Cum se resetează sau se șterge memoria cache a magazinului Microsoft Windows în Windows 10

⏱️ 2 min read

Windows 8/10 a introdus caracteristica uimitoare a aplicației Microsoft Windows Store. Pe cât de utilă este această caracteristică în descărcarea diverselor aplicații pentru Windows, este la fel de dificil de întreținut. Uneori, vă puteți confrunta cu probleme cu Windows App Store la fel ca Google Play Store, adică aplicațiile se blochează pe jumătate în timp ce se actualizează sau se instalează. Acest lucru ar putea deveni foarte enervant dacă nu este tratat la momentul potrivit.

Pentru a face față unor astfel de probleme, iată o modalitate eficientă pe care o puteți folosi pentru a opri problemele Windows Store. Se poate reseta sau șterge memoria cache a magazinului Microsoft Windows în Windows 10, astfel încât să funcționeze bine. Iată cum puteți face acest lucru –

Resetați sau ștergeți memoria cache a magazinului Microsoft Windows în Windows 10

Este foarte simplu să resetați memoria cache Microsoft Store. Urma –

  • Pentru început, rulați CMD ca administrator.
  • Acum tastați WSReset.exe și apăsați butonul Enter.
  • Dacă nu știți cum să rulați CMD, puteți face pașii de mai sus în Incepe cautarea. Aici intra wsreset.exe.
  • Faceți clic dreapta pe rezultatul care apare și alegeți Rulat ca administrator.
  • Acum va apărea un prompt de comandă pe ecran și după aceea se va deschide Magazinul Windows. Veți primi apoi un mesaj de confirmare care va spune – „Memoria cache a magazinului a fost ștearsă. Acum puteți răsfoi magazinul pentru aplicații.
  • Acum reveniți la Windows Store și încercați să actualizați sau să instalați aplicațiile. Totul ar trebui să funcționeze bine acum.
  • Dar dacă nu, atunci veți vedea o eroare – „Windows nu poate găsi „ms-windows-store: PurgeCaches”. Asigurați-vă că ați introdus corect numele, apoi încercați din nou ”
  • În astfel de situații, înregistrați din nou aplicația Magazin Windows. Trebuie să rulați comanda de mai jos într-o fereastră de prompt de comandă ridicată.

powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ Env: SystemRoot WinStore AppxManifest.xml

Semnificația tatuajului Medusa Ru
Semnificația tatuajului Medusa Ru

Sperăm că pașii de mai sus v-au ajutat pe toți să resetați sau să ștergeți memoria cache a magazinului Windows Micorsoft. În caz de dubii, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Vă mulțumim că ați vizitat 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x