Cum se schimbă limba în recuperarea TWRP?

⌛ Reading Time: 2 minutes

În acest articol, vă vom împărtăși cu toți Cum să schimbați limba în recuperarea TWRP.

Chiar dacă nu sunteți un utilizator Android avansat, sunt sigur că s-ar putea să fi dat peste termenul de recuperare TWRP cel puțin o dată. Când vine vorba de recuperări personalizate intermitente, primul care îmi vine în minte este TWRP Recovery.

TWRP sau Team Win Recovery Project domină lumea Android de ceva timp. Și există un motiv pentru asta. TWRP Recovery oferă utilizatorilor cele mai bune servicii. Recenta recuperare TWRP 3.5. Cea mai recentă versiune pentru dispozitivele Android este un astfel de exemplu.

Chiar înainte și după TWRP, au existat numeroase proiecte de recuperare, cum ar fi recuperarea CWM, recuperarea OrangeFox, etc. Dar niciunul dintre ele nu a fost la fel de impactant ca TWRP.

Vorbind despre recuperarea TWRP, o mulțime de dezvoltatori lansează recuperări TWRP înainte de a fi oficială, deoarece site-ul TWRP necesită ceva timp pentru a încărca aceste recuperări.

Deci, aceste recuperări înainte de timp au stabilit de obicei limba locală implicită. Datorită prezenței sale globale, recuperările lor ar putea fi în orice limbă a lumii, dar cel mai probabil în chineză sau rusă.

Nu ratați – Descărcați și instalați TWRP Recovery pe dispozitivele Android

Deci, dacă sunteți și dvs. un utilizator TWRP și așteptați cu nerăbdare TWRP sau descărcați recuperarea neoficială TWRP, dar limba nu este cea pe care o înțelegeți, atunci puteți schimba limba în TWRP cu ajutorul unui ghid ușor dat mai jos-

Cum se schimbă limba în recuperarea TWRP?

Iată un ghid despre cum să schimbați limba în TWRP –

Pasul 1. A începe cu, Porniți în TWRP Recovery pe dispozitiv. puteți utiliza combinații de taste sau comenzi ADB.

Pasul 2. Odată ce vă aflați în meniul principal al TWRP Recovery, apăsați pe a 6-a pictogramă / casetă. Acesta este Setări meniul.

Pasul 3. Acum veți vedea meniul Setări generale. Pentru a accesa opțiunea Limbă, apăsați pe Pictogramă glob din bara de meniu superioară din extrema dreaptă.

Pasul 4. Aici, veți vedea o listă de limbi. Alege cel pe care vrei să-l setezi.

Pasul 5. În cele din urmă, atingeți butonul prezent în colțul din dreapta jos al ecranului.

Asta e. Ați schimbat cu succes limba TWRP.

Concluzie

Site-ul oficial TWRP poate fi lent uneori pentru a lansa cele mai recente versiuni TWRP pentru dispozitive. Prin urmare, mulți utilizatori dornici optează pentru versiuni TWRP neoficiale.

Cu toate acestea, deoarece aceste versiuni au preferat setarea limbii în limbile locale, ar putea fi dificil pentru alți utilizatori.

În astfel de momente, puteți utiliza ghidul de mai sus și schimbați limba în TWRP. Sper că toți ați putea schimba cu ușurință limba în recuperarea TWRP cu ajutorul ghidului de mai sus.

În caz de dubii, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.