Cum se salvează fișierele primite în mesaje pe iOS

Cum se salvează fișierele primite în mesaje pe iOS
⏱️ 3 min read

Aplicația Apple Messages este metoda principală de trimitere și primire a mesajelor pe un dispozitiv iOS. De asemenea, găzduiește iMessage, care este serviciul exclusiv de mesaje Apple între dispozitivele Apple. Acest lucru vă permite să trimiteți mesaje și alte articole de pe orice iPhone / iPad / Mac către altul.

Majoritatea oamenilor consideră că iMessage poate fi utilizat doar pentru a trimite / primi mesaje. Cu toate acestea, vă permite, de asemenea, să trimiteți și să primiți toate tipurile de fișiere și atașamente, cum ar fi fotografii, linkuri, documente, mesaje audio și multe altele.

În acest ghid vă vom arăta cum să salvați fișierele sau atașamentele primite prin iMessage în aplicația Fișiere pentru acces ușor.

Cum se salvează fișiere în iMessage

1. Deschideți aplicația Mesaje de pe dispozitivul dvs. iOS.

2. Deschideți conversația care conține atașamentul pe care doriți să îl salvați.

3. Apăsați pe bula de contact din partea de sus a ecranului, apoi pe bula de informații care apare.

4. Derulați în jos până la secțiunea atașament. Aici veți găsi toate fișierele care au fost partajate în firul conversației. Acestea sunt împărțite în diferite tipuri de fișiere, cum ar fi Fotografii, Documente etc. Atingeți „Vedeți toate” dacă este necesar pentru a găsi fișierul pe care doriți să îl salvați.

Salvare fișiere mesaje Fișiere documente

5. Apăsați pe pictograma Partajare din colțul din dreapta sus al ecranului.

Salvare Mesaje Fișiere Pictogramă Partajare

6. Derulați în jos până la meniul Acțiuni și selectați „Salvare în fișiere”.

Salvare fișiere mesaje Salvare în fișiere

În meniul care urmează, puteți alege să salvați fișierul într-un folder de pe iPhone sau direct în iCloud pentru sincronizarea ușoară între dispozitivele dvs.

Salvați locația fișierelor de mesaje

7. După ce ați selectat locația, atingeți Salvare în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a salva fișierul.

Asta e tot. Fișierul dvs. ar trebui acum să fie salvat în locația aleasă. Dacă doriți să o accesați mai târziu, pur și simplu deschideți aplicația Fișiere de pe dispozitiv și navigați la locație și deschideți-o. Acest lucru este mult mai ușor decât să răsfoiți firul de mesaje pentru a găsi fișierul pe care doriți să îl vizualizați.

Meniul Acțiuni include și alte opțiuni pe care ați putea dori să le încercați. De exemplu, puteți alege să salvați o fotografie într-un anumit album în locul aplicației Fișiere. De asemenea, puteți alege să îl salvați direct în iCloud Photos.

Legate de:

  • Cum să vă schimbați culoarea bulei iMessage în iOS
  • Cum să dezactivați efectele iMessage pe iPhone
  • Cum să obțineți iMessage pe un dispozitiv Android

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x