Cum se remediază problemele Magisk Hide

⏱️ 5 min read

Dacă vă confruntați Magisk Ascunde problemele, iată cum puteți face față acestora. Similar oricărui alt program sau aplicație tehnică, chiar și Magisk vine cu câteva erori și erori aici și acolo. Fiind una dintre cele mai semnificative caracteristici ale Magisk, confruntarea cu erori este o dată pentru MagiskHide caracteristică.

Dar nimic nu mai trebuie să vă faceți griji, deoarece în acest articol vă împărtășim toate metodele repara Probleme cu MagiskHide. Urmați articolul pentru a afla mai multe

Ce este Magisk?

Magisk este cea mai populară și de încredere aplicație de rootare. Folosind Magisk, puteți rădăcina un dispozitiv Android. Magisk oferă root Android care vă oferă control la nivel de administrator asupra dispozitivului dvs., astfel încât să îl puteți personaliza și utiliza așa cum doriți, fără restricții.

Acum există numeroase alte aplicații precum Magisk, cum ar fi SuperSU, Kingroot etc. Cu toate acestea, diferența majoră dintre toate aceste aplicații și Magisk este că,

Ce este Magisk Hide?

Magisk Hide este o caracteristică populară Magisk care ascunde practic rădăcina dispozitivului dvs. Android de aplicațiile bancare și financiare, precum și de aplicațiile de jocuri precum Pokemon go.

Deoarece Magisk efectuează rooting fără sistem, partiția de sistem a dispozitivului dvs. nu este modificată. Doar activând funcția Magisk Hide, puteți ascunde rădăcina Magisk dintr-o serie de aplicații și ocoli verificarea rădăcinii. Acest lucru vă va ajuta să utilizați diverse aplicații financiare și jocuri precum Pokemon Go pe dispozitive Android înrădăcinate. Cu toate acestea, există și unele aplicații precum aplicațiile Root Checker în care Magisk Hide nu va ascunde rădăcina.

Acum, deși Magisk Hide este o caracteristică foarte utilă a aplicației Magisk, uneori ar putea apărea unele probleme. La fel ca orice altă aplicație sau caracteristică, chiar și Magisk Hide ar putea să vă dea probleme uneori. Dar să nu vă faceți griji, ca în acest articol, vă împărtășim toate diferitele soluții pentru a rezolva diferite probleme Magisk Hide. Poftim –

Cum se remediază problemele cu Magisk Hide?

Potrivit cauzei, ar putea exista diferite tipuri de probleme cu Magisk Hide. Iată cele mai frecvente erori Magisk Hide și soluția obișnuită pentru probleme –

Soluție pentru a remedia problemele Magisk Hide

Mai jos sunt câteva soluții comune, rapide și ușoare pe care le puteți încerca să remediați erorile Magisk Hide.

  • Încercați să porniți și să opriți Magisk Hide Toggle.
  • Încearcă Reporniți dispozitivul tau.
  • Folosește o Aplicația de verificare a rădăcinilor pentru a vedea dacă Magisk Hide funcționează sau nu.
  • Uneori, este posibil ca funcția Magisk Hide să nu funcționeze din cauza unui Actualizați.

Probleme comune cu ascunderea Magisk

Dat mai jos sunt problemele obișnuite Magisk Hide și soluția simplă pentru a le rezolva rapid –

MagiskHide nu reușește după repornire

Uneori, caracteristica MagiskHide arată activată după repornire, dar nu funcționează în realitate. Deci, pentru a aborda această problemă, puteți încerca oricare dintre cele de mai jos –

# 1. Încercați să activați și să dezactivați Magisk Hide Toggle

În cazul în care, după o repornire, vedeți eroarea MagiskHide eșuată, pur și simplu activați și dezactivați comutarea Magisk Hide o dată sau de două ori.

# 2. Folosiți Comanda pentru a remedia eroarea eșuată MagiskHide

În loc să urmați metoda de mai sus de fiecare dată când efectuați o repornire, puteți crea pur și simplu o pornire tardivă a serviciului, după cum urmează –

#!/system/bin/sh
while [ "$(getprop sys.boot_completed)" == 0 ]
do
	sleep 1
done
magiskhide disable
magiskhide enable

MagiskHide nu reușește după o actualizare

În cazul în care ați actualizat recent Magisk sau Magisk Manager sau ambele, s-ar putea să vă confruntați cu eroarea MagiskHide care nu reușește. În astfel de momente, puteți încerca să activați și să dezactivați comutatorul MagiskHide. Porniți și dezactivați comutatorul de două ori sau de trei ori.

MagiskHide nu funcționează

În cazul în care primiți MagiskHide nu funcționează, puteți încerca mai întâi să activați și să dezactivați comutatorul. Dacă acest lucru nu ajută, și dacă totuși, MagiskHide nu reușește să ascundă rădăcina de la SafetyNet sau alte astfel de aplicații, puteți verifica dacă MagiskHide funcționează efectiv sau nu utilizează aplicația de verificare a rădăcinii.

Montați problemele de spațiu de nume

Dacă primiți eroarea „proc_monitor: nucleul dvs. nu acceptă montarea spațiului de nume”, probabil că aparatul dvs. are un nucleu Linux vechi. Versiunea minimă a nucleului ar putea fi 3.8. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să retransmiteți caracteristicile sau să încercați un alt kernel sau ROM.

MagiskHide nu apare în Manager

Această eroare ar putea apărea atunci când nucleul dispozitivului dvs. nu are suport pentru spațiul de nume de montare. Puteți încerca soluția pentru problema Mountspace Name de mai sus.

Cum se pornește Magisk Hide manual?

În general, caracteristica MagiskHide este activată automat. Cu toate acestea, dacă nu este activat și doriți să activați MagiskHide manual, iată ce puteți face –

Executați comanda de mai jos într-un terminal Emulator-

su
magiskhide disable
magiskhide enable

Sper că articolul de mai sus v-a ajutat la remedierea erorilor Magisk Hide. În cazul în care vă confruntați în continuare cu oricare dintre problemele de mai sus sau aveți orice alte probleme cu Magisk Hide, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi sticlă pentru a vă ajuta.

Stai acasă, stai în siguranță.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x