recentă a Twitch a adus o eroare care împiedică încărcarea filei Mods. Problema pe care am văzut-o destul de mult este că filele Mods continuă să se încarce, dar conținutul nu va apărea. În acest ghid, vă vom ajuta să treceți peste această problemă în trei metode. Acestea fiind spuse, să începem rapid cu problema și soluția sa, nu-i așa?

Motive pentru care fila Twitch Mods nu se încarcă

 1. Modurile Twitch uneori nu se încarcă dacă nu vă conectați ca administrator. Deci, asigurați-vă că v-ați conectat ca administrator.
 2. Paravanul de protecție Windows de pe computerul dvs. ar putea bloca caracteristicile Twitch din cauza cărui moduri se confruntă cu probleme precum neîncărcarea.
 3. Este, de asemenea, posibil să nu vă fi conectat corect din cauza unor probleme de rețea de la ISP sau a conexiunii dintre dvs. și servere. Acesta ar putea fi și acel glitch.

Cum se remediază fila Twitch Mods care nu se încarcă

Metoda 1: Deconectați-vă contul Twitch și conectați-vă din nou

 1. Deschideți aplicația pentru desktop Twitch pe măsură ce o deschideți tot timpul.
 2. În colțul din stânga sus, veți vedea o pictogramă de meniu, care este denumită și meniul hamburger. Faceți clic și selectați-l pentru a deschide meniul.
 3. Acum, mutați cursorul pe prima opțiune din meniul derulant, care este fișierul.
 4. Aici va trebui să vă deconectați.
 5. După ce ați terminat, veți vedea pagina de autentificare acum. Aici va trebui să introduceți acreditările și să vă conectați.

Metoda 2: Ștergeți AppData

 1. presa Tasta Windows + tasta R. în același timp sau faceți clic dreapta pe pictograma Start și faceți clic și selectați Alerga.
 2. Acum se deschide o fereastră pop-up, tastați %Datele aplicatiei% și apăsați introduce
 3. Deschide TIC nervos din fișierele încărcate.
 4. Acum apăsați Ctrl + A și apăsați tasta de ștergere pentru a șterge toate fișierele din folder.
 5. Lansați Twitch acum și verificați dacă problema persistă. Aici puteți, de asemenea, să urmați metoda 1 și să finalizați procesul de deconectare și conectare.

Metoda 3: Instalarea .NET Framework

 1. Problema ar putea exista, de asemenea, dacă nu ați instalat cadrul .NET sau dacă un fișier a fost corupt. În orice caz, descărcarea și instalarea cadrului .NET pe computerul dvs. vă poate ajuta.
 2. Descărcați .Net Framework din secțiunea de descărcare Aici.
 3. După descărcare, navigați la folderul Descărcări și rulați configurarea.
 4. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru ao instala pe computer
 5. Verificați dacă problema persistă.

Concluzie

Acesta este cum se remediază fila Twitch Mods care nu se încarcă emisiune. Dacă această postare v-a ajutat să remediați fila Twitch Mods, nu ne arătați dragoste, împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.