Cum se șterge definitiv Istoricul Google

Cum se șterge definitiv Istoricul Google
⏱️ 3 min read

f A fi un rezident al internetului înseamnă că probabil aveți un cont Google, iar utilizarea unui cont Google înseamnă că o companie despre care nu știți prea mult are multe informații personale și istoricul căutărilor la îndemână. Preocupările de confidențialitate și securitate sunt o mare problemă pentru utilizatorii moderni de internet și, din acest motiv, poate doriți să știți cum să ștergeți istoricul Google permanent.

Ștergerea istoricului căutărilor dvs. Google

Când majoritatea oamenilor doresc să șteargă istoricul Google, înseamnă de obicei că doresc să șteargă istoricul lor de „căutare” Google și nu toate informațiile despre aplicația Google (deși vom trece mai departe în acest sens mai târziu în articol). Pentru a șterge orice date istorice de pe serverele Google, va trebui să începeți accesând Activitatea mea de pe Google pagină.

Acum, după ce ați făcut acest lucru, rețineți „Filtrare după dată și produs” chiar sub bara de căutare de pe ecran. Faceți clic pe acesta și veți obține o fereastră pop-up care arată ca următoarea.

1602232923 588 Cum se sterge definitiv Istoricul Google

Tot timpul”Va fi selectat în partea de sus în mod implicit. Puteți ajusta acest lucru după cum doriți. Derulați în jos opțiunile produselor Google pentru a selecta „Căutare”, apoi faceți clic pe butonul Căutare din partea de sus a ecranului. Aceasta vă va prezenta o listă a tuturor activităților dvs. de căutare.

1602232924 983 Cum se sterge definitiv Istoricul Google

Acum tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe pictograma Opțiuni din bara de căutare, apoi pe „Ștergeți rezultatele” pentru a vă curăța istoricul căutărilor. În mod implicit, acest lucru va șterge tot istoricul căutărilor dvs. Google: asigurați-vă că adăugați un filtru dacă nu doriți să faceți asta!

Ștergerea istoricului aplicațiilor Google individuale

Desigur, poate că nu doriți să ștergeți istoricul căutărilor. În schimb, poate doriți să ștergeți istoricul unei anumite aplicații Google sau istoricul mai multor aplicații. Din fericire, puteți face acest lucru și aici, în mare parte în același mod.

1602232924 688 Cum se sterge definitiv Istoricul Google

Deschideți din nou filtrele și găsiți istoricul produselor de care doriți să scăpați. În această captură de ecran am ales să șterg istoricul Google pentru Cronologia lor Maps, care înregistrează oriunde am fost cu telefonul meu Android. Mulți oameni consideră că lucrurile de acest gen sunt înfiorătoare, deci este de înțeles sută la sută dacă decideți că doriți să le ștergeți.

În cele din urmă, poate ați terminat cu Google cu totul sau doriți să începeți din nou cu un istoric clar în contul dvs. În ambele cazuri, citiți mai jos pentru a afla cum să ștergeți în întregime istoricul Google.

Ștergeți complet Istoricul Google

1602232924 879 Cum se sterge definitiv Istoricul Google

Este timpul să ștergeți totul! Astfel veți scăpa de aproape toate datele pe care Google le are asupra dvs., în afară de informațiile de bază ale contului Google. Pentru a accesa pagina pentru a face acest lucru, trebuie doar să faceți clic aici.

Sub opțiunea „Ștergeți după dată”, puteți alege modul în care doriți să scăpați de istoricul dvs. Google. Dacă sunteți gata să eliminați complet totul, faceți clic pe opțiunea „Tot timpul” și apoi pe butonul „Ștergeți” pentru a lăsa să se rupă.

Concluzie

Sperăm că acest articol v-a oferit informații despre cum să vă ștergeți istoricul Google, dacă este necesar. Dacă utilizați acest tutorial, de ce nu sunăți mai jos și nu vorbiți despre motivele pentru care? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x