Cum se remediază MMC Nu s-a putut crea Snap-in-ul

⏱️ 3 min read

Cei care nu cunosc MMC este abrevierea pentru Microsoft Management Console. Practic, este o aplicație care vă oferă un cadru de programare în care colecțiile de instrumente administrative pot fi salvate, deschise și create și vă oferă GUI (Graphical User Interface). Atunci când Snap-in-urile nu sunt instalate corect, este posibil să primiți mesaje de eroare deoarece MMC nu a putut crea snap-in-ul. Nu vă faceți griji, deoarece în acest articol, avem această problemă acoperită pentru dvs.

Despre MMC:

Microsoft Management Console a fost anterior o secțiune a Trusa de resurse Window 98. Este inclus în toate versiunile sale ulterioare. MMC este deținătorul efectiv al operațiunilor și, prin urmare, este cunoscut sub numele de Instrumente gazdă. Nu este managerul, ci cadrul de susținere în care funcționează instrumentele de gestionare a restului.

Motivele pentru a primi mesajul „MMC nu a putut crea snap-in-ul” pot fi: –

  1. Snap-in-ul ar putea să nu fi fost instalat corect.
  2. Dacă configurația Registrului unui snap-in este într-o formă defectă, inițializarea snap-in eșuează.

Citiți mai multe: Cum să remediați erorile de ecran albastru PFN_LIST_CORRUPT (0x0000004E)

Cum se remediază mesajul de eroare „MMC nu a putut crea Snap-in-ul”?

Mai jos sunt prezentate 2 metode prin care puteți remedia mesajul de eroare „MMC nu a putut crea snap-in-ul”.

Metoda 1: – remedierea registrului

Rețineți că, înainte de a începe procedura și de a manipula registrul, creați un punct de restaurare a sistemului sau faceți o copie de rezervă a registrului.

Pasul 1:- Pentru început, apăsați Tasta Windows + R împreună. Simultan, în Caseta de dialog Run, tip regedit. Aceasta va deschide fișierul Editor de registru.

Pasul 2:- În registru, accesați cheia- HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft MMC SnapIns

Pasul 3:- În SnapIns, caută numărul de eroare specificat în CLSID.

Pasul 4: – Când ați navigat la cheie, faceți clic dreapta pe FX: {b05566ad-fe9c-4363-be05-7a4cbb7cb510} atunci alege Export opțiune. Astfel puteți face un de rezervă a cheii de registry într-un fișier .reg. Apoi, va trebui să faceți din nou clic dreapta pe aceeași tastă, dar de această dată selectați opțiunea pentru Șterge.

Pasul 5: – În cele din urmă, selectați Da în caseta de confirmare la șterge cheie de registru. Apoi închideți Editorul registrului și reporniți sistemul.

Pasul 6: – Când reporniți computerul, Windows generează automat configurația de registry necesară pentru Event Manager și problema dvs. va fi rezolvată. Odată deschis Vizualizator de eveniment și vedeți dacă problema este rezolvată.

Aceasta a fost prima metodă de remediere a MMC care nu a putut crea eroarea de completare. În cazul în care acest lucru nu v-a ajutat, puteți trece la următoarea metodă.

Metoda 2: – Activați Microsoft .net Framework

Pasul 1:- Pe Buton Windows, Faceți clic dreapta și apoi alegeți să deschideți fișierul Panou de control.

Pasul 2:- Acolo, faceți clic pe opțiunea de Programe.

Pasul 3:- În Programe, selectați Dezactivați sau activați funcțiile Windows.

Pasul 4: – Selectați Microsoft .net Framework 3.5. Acum extindeți fiecare componentă și verificați-le pe cele pe care doriți să le activați.

Pasul 5: – Apoi reporniți computerul. Acum vezi dacă problema persistă.

Pasul 6:– Puteți rula, de asemenea Instrumentul de verificare a fișierelor de sistem inca o data. Acest lucru poate ajuta la rezolvarea problemei.

Încheiere: –

Sper că articolul a fost de ajutor pentru voi toți. În caz de nelămuriri sau întrebări, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. Continuați să vizitați pagina noastră Routech.ro pentru mai multe astfel de informații legate de tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la Newsletter-ul nostru.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x