Cum se schimbă regiunea Microsoft Store pe Windows 11

Windows 11de Microsoft Magazasi bolgesi nasil degistirilir.webp
⏱️ 2 min read

Pe Windows 11, aplicația Microsoft Store oferă conținut bazat pe regiunea sistemului. Aceasta înseamnă că, dacă o aplicație sau un joc nou este disponibil exclusiv în Statele Unite, este posibil să nu fie disponibil pentru utilizatorii din alte părți ale lumii.

Totuși, asta nu înseamnă că nu o poți obține. Deoarece Magazinul Microsoft utilizează setările regiunii de sistem pentru a-și filtra conținutul, puteți modifica setările regiunii Windows 11 pentru a descărca aplicații și jocuri care nu sunt disponibile în locația dvs. curentă.

De exemplu, acest lucru poate fi util pentru a încerca o nouă aplicație pe care Microsoft o poate dezvolta și, în perioada de previzualizare, este disponibilă numai pentru utilizatorii din Statele Unite sau pentru a obține o aplicație sau un joc disponibil numai în anumite teritorii.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a schimba regiunea Windows 11 pentru a schimba localizarea aplicației Microsoft Store.

Schimbați regiunea pentru aplicația Microsoft Store pe Windows 11

Pentru a schimba țara magazinului Microsoft, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări.

  2. Click pe Timp și limba.

  3. Apasă pe Limbă și regiune fila.

  4. În secțiunea „Regiune”, selectați noua locație cu setarea „Țară sau regiune”.

După ce finalizați pașii, Magazinul Microsoft va afișa în continuare conținut în funcție de locația pe care ați selectat-o. Puteți confirma rapid că regiunea s-a schimbat, deoarece moneda pentru aplicațiile plătite va fi afișată ca „USD”. Dacă selectați regiunea Statelor Unite, prețul va apărea fără eticheta USD.

După descărcarea aplicației, puteți păstra aceeași regiune sau puteți anula modificările utilizând aceiași pași menționați mai sus.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x