Cum se schimbă culoarea și tema în Chrome

Come cambiare il colore e il tema in Chrome
⏱️ 6 min read

Chrome este unul dintre cele mai populare browsere, dar suntem cu toții de acord că arată destul de plictisitor. Aspectul minimal este în regulă, dar nu ar fi frumos dacă l-ați putea personaliza? Puteți schimba culoarea și tema în Chrome, împreună cu adăugarea propriilor imagini pentru a înlocui albul și griul normal. Puteți chiar să creați teme personalizate pentru alții.

Teme din Magazinul web Chrome

Cea mai simplă opțiune este instalarea unei teme preexistente din Magazin web Chrome. De asemenea, puteți accesa zona temelor din Magazinul web deschizând meniul Chrome și selectând Setări.

Derulați în jos până la secțiunea Aspect și faceți clic pe săgeata de lângă „Tema Deschideți Magazinul web Chrome”.

Cum să schimbați culoarea și tema în aspectul Chrome

Răsfoiți prin magazin pentru a vedea marea varietate de teme disponibile. Selectați orice temă pentru a vizualiza mai multe detalii, cum ar fi ceea ce este inclus, cât de des este actualizată și pentru a vedea recenzii de la alți utilizatori. Există mii de opțiuni din care puteți alege, așa că utilizați filtrul Categorii și chiar filtrul Evaluări pentru a restrânge opțiunile.

Cum să schimbați culoarea și tema în temele magazinului Chrome

Când găsiți una care vă place, selectați-o și faceți clic pe butonul „Adăugați la Chrome” pentru ao instala.

Cum să schimbați culoarea și tema în instalarea Chrome

Ar trebui să dureze doar câteva secunde înainte ca tema dvs. din Chrome să se schimbe. Când deschideți o filă nouă, veți vedea noul fundal. Indiferent de site-ul pe care îl vizitați, filele și marginile dvs. păstrează noua temă.

Cum să schimbați culoarea și tema în Chrome instalat

Eliminați o temă din Chrome

Dacă doriți altceva, aveți două opțiuni. Reveniți la Setări și derulați în jos până la Aspect.

Chrome păstrează doar tema curentă. Dacă doriți ceva diferit, faceți clic pe săgeata de lângă Tema pentru a vizita din nou Magazinul web. Când instalați o temă nouă, cea veche este înlocuită.

Cum să schimbați culoarea și tema în resetarea Chrome

De asemenea, puteți face clic pe Resetare la valorile implicite lângă Tema pentru a reseta tema la aspectul său original. Puteți reinstala oricând orice temă, atâta timp cât este încă disponibilă în Magazinul web.

Schimbați culorile și imaginea de fundal

Dacă doriți doar să adăugați o imagine de fundal la filele noi sau să schimbați schema de culori, deschideți Chrome și faceți clic pe pictograma Editați (creion) din dreapta jos.

Cum să schimbați culoarea și tema în Chrome Edit

În fila Background din stânga, puteți încărca orice imagine doriți sau alegeți din câteva fundaluri preinstalate.

Cum să schimbați culoarea și tema în schimbarea Chrome

Alegeți secțiunea Culoare și temă din stânga pentru a schimba schema de culori. De asemenea, puteți dezinstala orice temă curentă. Alegeți dintre combinațiile de culori prestabilite sau creați-vă propriul cu ajutorul pictogramei cu picurătorul.

Cum să schimbați culoarea și tema în culorile Chrome

Faceți clic pe Terminat când ați terminat pentru a ieși și a vă bucura de modificările dvs. Dacă nu vedeți niciuna dintre aceste opțiuni de editare, actualizați la cea mai recentă versiune de Chrome. Versiunile mai vechi (anterioare versiunii 77) nu au aceste caracteristici activate. Trebuie să activați steagurile Chrome pentru a le utiliza, dar este mai ușor să le actualizați.

Creați-vă propria temă în Chrome

De asemenea, puteți crea propriile teme Chrome. În timp ce vă puteți codifica propria, o metodă mai ușoară este folosirea Creatorul temei Chrome Theme Beta. Este un instrument gratuit care nu necesită cunoștințe de codificare. Tema Beta are, de asemenea, o varietate de teme Chrome din care să alegeți.

Fila Basic vă permite să încărcați o imagine, să generați culori compatibile din aceasta și să creați un pachet tematic pentru a fi instalat. Există instrumente în cadrul instrumentului despre cum să utilizați pachetul de teme.

Cum să schimbați culoarea și tema în Chrome Creator

Dacă doriți mai multă personalizare, filele Imagini și Culori vă oferă mai mult control asupra fiecărui element al temei.

Cum să schimbați culoarea și tema în culorile imaginilor Chrome

Puteți previzualiza modificările dvs. în exemplul de fereastră Chrome din editor. Dacă nu îți place ceea ce vezi, continuă să-ți modifici setările până când le obții corect.

Puteți personaliza în continuare noua pagină a filelor Chrome pentru a afișa lucruri precum vremea și ora folosind o extensie gratuită la îndemână.

Legate de:

  • Cum se creează un cod QR instantaneu în Google Chrome
  • 5 extensii Chrome care automatizează sarcinile de navigare plictisitoare
  • Cum să importați și să exportați marcaje în Google Chrome

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...