Cum se schimbă dimensiunea barei de activități pe Windows 11

1643408208 Cum se schimba dimensiunea barei de activitati pe Windows 11
⏱️ 2 min read

Windows 11 introduce o versiune actualizată a barei de activități cu un design nou care aliniază toate elementele în centrul ecranului și include butoane noi pentru meniul Start, Căutare, Vizualizare activități și Widgeturi.

Deși Taskbar are un design similar cu cel disponibil pe Windows 10, noua versiune (în prezent) nu are unele caracteristici esențiale, inclusiv capacitatea de a schimba dimensiunea Taskbar. Cu toate acestea, a fost descoperit (prin @thebookisclosed) că este posibil să modificați Registrul pentru a schimba dimensiunea la mic, mediu sau mare.

Dacă vă numărați printre acei utilizatori cărora le place meniul clasic Start, îl puteți readuce și pe Windows 11 editând Registrul cu aceste instrucțiuni.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a mări sau micșora bara de activități pe Windows 11. (Consultați și acest tutorial video subliniind pașii pentru a redimensiona bara de activități.)

Avertizare: Este foarte important să rețineți că modificarea Registrului Windows poate cauza probleme serioase dacă nu este utilizat în mod corespunzător. Se presupune că știți ce faceți și că ați creat o copie de rezervă completă a sistemului înainte de a continua.

Schimbați dimensiunea barei de activități pe Windows 11

Pentru a modifica dimensiunea barei de activități pe Windows 11, urmați acești pași:

 1. Deschis start pe Windows 11.

 2. Caută regedit și faceți clic pe rezultatul de sus pentru a deschide aplicația.

 3. Căutați următoarea cale:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced
 4. Faceți clic dreapta pe Avansat tasta, selectați Nou, și faceți clic pe DWORD (32 de biți) Valoare.

  Cheie Registry Advanced

 5. Denumiți cheia TaskbarSi și apăsați introduce.

 6. Faceți dublu clic pe DWORD nou creat și modificați-i valoarea de la 0 la 2 pentru a schimba dimensiunea pictogramelor din bara de activități la mare. Valoarea 0 este pentru dimensiuni mici și 1 este pentru dimensiunea implicită a pictogramei.

  Windows 11 modifică dimensiunea barei de activități
  Windows 11 Taskbar modifică dimensiunea

 7. Apasă pe O.K buton.

 8. Reporniți computerul.

După ce ați finalizat pașii, bara de activități va reflecta dimensiunea specificată pe Windows 11.

Dacă doriți să anulați modificările, puteți urma întotdeauna aceleași instrucțiuni, dar pornit pasul nr. 4, faceți clic dreapta pe TaskbarSi DWORD și selectați Șterge buton.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x