Cum se schimbă imaginea ecranului de conectare Windows 10

Cum se schimbă imaginea ecranului de conectare Windows 10
⏱️ 2 min read

Ecranul de conectare este primul lucru pe care îl vedeți atunci când deschideți Windows 10. Într-un fel, este mica dvs. fereastră către experiența dvs. Windows, așa că doriți să o faceți să arate bine.

Anterior, era neobișnuit de complicat să schimbi ecranul de conectare din cel implicit ales de Windows 10 pentru tine, dar acum a devenit mult mai ușor datorită unei soluții care este integrată chiar în sistemul de operare. În acest articol rapid vă vom arăta cum să schimbați imaginea de pe ecranul de conectare Windows 10.

1. Mai întâi, faceți clic dreapta pe un spațiu gol de pe desktop și faceți clic pe „Personalizați”.

2. Apoi, faceți clic pe „Blocare ecran” în panoul din stânga (da, știm că acest lucru nu este același cu ecranul de conectare – purtați cu noi!), Apoi sub meniul derulant „Fundal” puteți alege între trei opțiuni pentru imaginea ecranului de blocare:

  • Reflector Windows vă va arăta o imagine frumoasă diferită în fiecare zi, datorită Microsoft.
  • Imagine vă permite să selectați o anumită imagine pe care să o aveți pe ecranul de blocare.
  • Slideshow vă permite să selectați un folder (sau foldere) în care ecranul dvs. de conectare va parcurge imaginile (puteți apăsa „Setări avansate pentru prezentarea de diapozitive” pentru a regla fin cum va funcționa prezentarea de imagini.)

modificați-windows-10-login-sign-in-screen-image-slideshow

După ce ați selectat fundalul pe care îl doriți pentru ecranul de blocare, derulați în jos în fereastra ecranului de blocare până la opțiunea „Afișați imaginea de fundal a ecranului de blocare pe ecranul de conectare”. Faceți clic pe glisorul pentru „Activat”, iar ecranul dvs. de conectare va avea acum aceeași imagine cu ecranul de blocare, pe care îl puteți controla din această fereastră!

schimbați-windows-10-login-sign-in-screen-image-sync-with-login-screen

Concluzie

Asta este tot ce trebuie să faceți pentru a vă schimba ecranul de conectare și pentru ca Windows să vă întâmpine în fiecare zi cu exact imaginea dorită. Dacă doriți să personalizați mai mult desktopul Windows 10, consultați ghidul nostru despre cum să setați tapetul zilnic Bing ca fundal desktop Windows.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x