Cum se rezolvă eroarea Google „Trafic neobișnuit de pe computerul dvs. de rețea”

Cum se rezolvă eroarea Google „Trafic neobișnuit de pe computerul dvs. de rețea”

⌛ Reading Time: 5 minutes

Deși, de obicei, nu se întâmplă des, eroarea Google „trafic neobișnuit de pe computerul de rețea” este frustrantă și confuză. Puteți obține această eroare doar din navigarea normală, indiferent dacă aveți sau nu „trafic neobișnuit”. Există mai multe motive diferite pentru care ați putea vedea eroarea împreună cu câteva remedieri pentru a preveni sau cel puțin a reduce frecvența cu care o vedeți.

Ce înseamnă?

La început, s-ar putea să vă panicați văzând eroarea „trafic neobișnuit de pe computerul din rețea”. Primul tău gând este probabil pe linia „Am un virus”. Acesta a fost primul meu gând când l-am văzut.

Deși ar putea fi un virus, Google (indiferent de browserul pe care îl utilizați) vă oferă această eroare ori de câte ori gigantul căutării suspectează trafic automat. Potrivit Google, folosind roboți, răzuitoare web, programe pentru computer și servicii automate pentru căutare vă poate bloca. Același lucru este valabil dacă utilizați programe automate pentru a verifica rangurile site-urilor web.

Dacă ești așa cum eram și nu folosești niciunul dintre aceste lucruri, probabil că te simți chiar mai confuz chiar acum. Deși cele de mai sus sunt motivul oficial al Google pentru a da eroarea, există și alte câteva motive:

  • Prea multe căutări într-o perioadă scurtă (perioada respectivă nu este specificată)
  • Folosirea unui computer public (atunci când toate computerele sunt utilizate, există numeroase căutări care au loc într-o perioadă scurtă)
  • Utilizarea unui VPN (Google poate limita căutările VPN mai mult decât căutările standard)

  • Infecție malware
  • Folosirea prea des a operatorilor de căutare

În timp ce primiți această eroare, nu mai puteți efectua mai multe căutări Google până când nu rezolvați cu succes un reCAPTCHA. Uneori acest lucru funcționează și alteori nu. Uneori nu veți vedea deloc un reCAPTCHA.

Dacă nu vedeți una sau nu funcționează, există încă speranță. Sau, dacă vedeți adesea această eroare, există încă lucruri pe care le puteți face dincolo de rezolvarea reCAPTCHA-urilor nesfârșite, pe care, să fim de acord, le urăște toată lumea.

Căutați programe malware

Cum să rezolvați traficul neobișnuit de pe computerul dvs. de rețea Google Eroare malware

Primul pas este să vă scanați sistemul pentru a detecta malware. Dacă nu căutați atât de mult pe Google sau nu utilizați instrumente de căutare automate, malware-ul este o posibilitate reală. Instrumentele antivirus gratuite funcționează de obicei bine pentru efectuarea unei scanări profunde. Instrumente precum Malwarebytes se concentrează mai mult pe malware și ransomware. Deși este posibil ca instrumentele gratuite să nu ofere întotdeauna protecție în timp real, acestea vă pot ajuta să eliminați orice malware care vă provoacă în prezent probleme.

Resetați routerul / modemul

„Traficul neobișnuit din rețeaua computerului” ar putea fi o simplă neînțelegere între Google și routerul sau combo-ul router / modem. Simpla resetare a routerului reîmprospătează conexiunea.

Cum să rezolvați traficul neobișnuit de pe computerul dvs. de rețea Google Error Router

Opriți routerul, așteptați 30 de secunde până la câteva minute și porniți-l din nou. Unele routere au și un buton de resetare, deși nu toate. Resetarea routerului este, de asemenea, un pas excelent de depanare dacă aveți probleme generale de rețea.

Ia o pauză

S-ar putea să sune la fel de enervant ca eroarea însăși, dar dacă v-ați transformat brusc într-un utilizator Google performant, luarea unei pauze poate fi singura modalitate de a împiedica Google să vă vadă ca un bot.

De exemplu, ca scriitor, fac cercetări în mod constant. Obișnuiam să văd eroarea la fiecare câteva luni. Apoi, Google a decis să combată și mai mult căutările automate. În timpul unui anumit proiect, efectuam mai multe căutări pe minut. Nicio cantitate de reCAPTCHA nu a rezolvat problema. Trebuia doar să-mi încetinesc căutările.

Cum să rezolvați traficul neobișnuit de pe computerul dvs. de rețea Eroare Google Recaptcha

De fapt, am ajuns să folosesc Bing în timp ce Google s-a liniștit. Este important să rețineți că, chiar dacă utilizați motoare de căutare alternative, unele dintre ele continuă să obțină rezultate de la Google. Deci, dacă sunteți blocat să căutați pe Google, este posibil să primiți în continuare o eroare de la ei.

Dezactivați VPN-ul

Nu toate VPN-urile sunt create egale. De fapt, unii dintre ei sunt mai răi decât să nu folosească deloc VPN. Bineînțeles, Google nu-i place pe niciuna dintre acestea, deoarece îngreunează Google urmărirea dvs. Unele VPN-uri, totuși, sunt incredibil de nesigure. Acestea sunt blocate de Google.

Dacă ați început să utilizați un VPN nou, în special unul gratuit și vedeți eroarea Google „trafic neobișnuit din rețeaua computerului”, opriți VPN-ul și încercați din nou să căutați. Dacă totul funcționează bine, problema VPN este VPN.

Conectați-vă la Google

Cum să rezolvați traficul neobișnuit de pe computerul dvs. de rețea Google Error Login

Deși, de obicei, aceasta nu este cauza, am avut noroc personal dacă mă conectez la contul meu Google și apoi caut. Numeroase căutări în timp ce sunteți deconectat pot determina Google să creadă că sunteți un robot și nu un utilizator uman. Acest lucru m-a ajutat ocazional. Deși nu sunteți niciodată cu adevărat anonim cu Google, există modalități de a vă face căutările mai private.

De asemenea, puteți încerca să utilizați un alt dispozitiv, dacă este posibil. Nu funcționează întotdeauna, dar dacă telefonul dvs. folosește date mobile, traficul apare dintr-o altă rețea decât computerul dvs.

Răbdarea este, din păcate, cea mai bună soluție. Pe cât de ciudat pare, Google, motorul de căutare numărul unu, preferă de fapt să căutați mai rar. Încercați pașii de depanare de mai sus pentru a pune capăt acestei erori frustrante.

Legate de:

  • Cum se activează / dezactivează funcția de previzualizare a imprimării Google Chrome
  • Cum să utilizați Google Ngram mai eficient
  • 5 dintre cele mai bune alternative Google Lens pentru Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.