Cum se rezolvă eroarea de ștergere „Nu s-a putut găsi acest element ...” în Windows 10

Cum se rezolvă eroarea de ștergere „Nu s-a putut găsi acest element …” în Windows 10

V-ați lovit de o eroare „nu am putut găsi acest element” atunci când ștergeți fișiere, foldere sau pictograme în Windows 10? Mesajul complet spune: „nu s-a putut găsi acest articol: acest fișier / * * / nu mai este localizat în / * Nume folder * /. Verificați locația elementului și încercați din nou. ”

Cu siguranță este enervant, deoarece știți că fișierul nu este utilizat de un alt program. Obiectul problemă pur și simplu nu se va muta în Coșul de reciclare, indiferent de câte ori ați apăsat tasta Ștergere. Cele mai frecvente motive pentru această eroare sunt că fișierele au fost corupte, au folosit un nume nevalid sau nu au putut fi deblocate cu succes după închidere.

Urmați acest ghid simplu pentru a șterge cu ușurință fișierele care nu pot fi șterse atunci când întâlniți această eroare.

Să începem cu începutul

Înainte de a trece la soluția reală din acest ghid, ar trebui mai întâi să încercați câteva remedieri ușoare. Destul de frecvent, problemele fișierelor care nu pot fi șterse pot fi reparate la următoarea repornire sau actualizare. Accesați „Verificați dacă există actualizări” în setările sistemului și o repornire ușoară va rezolva orice problemă restantă.

Uneori, problema se datorează Windows Explorer, care este o aplicație master care vă accesează toate sistemele de fișiere. introduce Ctrl + Alt + Del pentru a naviga la procesul Windows Explorer și a termina sarcina. Reporniți încă o dată pentru a vedea dacă problema continuă.

Rezolvarea erorii de ștergere „Nu s-a putut găsi acest articol” utilizând linia de comandă

Utilizarea promptului de comandă Windows pentru a șterge eroarea este foarte simplă. Asigurați-vă că sistemul dvs. Windows 10 a fost actualizat pentru a evita erorile la promptul de comandă. După cum se arată, puteți localiza cu ușurință promptul de comandă din meniul Start Windows. Faceți clic dreapta și rulați-l ca mod de administrator.

Nu s-a putut găsi Cmd 1

Accesați fișierul / folderul / pictograma problemă și copiați calea acestuia. Va trebui să utilizați acest lucru în promptul de comandă Windows. Asigurați-vă că ați activat copierea-lipire în aplicația CMD sau altfel va trebui să tastați întreaga cale.

Nu s-a putut găsi calea de copiere 1

Introduceți următoarea linie de text în fereastra cmd și apăsați Enter:

Nu s-a putut găsi Paste File Path 1

Apoi, introduceți următoarele rânduri și apăsați Enter. Aceasta vă va oferi toate detaliile rămase ale fișierului.

Nu s-au putut găsi detaliile fișierului 1

Verificați din nou calea fișierului și puteți vedea o porțiune de prefix afișată în mod vizibil înainte de numele fișierului / folderului. Copiați porțiunea selectată. Pentru aceasta, utilizați Ctrl + A pe întreaga fereastră și eliberați pur și simplu clicul mouse-ului pentru a selecta doar porțiunea dată. Puteți, de asemenea, să îl tastați dacă preferați asta.

Nu s-a putut găsi Ctrl C 1

În rândul următor, lipiți calea copiată după următorul text care indică un fișier / folder care trebuie redenumit. Dați fișierului sau folderului un nume nou. Nu păstrați noul nume necompletat sau va afișa o eroare de sintaxă.

Nu s-a putut găsi Ctrl V 1

Fișierul sau folderul cu probleme a fost redenumit cu succes din promptul de comandă, așa cum se arată aici. Puteți modifica cu ușurință proprietățile sale după aceasta și chiar șterge-o definitiv.

Nu s-a putut găsi fișierul redenumit 1

Ștergerea fișierelor în modul sigur

În cel mai rău caz, dacă fișierele sau folderele nu pot fi eliminate chiar folosind metoda promptului de comandă, îl puteți șterge oricând în modul de siguranță Windows 10. Schimbați „opțiunile avansate de pornire” din meniul Start și faceți clic pe opțiunea „Repornire avansată” Startup avansat. Aceasta se va lansa în modul sigur în care ștergerea fișierelor cu probleme este mai ușoară. Avem un ghid detaliat în acest sens.

Aici ați învățat cum să remediați problema fișierului / folderului care nu se poate elimina în Windows 10 din cauza erorii „Nu am putut găsi acest element”. Spuneți-ne mai jos dacă acest lucru vă rezolvă problemele.

Legate de:

Scroll to Top