Cum se schimbă imaginea de fundal Windows 10 fără activare

Cum se schimbă imaginea de fundal Windows 10 fără activare
⏱️ 3 min read

Unul dintre primele lucruri pe care le puteți face atunci când primiți noul computer este schimbarea fundalului. Este una dintre multele modalități prin care puteți oferi computerului dvs. o atingere personală. Odată ce te-ai săturat de asta, îl vei schimba mereu.

Când aveți Windows activat pe computer, schimbarea imaginii de fundal a computerului este rapidă și ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să accesați „Setări -> Personalizare” și să alegeți imaginea de fundal. Dar, chiar și ceva la fel de simplu ca înlocuirea tapetului poate fi o provocare dacă Windows nu este activat.

De ce trebuie să activați Windows?

Activarea Windows este un proces diferit dacă îl comparați cu procesul în care ați introdus codul de activare. De asemenea, nu are nimic de-a face cu procesul de post-instalare, deci de ce îi determină pe Microsoft să activeze Windows pe computerul lor?

Microsoft dorește să se asigure că copia Windows utilizată este utilizată numai pe un singur computer. Pentru a vă asigura că acesta este cazul, Microsoft dorește să creeze un link care ar trebui să împiedice un utilizator să folosească aceeași copie pe un alt computer.

Cum se schimbă imaginea de fundal pe un computer Windows 10 neactivat

O modalitate prin care puteți schimba imaginea de fundal este prin exploratorul de fișiere. Dacă nu ați făcut-o deja, creați un folder în care doriți să păstrați imaginile de fundal salvate. De exemplu, să presupunem că doriți să creați un folder nou în Documente. Faceți clic dreapta pe un spațiu gol și mutați cursorul la opțiunea Nou. Treceți cu mouse-ul peste pentru a găsi opțiunea folder.

După ce ați creat folderul, salvați imaginile de fundal pe care doriți să le adăugați pe computer, dar asigurați-vă că le salvați în acest folder. Deschideți exploratorul de fișiere și accesați folderul Wallpaper creat recent. Faceți clic dreapta pe acesta și faceți clic pe „Setați ca fundal pentru desktop”.

on-setas

De îndată ce faceți clic pe „Set”, noul dvs. tapet va fi gata pentru dvs. Nu va trebui să vă uitați din nou la același tapet vechi.

Schimbați imaginea de fundal Windows 10 neactivată utilizând Internet Explorer

Dacă aveți probleme cu prima metodă dintr-un anumit motiv, puteți utiliza Internet Explorer pentru a ocoli activarea Windows. Cel mai simplu mod de a găsi Internet Explorer este să îl căutați în bara de căutare Cortana.

Când funcționează, este la fel de ușor ca să tastați ceva de genul tapetului Grand Canyon în bara de căutare și să faceți clic dreapta pe imagine.

pe spate

De data aceasta veți vedea o opțiune „Setați ca fundal” care va schimba automat imaginea de fundal. Această opțiune este la îndemână dacă nu doriți să descărcați imaginea pe computer pentru a economisi spațiu. După cum puteți vedea, nu este necesar să aveți Windows activat pentru a schimba imaginea de fundal de pe computerul dvs. Windows 10.

Concluzie

Microsoft va seta întotdeauna lucrurile astfel încât lucrurile să fie întotdeauna făcute în felul lor. Din fericire, există de obicei o cale de a evita aceste limitări. Acum, puteți să vă schimbați tapetul ori de câte ori doriți și să vă uitați doar la tapetul care vă place. Ce tapet ați adăugat după ce ați citit aceste sfaturi?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x