Cum se remediază microfonul Discord care nu funcționează

⏱️ 5 min read

Te confrunți cu probleme cu Discordia ta? Nu vă ridică sunetul? Ei bine, asta am văzut trecând mulți oameni. AirPod-urile conectate sunt afișate ca fiind conectate pe PC, dar Discord nu este capabil să capteze vocea. Dacă vă confruntați cu astfel de probleme similare, atunci iată ceva care ar putea fi de ajutor.

În acest articol, vă împărtășesc toate cele 8 moduri diferite de a remedia problema Discord Mic care nu funcționează. Deci ce mai aștepți? Încercați pașii scurți de mai jos pentru a remedia problema –

Remedierea microfonului Discord nu funcționează

Iată câteva soluții utile și eficiente pentru remedierea problemei Discord Mic care nu funcționează. Puteți vedea, de asemenea Cel mai bun schimbător de voce în timp real pentru aplicațiile Discord 2019

Activați accesul la microfon pe Windows / MacOS

Înainte de a intra în partea complicată, mai întâi, este esențial să activați accesul la microfon în Windows sau MacOS. Puteți face acest lucru urmând pașii de mai jos –

 • Mergi la Setări Windows> Confidențialitate.
 • În Fila Permisiuni aplicație, alegeți microfon.
 • Aprinde comutatorul de sub „Permiteți aplicațiilor să vă acceseze microfonul‘.

Pentru High Sierra, macOS Sierra sau Mojave

 • Pe Mac, accesați Meniu Apple> Preferințe sistem.
 • Apoi navigați la Securitate și confidențialitate & apoi du-te la Confidențialitate.
 • Alege Microfon.
 • Bifați caseta de selectare a aplicației Discord permițând astfel Discord accesul microfonului.

Deconectați-vă și reporniți discordia

Puteți încerca să vă deconectați și apoi să reporniți Discord, deoarece aceasta este o soluție simplă pentru aproape orice dispozitiv și orice problemă de multe ori.

 • Mergi la Setarile utilizatorului și apoi accesați Bara laterală și alegeți „Deconectare ‘ butonul din dreapta jos.
 • Apoi închide Discord.
 • Acum reporniți Discord și apoi Autentificare din nou.

Resetați setările vocale

 • Mergi la Setări utilizator> Setări aplicație> Voce și video.
 • Derulați în jos până când vedeți un buton roșu aprins al Resetați setarea vocală și faceți clic pe el.
 • Acum puteți testa microfonul pentru a vedea dacă microfonul funcționează cu Discord acum.

Alegeți dispozitivul de intrare și ieșire adecvat

Dacă nu funcționează nimic de mai sus, încercați să vă alegeți microfonul în dispozitivul de intrare. Asigurați-vă că ați ales dispozitivul de ieșire și de intrare potrivit. Vezi dacă ai a mărit volumul pentru intrare, precum și pentru ieșire. Acest lucru vă va asigura că auziți ceea ce spuneți la microfon.

Dacă acest lucru nu ajută, nu vă faceți griji. Mai jos sunt prezentate mai multe soluții pentru remedierea erorii Discord Mic. Încercați-le.

Treceți de la modul de intrare la Push To Talk

Unii oameni au descoperit o soluție scurtă care s-a dovedit a fi utilă în remedierea problemei care nu funcționează cu microfonul discord. Pentru aceasta, va trebui să schimbați modul de intrare din Activitatea vocală în modul Push to Talk.

Acest lucru se poate face prin setări, dar o cădere a acestei soluții este că, ori de câte ori vorbiți, va trebui să apăsați un buton, astfel numele modului – Apăsați pentru a vorbi. Iată cum o puteți face –

 • Mergi la Setarile utilizatorului și apoi du-te la Voice & Video în Setări aplicație secțiune.
 • Coborâți pagina și în „Modul de introducere‘tab, veți vedea două opțiuni – Activitate vocală și Push to Talk.
 • În acest moment, „Activitatea vocală” va fi prestabilită, dar acum trebuie să o faceți bifeaza casuta în fața „Împingeți să vorbiți”. Pentru aceasta, va trebui să atribuiți o tastă de pe tastatură, astfel încât să setați ca activator să utilizați microfonul atunci când doriți să vă preia sunetul.
 • Acum Record keybind pentru a atribui o cheie și apoi puteți face clic pe „Opriți înregistrarea” când cheia este atribuită.

Asta e. Acum puteți apăsa pur și simplu tasta pe care ați atribuit-o și apoi Discord vă va ridica vocea.

Căutați probleme externe

Chiar și după ce nu încercați nimic de mai sus, nu este timpul să vedeți că este ceva în neregulă cu căștile sau microfonul. Pentru aceasta, îl puteți verifica conform punctelor menționate mai jos –

 • Vedeți dacă hardware-ul microfonului nu se oprește când este conectat la dispozitiv. Unele căști sunt prevăzute cu un buton de mutare pe partea laterală, care nu va mai alege vocea.
 • Verificați dacă Mufă pentru căști de 3,5 mm sau USB este conectat sigur la computer. Puteți să îl deconectați și apoi să încercați să îl conectați din nou. Puteți utiliza diferite porturi în timp ce îl conectați. Poate fi portul sau ștecherul este deteriorat.
 • Dacă aveți o altă pereche de căști, încercați să le utilizați pe dispozitiv. Acest lucru vă va șterge confuzia cu privire la originea problemei.
 • Rețineți că aveți cele mai recente software și drivere pentru dispozitivul dvs.. Puteți căuta pe Google cele mai recente drivere și software introducând numele mărcii căștilor în căutare.

Vedeți dacă „Sensibilitatea automată la intrare” este activată

 • Mergi la Setarile utilizatorului și apoi du-te la Voice & Video în Setări aplicație Secțiune.
 • Coborâți pagina și în „Modul de introducere‘tab, aici veți vedea opțiunea de Detectează automat sensibilitatea la intrare. Porniți-l.
 • Acum, verificați dacă microfonul funcționează cu Discord. Puteți verifica acest lucru ca indicator cu un bliț verde continuu în timp ce Discord vă transmite vocea.

Contactați producătorii

În cazul în care ați încercat tot ce este menționat aici, vă recomand cu drag să contactați sau să trimiteți un e-mail echipei de asistență audio a Discord. Acestea vă vor ghida și vă vor ajuta în cazul în care nimic de sus nu vă ajută.

Sper că articolul va fi folosit și ați remediat cu succes problema microfonului discord care nu funcționează.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x