Cum se remediază PUBG Nu s-a inițializat eroarea Steam

⏱️ 5 min read

Remedierea PUBG nu a reușit să inițializeze eroarea Steam: – Nici măcar nu este necesar să menționăm aici ce este PUBG și ce înseamnă pentru un jucător PUBG. Când jucați jocul preferat sau sunteți pe punctul de a începe să îl jucați și dintr-o dată apare ceva pe ecran care nu vă permite să mergeți mai departe. Acesta ar fi coșmarul fiecărui jucător PUBG. Ceva similar cu acest lucru se întâmplă atunci când vă confruntați cu eroarea Steam „Nu s-a inițializat” PUBG. Pentru a nu fi deranjat de o astfel de eroare și a remedia eroarea Steam „Nu s-a inițializat” PUBG, iată un articol complet dedicat aceluiași

Ce este eroarea PUBG care nu a inițializat Steam?

PUBG, cel mai popular joc din toată această generație este jucat de milioane în fiecare zi. Grafica, experiența de joc, performanța jocului, stabilitatea și mulți alți factori de acest fel contribuie la perspectiva generală a acestui joc. Puteți juca acest joc pe iOS, Android și chiar pe Xbox.

Deși PUBG este o aplicație care funcționează perfect, uneori este posibil să vă confruntați cu probleme dacă sunteți utilizator Steam. Când utilizatorii Steam lansează PUBG, întâmpină, în general, o eroare – „Eroare la inițializarea erorii STEAM”. Practic, ecranul PUBG se blochează în acest moment și nu puteți juca jocul. Acest lucru este cu siguranță iritant atunci când sunteți gata să jucați jocul preferat și se întâmplă așa ceva.

Dar nu este nimic de îngrijorat, deoarece în acest articol, am acoperit pentru dvs. modalitățile prin care puteți remedia eroarea Steam „Nu a putut inițializa” PUBG. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii dați.

Cum se remediază eroarea PUBG la inițializarea Steam?

Oferiți mai jos 3 metode prin care puteți remedia eroarea Steam „Nu s-a inițializat” PUBG. Sperăm că una sau alta metodă vă va rezolva problema.

Metoda 1: – Remediați eroarea PUBG la inițializarea erorii Steam prin forțarea repornirii Steam

Pasul 1:- Pentru a forța repornirea Steam și a remedia PUBG „Nu s-a inițializat” eroarea Steam, accesați Task Manager. Puteți face acest lucru fie apăsând Tastele Ctrl + Shift + Esc cu totul sau puteți face clic dreapta pe Bara de activități și alegeți Managerul de activități.

Pasul 2:- Apoi faceți clic pe Fila Procese.

Pasul 3:- Următorul, Click dreapta pe fiecare PUBG (Tsl Game) și Procesul Steam sau aplicație.

Pasul 4: – Acum încercați din nou Lansarea PUBG și vedeți dacă problema a dispărut sau nu. În caz contrar, nu vă faceți griji, deoarece avem alte două metode pentru a remedia eroarea de abur PUBG „Nu s-a inițializat”.

Citiți mai multe: Descărcați cel mai rapid emulator Android pentru jocul PUBG

Metoda 2: – Rulați Steam ca administrator pentru a remedia eroarea Steam PUBG

Dacă metoda de mai sus nu v-a ajutat prea mult, atunci iată o altă metodă pe care o puteți efectua pentru a remedia eroarea Steam „Nu s-a inițializat” PUBG. Deși această metodă nu va funcționa pentru toată lumea, puteți încerca dacă aveți noroc.

Pasul 1:- Viziteaza Director de instalare Steam. În general îl veți găsi undeva – C: Program Files (x86) Steam sau C: Program Files Steam)

Pasul 2:- Aici veți da peste un fișier numit Steam sau Steam.exe. Faceți clic dreapta pe el pentru a alege fișierul și Rulat ca administrator.

Pasul 3:- Acum llansează PUBG.

Pasul 4: – Sperăm că nu veți mai vedea nicio problemă și chiar dacă vedeți, avem o altă metodă pentru a remedia eroarea de abur PUBG.

Citiți mai multe: Cum se remediază codul Netflix UI-800-2 pe Smart TV

Metoda 3: – Dezactivați optimizarea ecranului complet pentru a remedia PUBG Nu a reușit inițializarea erorii Steam

Pasul 1:- Mergi la Director de instalare Steam. În general îl veți găsi undeva- C: Program Files (x86) Steam sau C: Program Files Steam)

Pasul 2:- Acum du-te la steamapps common TslGame Binaries Win64 .

Pasul 3:- Apoi, va trebui să faceți clic dreapta pe TslGame sau prezent ca TslGame.exe și apoi lovit pe Proprietăți opțiune și accesați Compatibilitate secțiune.

Pasul 4: – Bifați caseta de selectare a Dezactivați optimizarea pe ecran complet. Apoi, încercați să lansați PUBG și să vedeți dacă problema este încă în viață.

În acest fel, puteți rezolva eroarea de abur „Eșuată la inițializarea” PUBG dezactivând optimizarea pe ecran complet.

Trebuie să citiți: este necesară modalitatea de remediere a autentificării Google Play

Cuvinte finale: –

Asta a fost despre remediere PUBG Nu s-a inițializat Eroare Steam. Sper că este posibil să fi rezolvat problema și să nu vă mai confruntați cu eroarea Steam „Nu s-a inițializat” PUBG. În caz de nelămuriri sau întrebări, nu ezitați să ne întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil. continuați să vizitați pagina noastră pentru mai multe astfel de articole sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util despre postările noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x