Cum se schimbă setările avansate Windows Update pe Windows 10

1641413962 Cum se schimba setarile avansate Windows Update pe Windows 10
⌛ Reading Time: 2 minutes

Pe Windows 10, Windows Update oferă mecanismul de descărcare și instalare de corecții pentru a remedia erori, vulnerabilități sau pentru a îmbunătăți experiența generală. De asemenea, Microsoft folosește acest mecanism pentru a actualiza multe dintre produsele sale (de exemplu, Office) și pentru a face upgrade sistemului la cea mai recentă versiune a sistemului de operare.

Deși, în cea mai mare parte, nu trebuie să ajustați setările, deoarece actualizările au loc automat, uneori, pentru a profita la maximum de Windows Update, doriți să vă asigurați că aveți setările corect configurate.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a configura setările avansate Windows Update pe Windows 10.

Modificați setările Windows Update pe Windows 10

Pentru a ajusta setările Windows Update, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări pe Windows 10.

 2. Click pe Actualizare și securitate.

 3. Click pe Windows Update.

 4. Apasă pe Opțiuni avansate buton.

  Opțiuni avansate

 5. Porniți Primiți actualizări pentru alte produse Microsoft atunci când actualizați Windows comutator. (Acest lucru include Office, software pentru hardware Microsoft și alte produse independente. Cu toate acestea, multe aplicații primesc acum actualizări din Magazinul Microsoft.)

  Actualizări ale produselor Microsoft
  Actualizări ale produselor Microsoft

 6. Închide Descărcați actualizări prin conexiuni cu contorizare (se pot aplica taxe suplimentare) comutator. (Activați această opțiune numai dacă aveți suficiente date în planul dvs. mobil și actualizarea este absolut necesară.)

 7. Închide Reporniți acest dispozitiv cât mai curând posibil când este necesară o repornire pentru a instala o actualizare comutator pentru a preveni repornirile accidentale în timp ce utilizați în mod activ computerul.

 8. Porniți Afișați o notificare când computerul necesită repornire pentru a finaliza actualizarea comutator.

 9. În secțiunea „Întrerupeți actualizările”, utilizați meniul derulant pentru a selecta până când doriți să împiedicați Windows 10 să instaleze actualizări. (De obicei, nu doriți să ajustați opțiunea decât dacă doriți să omiteți o actualizare.)

După ce ați finalizat pașii, sistemul se va actualiza și se va comporta conform setărilor pe care le-ați specificat.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.