Cum se schimbă numărul IMEI Android fără rădăcină

⏱️ 5 min read

Schimbați numărul IMEI Android: Numărul IMEI al Androidului dvs., care este specific pentru fiecare dispozitiv, este important pentru orice activitate, deoarece este format din acele cifre cruciale care vă verifică contul atunci când apelați furnizorul de servicii în caz de urgență sau necesități vitale. Datorită și importanței sale, există o serie de motive pe listă pentru a schimba numărul IMEI al dispozitivului dvs.

Deoarece puteți utiliza numărul IMEI pentru a localiza dispozitivul în cazul în care acesta este pierdut sau furat, îl puteți utiliza și pentru a vă face dispozitivul de urmărit. Am înrolat toate motivele posibile pentru care ar trebui să modificați numărul IMEI al dispozitivului dvs. la sfârșitul articolului. Continuați să citiți mai departe pentru mai multe.

Disclaimer Acest articol constă doar în modul în care vă puteți schimba numărul IMEI. Noi, la androidjungles.com, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice fel de pierdere sau deteriorare cauzată dispozitivului dvs. în timp ce efectuați pașii prezentați aici. Faceți-o pe propriul risc.

Ce este un număr IMEI?

IMEI este abrevierea pentru International Mobile Equipment Identity la care puteți avea acces la * 06 # de pe tastatură. Acest număr, spre deosebire de numărul de serie, este un format standard. Se dovedește a fi util atunci când doriți să vă conectați dispozitivul la orice rețea mobilă.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

IMEI vă oferă detalii despre producător, cum ar fi data fabricării țării de origine. Furnizorii de rețele GSM utilizează numărul dvs. IMEI. Puteți utiliza acest număr dacă doriți să vă blocați dispozitivul atunci când este furat sau pierdut.

IMEI este obligatoriu pentru rețeaua de telefonie mobilă fără de care dispozitivul dvs. este egal cu invalid. Unii utilizatori folosesc, de asemenea, IMEI ca număr de serie, deoarece IMEI este singurul număr unic pe care niciun alt telefon decât al tău nu poate avea exact unul.

Cum să găsiți numărul IMEI al telefonului dvs.?

 • În primul rând, opriți telefonul. Deși puteți pur și simplu să scoateți bateria și să economisiți timp la oprirea telefonului, această acțiune bruscă poate provoca pierderea datelor sau chiar aplicațiile se pot deteriora atunci când sursa de alimentare este îndepărtată brusc.
 • Acum scoateți capacul din spate al telefonului împreună cu bateria.
 • Veți da peste un fel de autocolant de etichetă albă atașat pe partea din spate a bateriei. Acolo veți găsi numărul IMEI al dispozitivului dvs.

Sau puteți face după cum urmează în cazul în care nu ați putut găsi numărul IMEI prin pașii de mai sus:

 • Mergi la Setări de telefon.
 • Acum căutați Despre dispozitiv și apăsați pe el. În fila Despre dispozitiv, veți vedea opțiunea de stare.
 • În fila de stare, deruleaza in jos până când vedeți Număr IMEI.
 • Pe unele dispozitive, uneori, va trebui să faceți clic pe Mai mult Opțiune înainte de a merge la Despre dispozitiv, care conține numărul de serie al dispozitivului dvs.

Cum se schimbă numărul IMEI Android fără rădăcină?

 • Pe tastatura de pe dispozitivul dvs., formați * # 7465625 # sau puteți, de asemenea, să formați * # * # 3646633 # * # *.
 • Acum atingeți Opțiune de conectivitate sau Bloc de apel.
 • Căutați opțiunea de CDS și apăsați pe el.
 • Mergi la Radio-Info.
 • Pentru telefonul Dual SIM, veți întâlni două opțiuni – IMEI_1 [SIM1] și IMEI_2 [SIM2]. Alegeți-l pe cel al cărui IMEI doriți să îl modificați.
 • Schimbați IMEI conform celor de mai jos-

AT + EGMR = 1,7, „IMEI_1” și AT + EGMR = 1,10, „IMEI_2”

 • Acum trebuie să schimbați IMEI1 sau IMEI2, cu numărul dorit. După aceea, apăsați pe TRIMITE.

Și ați terminat cu toții aici. Ați schimbat cu succes numărul IMEI al dispozitivului dvs. În acest fel, puteți schimba și IMEI-ul dvs. Android în BlackBerry IMEI.

Cum se schimbă ID-ul dispozitivului pentru orice dispozitiv?

Puteți schimba ID-ul dispozitivului dispozitivului dvs. care este înrădăcinat sau neînrădăcinat. Iată pașii pentru ambii: –

Schimbați ID-ul dispozitivului unui dispozitiv înrădăcinat:

 • Pe dispozitivul dvs. înrădăcinat, Descărcați plus Instalați dispozitivul ID Changer.
 • În aplicație, follow help featurInstrucțiunile și lucrarea dvs. vor fi finalizate automat.
 • Urmând instrucțiunile ușoare când schimbați ID-ul dispozitivului dvs., pur și simplu reporniți odată și vei fi terminat.

Cum să rădăcinați telefonul Android

Schimbați ID-ul dispozitivului unui dispozitiv neînrădăcinat:

 • Efectuați un Backup din dispozitiv neînrădăcinat. Nu uitați să urmați acest pas mai întâi. Deoarece veți pierde tot felul de date pe dispozitivul dvs. atunci când efectuați resetarea din fabrică.
 • În Setări a dispozitivului dvs., atingeți opțiunea de Backup și resetare.
 • Atingeți opțiunea de Resetare date din fabrică.
 • Când faceți acest lucru, veți reseta dispozitivul și, prin urmare, ID-ul dispozitivului pentru dispozitivul dvs. va fi schimbat.

De ce ar trebui să schimbați numărul IMEI?

 • Pentru a remedia orice problemă nevalidă a numărului IMEI, dacă există.
 • În cazul în care doriți să aveți un ID de dispozitiv individual.
 • Pentru a reseta dispozitivul.
 • Dacă sunteți dispus să utilizați planul GLO BIS care necesită un Blackberry IMEI convertind Android IMEI în acesta.
 • Dacă doriți să reparați sau să aveți o actualizare pe telefon.

Rotunjind

Sper că ați găsit articolul util în Modificarea numărului de serie IMEI pentru dispozitivul dvs. Android. În opinia mea, formarea codului universal sau verificarea etichetei bateriei codului de bare va fi cea mai bună și mai economisitoare de timp în cazul în care doriți să aflați numărul IMEI.

Dacă aveți întrebări sau sugestii pentru noi, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. Pentru mai multe astfel de articole, continuați să vizitați Routech.ro sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru notificări în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x