Cum se repară fișierele DWG deteriorate cu Toolbox de recuperare

Cum se repară fișierele DWG deteriorate cu Toolbox de recuperare
⏱️ 5 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Recovery Toolbox. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Dacă ar exista un tabel de ligă cu formate de fișiere profesionale pe care utilizatorii casnici nu-l întâlnesc foarte des, atunci DWG ar ocupa probabil acel grafic sau cel puțin ar fi în primele cinci. Formatul de fișier CAD utilizat de AutoCAD și alte venerabile software vechi de redactare este vechi, dar solid. În cele din urmă, a găsit utilizare în lumea graficii 3D ca format de schimb, permițând utilizatorilor să treacă de la un pachet grafic 3D la altul, o sarcină pe care o împarte cu alte formate vechi, cum ar fi 3DS și OBJ.

Deci, DWG are o istorie lungă și știți ce înseamnă asta – multe discuri vechi cu fișiere DWG, pe care chiar nu doriți să le pierdeți dacă le puteți ajuta. Prima linie de apărare cu fișiere DWG deteriorate sau care nu pot fi deschise este Cutie de instrumente de recuperare pentru DWG.

Recuperarea datelor cal de lucru

Cutie de instrumente de recuperare pentru DWG încarcă și analizează fișierele DWG deteriorate sau corupte și le rescrie într-un fișier nou într-un formular care poate fi deschis și utilizat. AI din cadrul software-ului înțelege cum sunt construite fișierele și corectează orice goluri și reconstruiește structura fișierului, salvându-l ca un fișier care vă va permite să examinați și să extrageți orice date utile.

DWG sunt în mod tradițional fișiere foarte mari, cu o mulțime de date înghesuite în ele, deci procesul nu este de obicei rapid, deși deținerea unui computer rapid vă poate ajuta. Ținând cont de cât de multe date este probabil, am crezut că au pătruns destul de repede pe datele de test pe care le-am hrănit, în special cu versiunea online a instrumentului. Totuși, este mai bine să o faci bine decât repede. Durează destul de mult timp pentru a procesa fișiere mai mari, dar aș fi înclinat să merg să prepar o ceașcă de ceai în timp ce își face treaba oricum, ca și din nou, este mai bine să o faci bine decât rapid.

Aducerea DWG înapoi cu Toolbox de recuperare

Cutie de instrumente de recuperare pentru DWG vine în două variante: online și offline. Instrumentul online vă invită să încărcați fișierul DWG deteriorat într-o interfață web unde fișierul va fi analizat și reparat. Instrumentul offline face o treabă foarte similară, dar folosește o aplicație desktop independentă, dar vom ajunge la asta într-un minut.

Pentru a utiliza instrumentul online, trebuie să accesați Cutie de instrumente de recuperare pentru DWG pagina web și încărcați fișierul DWG problematic.

Recovery Toolbox Dwg Ecranul principal online

Odată ce l-ați identificat pe unitate și l-ați încărcat, trebuie să furnizați o adresă de e-mail și să treceți un Captcha (pentru a verifica dacă sunteți om).

Recovery Toolbox Dwg Online Upload File

După ce fișierul este încărcat, analiza poate începe.

Recovery Toolbox Dwg Online Analize

Odată ce procesul de analiză adesea lung s-a finalizat, sunteți informat cu privire la succesul sau eșecul procesului și vi se oferă o previzualizare a fișierului recuperat pentru a vă asigura că acesta conține datele de care aveți nevoie din fișierul corupt.

Recovery Toolbox Dwg Online Recovery Complete and Pay

Dacă procesul durează mult, puteți lăsa fericit fișierul mestecat de software și vă puteți ocupa de afacerea dvs., deoarece veți primi un e-mail care vă anunță finalizarea recuperării.

Odată ce sunteți mulțumit de datele recuperate, puteți trece la faza de descărcare. Modelul de afaceri de aici este că, dacă fișierul poate fi recuperat, plătiți 5 USD și îl puteți descărca. Dacă eșuează, atunci nu le datorezi niciun cent. Având în vedere valoarea potențială a unui fișier DWG sau CAD, acest lucru nu este deloc exorbitant.

Alternativă offline

Aplicația descărcabilă independentă pentru Windows face aceeași reparație, dar trebuie să descărcați și să instalați aplicația desktop. În modul demo, software-ul va arăta dacă fișierele dvs. pot fi recuperate, dar, desigur, pentru a le recupera complet, trebuie să achiziționați o licență.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu încărcați fișierul în software.

Recovery Toolbox Dwg Ecran inițial

Lăsați software-ul să analizeze fișierul deteriorat.

Recuperare casetă de instrumente Dwg Processing

După ce ați terminat, veți putea să-l salvați ca fișier nou sau să-l exportați direct în AutoCAD (dacă îl aveți instalat).

Există câteva limitări mici la ceea ce poate face software-ul, dar acestea sunt minime dacă aveți software AutoCAD actualizat. Poate recupera numai fișierele create folosind AutoCAD versiunea 15 (sau AutoCAD 2000) și versiuni ulterioare și poate exporta date direct direct în AutoCAD 2000 sau versiuni ulterioare și nu AutoCAD LT.

Concluzie

Cutie de instrumente de recuperare pentru DWG este o investiție solidă dacă faceți o mulțime de CAD profesional. Desigur, nu este un lucru pe care îl veți folosi în fiecare zi, dar dacă fișierele pe care le creați în AutoCAD au o valoare comercială, aș considera că merită să aveți o soluție de prim ajutor viabilă în buzunarul din spate în cazul în care orice suport de stocare întreruperea hardware-ului sau a sursei de alimentare vă va corupe datele prețioase.

După cum sa menționat anterior, repararea fișierelor cu instrumentul online costă 5 USD. Offline puteți descărca și utiliza Cutie de instrumente de recuperare pentru DWG gratuit, dar pentru a finaliza procesarea fișierului și a-l salva, trebuie să achiziționați o licență. O licență personală pentru non-comercial este de 27 USD, o licență de afaceri pentru utilizare în medii comerciale este de 45 USD, iar o licență de site pentru utilizarea acesteia pe mai multe computere este de 99 USD. Ca o asigurare profesională pentru integritatea datelor, nu consider această preț exorbitant.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x