Cum se salvează atașamentele Gmail pe Android

Cum se salvează atașamentele Gmail pe Android
⏱️ 2 min read

Salvarea atașamentelor Gmail pe telefonul dvs. pe Android a fost exagerat de complicată, dar de la o actualizare majoră a aplicației Android anul trecut, a devenit mult mai ușoară. Nici nu mai trebuie să vă aflați în firul de e-mail propriu-zis care conține atașamentul pentru al descărca pe telefon!

Aici vă vom arăta câteva metode pentru salvarea atașamentelor Gmail pe Android.

Versiunea modernă a aplicației Gmail vă permite să accesați direct atașamentele de e-mail din căsuța de e-mail.

Notă: „Densitatea listei de conversații” va trebui să fie pe Implicit sau Confortabil pentru a vedea atașamentele din căsuța de e-mail. Pentru a schimba acest lucru, atingeți pictograma meniului hamburger din colțul din stânga sus al Gmail -> Setări -> Setări generale -> Densitatea listei de conversații, apoi schimbați-o la setarea relevantă.

Acum, înapoi în căsuța de e-mail Gmail, puteți vedea atașamentele chiar sub previzualizarea e-mailului.

Cum să salvați atașamentele Gmail în căsuța de e-mail Android 2

Atingeți atașamentul pentru ao deschide, apoi atingeți pictograma meniului cu trei puncte din colțul din dreapta sus și faceți clic pe Salvați (sau Salvați pe unitate).

Cum să salvați atașamentele Gmail pe Android Salvați

Alternativ, puteți descărca atașamente din interiorul firului de e-mail individual. Navigați la adresa de e-mail exactă care conține atașamentul dorit, apoi apăsați pictograma Descărcare de lângă atașament.

Cum să salvați atașamentele Gmail pe Android

După ce ați descărcat atașamentul Gmail pe telefonul dvs., acesta ar trebui să fie în folderul Descărcări (sau orice alt set pe care îl setați ca folder implicit de descărcare pe telefon). Puteți accesa acest lucru utilizând aplicația implicită de gestionare a fișierelor de pe telefon (numită „Fișiere” pe Android stoc), apoi navigând la folderul Descărcare din cadrul acestuia.

Și așa se face! Dacă vrei să stăpânești cu adevărat Gmail, citește lista noastră de comenzi rapide Gmail sau cum să transformi Gmail într-o aplicație desktop în Windows 10.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x